Dag 2 i Tyskland

I natt kunde jag knappt sova. Det tog säkert ett par timmar innan jag ens kunde somna. Jag vaknade flera gånger under natten, vilket jag aldrig annars brukar göra. Jag har lite ont i nacken nu, vet inte om jag sov konstigt eller kanske bara inte är van att sova på en så stor kudde.
Frukosten var ungefär som en vanlig svensk för mig, förutom att de har frallor, det äter vi nästan aldrig hemma. Det fanns massor av olika pålägg och drycken till allt var vatten, bubbelvatten, oboy och juice (lite större utbud än hemma).
Vi gick iväg till lördagsmarknaden och köpte lite frukt och annat innan vi gick till mataffären. Det var lite ovanligt att se så mycket alkohol i en vanlig mataffär! De hade sitt egna lilla systembolag bland hyllorna. Vi svenskar har ju stenkoll på sånt där och måste ha systembolag.
Just nu är nog alla hemma. Jag har valt mina kurser till skolan som jag ska läsa. Det blev matte, engelska, tyska, biologi, filosofi, idrott, konst, pedagogik plus två till som jag inte minns.
Ska nog titta till de andra där nere nu och se vad de pysslar med! Jag och martina bor längst uppe i huset, på tredje våningen. Det blir ju bra träning att springa upp och ner för trapporna hela tiden!
Bye!

  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0