Osäker

Jag behöver er hjälp! Infektioner är ju självklart att man kan få av piercing, det har jag redan förstått, men det är grejen med förlamning som gör mig orolig, hur stor är egentligen chansen att man blir förlamad av en piercing i lilla tragus?

Dessa texter gör mig lite lugnare:
http://www.1177.se/fraga_sjukvardsradgivningen/Article.aspx?a=148414&c=17758
(personen som svarat verkar vara lite mer av ett proffs när det gäller piercingar)

http://www.edspiercing.com/allmant-p/allmant-myter.php


Kommentarer
Postat av: Eja

Jag är ingen expert, men tungan har jag hört är "farligast". Så den ska man absolut inte pierca själv. Min kompis blev piercad i tragus av en annan kompis förut, och det gick hur bra som helst :)

2010-01-20 @ 21:38:59
URL: http://lillskitrus.blogg.se/
Postat av: Ida

Chansen e nog mini mini mini att du blir förlamad. Har inte hört talas om någon som blivit det.. Har du hört det? Media borde ju förstora upp det rejalt om nått sånt hände hehe :P typ "Förlamad av piercing!!!" Tror det är lite myter för att skrämma lite.. Det fins inget bevis än så länge på att man blir förlamad av en nål i örat..

2010-01-21 @ 11:11:13
Postat av: Ellmina

Asså... Jag piercade mig där för några år sen (har inte kvar det) och då gjorde dom med pistol, alltså samma som man gör när man tar vanliga hål i öronen. Det är förbjudet nu, vilket måste betyda att det var någonting farligt med det. Om jag inte blev förlamad av den metod som är farligare tror jag inte att oddsen för att du ska bli förlamad är så stora heller...

2010-01-21 @ 22:12:16
URL: http://ellmina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0