Måndag

Idag har jag handlat lite mer julklappar, men tyvärr tog ju pengarna slut så jag har fortfarande kvar att handla till syrran. Jag drog en stund till simon och såg lite på tv, men vi hann inte ses så länge för jag skulle på övningskörningskurs med päronen klockan 17.00. Jag och pappa åt på Burger King innan, vi tog nån Whooper pinata eller vad den nu hette, stark som satan var den i alla fall!
Kursen var spännande, men lång! Det tog över 3,5 tim! Men den kändes verkligen nödvändig, förstår inte hur man tidigare kunnat övningsköra rätt utan att behöva gå sån kurs!
Vi kom hem sent och det var bara att börja packa eftersom vi drar till Dalarna imorgon kväll och jag ska vara borta hela dagen. Jag har packat lite mer än hälften nu i alla fall, men måste sova nu.
God jul & Gott nytt år!

Söndag

Idag handlade man "klart" julklappar (fortf. mycket kvar..). Jag gick på stan med lille Simon, sen drog vi hem till honom och såg på "Grinchen". Efter en stund kom också Evelina och Martin dit, och vi köpte pizza och glodde på tv. Vi såg "rec", usch den e lite scary!

Söndag

Nu sitter jag här vid datan, redo att åka till stan och shoppa de sista julklapparna (hoppas att det blir de sista iaf!). Jag ska träffa Simon och vi ska traska runt på stan lite och sedan dra hem till honom. Ikväll blir det nog film hos honom med Evelina och Martin, kul! :)
Jag vet inte vad jag ska köpa till Martina och Agnes! Jag har lite idéer om vad jag ska köpa till Martina, men inte till agnes! Hoppas att jag hittar något endå!
Jag fick nyss reda på att jag ska på övningskörningskurs imorgon! Tur att de sa det idag, så jag kan vara berädd imorgon!

Fredagskväll hos Sara med gänget


Julavslutning!

Nu har vi slutat skolan för terminen, skönt! Dock var avslutningen i Domkyrkan rätt tråkig, men fin sång. Efter det så drog jag med evelina, sofie, erik och amanda till Wayne´s coffe och fikade lite! Sen drog Sofie och Evelina iväg. Jag, Erik och Amanda gick runt lite på stan, vi kollade bl.a på djur inne på Fyris Zoo.
Jag köpte två bälten på H&M och en tröja från Gina Tricot.
Ikväll ska man träffa hela gänget plus några till, kommer bli kul :)


 


Skitsak

Ja det var ju kul.. Glittersprayen jag köpte idag visade sig inte kunna hålla någonstans! När sara kom över och lämnade sina skidor och lite packning till resan (dalarna) så höll jag på med sprayen med att ta av och sätta på locket på flaskan. Jag rörde aldrig själva munstycket på den men den började pysa och läcka! Den slutade aldrig och glittret rann överallt. Mina händer började frysa av medlet som finns i flaskan som skapar trycket, det var lite obehagligt! Det slutade med att jag fick hälla ut allt i handfatet... :( Ska gå tillbaka med flaskan imorn och klaga!





Julen är snart här :)

Jag kan knappt tro det... Den första terminen i gymnasiet har redan gått! Tiden har gått sjukt fort och det är tack vare mina nya söta vänner i klassen :) Ni som gör livet till guld, som vissa andra har svårt att acceptera..
Imorgon efter avslutningen ska vi dra och fika på stan, kul! :)
Idag efter skolan så gick jag med evelina, sofie, boman, erik och amanda till stan. Några droppade av direkt men jag gick och köpte lite saker, bl.a en snygg top som jag ska ha imorgon! Jag hittade också en söt tomte som mormor och morfar ska få i julklapp :)
Efter det så gick jag och Carl och gymmade lite. Jag hade så mkt träningsvärk från innebandyn igår så jag pallade inte att träna så hårt idag.
På gymmet träffade jag "gymmar'n" som jag kallar honom, han jobbar på Hollywood i stan och tidigare i veckan så hjälpte han mig att hitta snowboardboots inne på Hollywood. Han e schysst och han hejade på mig på gymmet, så han hade altså inte glömt mig! :P haha. Tyvärr kunde han meddela att de inte fått in några nya brädor till Hollywood i stockholms butik! Lite synd för jag behöver en ny bräda!
Nu ska jag visa bild på min nya top :) ha det gött!


Torsdag

Imorse var det min tur att öppna julkalendern, jag var glad :) Nu börjar lektionen, hejdå!

Onsdag

Idag har det varit en skön dag! Favoritämnet idrott på morgonen, lååång rast och avslutade med att se på filmen "Sleepy Hollow" rätt soft!
Efter skolan så gick jag till idrottshallen och tränade innebandy inför skolkampen, det va lika kul som vanligt! Efter det så satte jag mig och såg på de som tränade volleyboll efter innebandyn. De tränade 2 timmar och jag satt och kollade i ca 1,5 tim tror jag. Sen när de slutade så gick jag och frågade dom om de behövde fler spelare, och de sa att jag gärna fick komma och träna med dom nästa träning (efter lovet)! Då blev jag glad :D
Nu ska jag fortsätta slappa i soffan och se på tv ;)

Onsdag

Jag sov väldigt gott hos mina kusiner inatt, vaknade av att småknattarna härjade omkring i köket.
Min morbror skjutsade mig till en busshållplats efter att han lämnat lill-kusinen på dagiset och direkt när jag hoppade ur och kom fram till hållplatsen så kom bussen. Tänk så smidigt det är med stadstrafiken. Där jag bor kör bara regionsbussarna, och de kommer ju inte lika ofta. Stadsbussarna går så mycket oftare, det hade ju varit skönt om man bodde lite närmare stan och hade stadstrafiken att åka med!
Vi hade idrott som första lektion och det var ju inte sådär jätte kul. Våran riktiga idrottslärare pluggar just nu och kommer tillbaka efter jul, vi saknar henne! Vi fick göra tråkigaste stafetten, men sen fick vi spela pingis som tur var, och det var kul! Vi har ingen tyska idag, skönt! Så jag har rast i över en timme till, sen ska vi se på film på engelskan, vi ska se Sleepy Hollow!
Nu ska jag surfa runt lite på nätet och fördriva tiden!


Tisdagskväll

Nu sitter jag i min morbrors hus och är barnvakt med Martina. Just nu byter hon blöja på lille Liv som vaknade nyss, snart ska hon få lite välling! Alfred ligger och sover nu, han har sett på Valliant och Ice Age 2 med mig och Martina.
Vi ska nog gå och sova snart. Det var väldigt mysigt att vara barnvakt åt mina söta små kusiner :)
Vi ska sova kvar här tills imorgon, jag är jätte trött och hoppas att Oscar och Anna kommer hem snart så vi också kan få sussa!
Hej svejs! :)

Tisdag

Idag är det kul i skolan, alla är muppar som vanligt! Jag, sofie, sara och evelina sitter brevid varandra och skriver på en gemensam konversation, haha ganska dumt xD
Vi har bara en lektion kvar i skolan nu och det är engelska, gött! Sen ska jag vara barnvakt åt mina kusiner :)


Måndag

Usch vad trött jag har varit idag. Jag ställde ju klockan för sent igår så jag hade bara 25 min på mig att fixa mig och hänga tvätten imorse. Jag somnade 2 igår kväll :/ illa.. ska nog sova snart!
Idag fick jag höra att jag har höjt betyget i geografi från G till VG :)
Puss

Söndag

Vaknade 12.00 idag, gick upp och städade hela huset och fick sen gäster till middagen! Det var farmor & farfar, farbror och hans flickvän med deras hamster som kom till oss. Nedanför syns den lilla hamstern "musen" :) as söt!


 

LUCIA!

                        

Lördag

Imorse var det dags för jobb igen. Jag jobbade 4,5 tim och var jättetrött, efter det gick jag och solade lite mer än en kvart på solpalatset (det enda solstället jag litar på), det var jätteskönt!
Nu sitter jag hemma och funderar på att ta mig till soffan och vila lite innan lucian som vi ska åka och kolla på klockan 18.00.
Igår åkte jag och "gänget" till knivsta och såg Idolfinalen, Kevin vann!!! Första gången som min absoluta favorit har vunnit!! :D jag är så glad över det!
Nu måste jag dra till soffan om jag ska hinna vila ngt.
Puss hej! :)


Mums!

Haha man får ju sån matlust när man ser sånt här!



Fredag

Nu sitter jag på samhällslektion som snart ska börja. Vi har sett lucia idag, det var den roligaste jag någonsin sett! Vi hade en manlig lucia med JÄTTETUTTAR! Haha! Dom sjöng sånger med egen text, as kul :D
Nu börjar lektionen, hejdå!


Julklapp

Jag hittade bästa julklappen någonsin! :D
Bilden är i miniatyr format, så klicka på den!



Torsdag

Jahapp då sitter man i skolan igen då. Sitter just nu i datarummet med Eve och lyssnar på musik.
Idag har ju inte varit världens bästa dag, trött och mår inte helt bra.

Onsdag

Idag hade vi idrott som första lektion i skolan och vi spelade badminton, kul som satan! Jag och Erik stannade kvar en kvart och spelade tillsammans.
Efter skolan så var det innebandyträning inför skolkampen, första träningen för min del, kul!
Sen på kvällen så åt klassen middag på Dragon Palace, men jag och Sara kom dit lite senare bara för att vara med på julklappsdelandet (alla tog med varsin julklapp som gavs ut slumpvis till alla), det var väldigt roligt!
Erik hade klippt sig, as fint! :)
Godnatt


Kvällens söta frilla
(miniatyr)


Tisdag

Idag sjukanmälde jag mig för jag hade ont i huvudet, men jag drog till skolan någon timme för att göra prov, sen drog jag hem igen. Jag låg i soffan och sov/såg på tv i 3,5 tim, as skönt :P Jag städade i skåpen inne på toan, det behövdes!
Hittade en grym bild på Rihanna, jag diggar henne som fan!
God natt!



Massa saker som stod på första hyllplan :P
Vi har FÖR MYCKET grejer..

Måndag

Bilder från stan idag, bl.a. när sofie kände med foten i vattnet på den översvämmade bryggan och på roliga saker i affären "Stockhome"!

 

Måndag

Idag var skolan inte så märkvärdig. Vi fick sluta en timme tidigare (i alla fall vissa, på geografin).
Jag drog ner på stan och köpte en julklapp till mamma och kollade lite efter något jag kan ha på mig på nyår, men hittade inget. Nu sitter jag hemma och ska försöka plugga snart, jag har ju historiaprov imorgon!
Tänker ladda upp lite bilder från mobilen som legat ett tag nu :)


Bild från jobbet, rensade avloppet i duschen.... usch! (8/11)

 

Bild på domkyrkan från rundturen på "Allt ljus" i Uppsala (8/11)



Agnes hos gammelmormor (27/11)



Mattelektion (8/12)



Första advents-firande (30/11)



Jag i skolan (28/11)


Måndag

Jippi, det är alltid kul att komma till skolan och höra att första lektionen är inställd! Hade man vetat det så hade man legat hemma och sovit längre! Snart börjar samhällslektionen, kul...
Efter skolan ska jag nog stanna och plugga, sen drar jag nog till stan :)
Hej svejs!

Söndag 2:a advent

Hellu! Igår åkte jag till Sara, vi hade inget att göra så vi drog till Helenelund där vi träffade Sofie, Evelina, Rickard och Martin sen åkte vi tillbaka. Vi hade skit kul på tåget och muppade oss som fan! Sen satte vi oss på MAX en stund sen gick vi hem. När vi kom hem så dunkade Saras mor hög ABBA-musik :P Det slutade med att vi satt och såg på "Mamma Mia", fast vi såg bara halva, sen blev alla trötta!
Jag hade världens bästa dröm, jag drömde att jag träffade världens sötaste och mysigaste kille!
Jag blev så ledsen när jag vaknade för det var ju bara en dröm! :(
Vi vaknade till ABBA när Saras käre mor åter igen dunkade musiken ;) Haha.
Jag, Martina och päronen drog på julbord på Odinsborg med familjen Bergström. Det va väldigt gott och mysigt!
Nu ska jag gå och duscha, sen ska jag sova :)



jag ritade för att fördriva tiden :)
(miniatyr)



Efterrätten på Odinsborg!

Lördag

Igår var vi på christmas with där Jill Jonsson, Andreas Jonsson, Glennmark, Thomas Di Leva och fler artister uppträdde! Det var väldigt kul, och det bästa var ju såklart Johan Glantz som inledde 20 min innan showen började :D
Sara fyllde år igår, och jag kunde inte vara med och fira henne, men de verkade ha kul endå hos Sofie!
Idag jobbade jag 2,5 tim sen åkte jag hem och städade rummet. Mer än så har jag inte gjort.
Ikväll kanske det blir fest hos ngn främling, kanske blir kul endå, man vet ju aldrig! Sen ska jag sova hos Sara :)
Puss

   

Fredag

Äntligen freeedag!! Det va roligt i skolan idag, alla var lika tokiga som vanligt!
Efter skolan drog jag ner på stan med mitt lilla söta gäng (förutom Sara) och köpte present till Sara för hon fyller ju år idag! Hon kommer bli sååå glad ;) Tyvärr kan jag ju inte komma till Sofie ikväll och fira Sara, det får bli en annan gång, för jag ska på Christmas White ikväll, hoppas att det blir kul!
Puss hej!

Torsdag

Idag var skolan kul, men jag var väldigt trött eftersom jag knappt kunde somna inatt, jag somnade runt klockan tre inatt, inte kul! Efter skolan drog jag till gymmet och pumpade lite muskler, skönt! Jag drog till stan sen och köpte hårspännen och första julklappen (säger inte till vem)!
På kvällen var det terminsavslutning för konfirmanderna och det firades lite med att en man kom och hade en en-manna teater, han var altså ensam i teatern. Han berättade om "Jesus tid". Låter religiöst och tråkigt kanske, men han gjorde det så otroligt bra och roligt! Det går inte att förklaras, det måste ses med egna ögon säger jag bara! :P
Nu ska jag dra och duscha sen sova! Puss hej!

Tisdag

Idag har jag varit i skolan som vanligt, det var kul! Jag satt kvar i ca 2,5 tim efteråt för att skriva på min uppsats till geografin, jag kom en bit men har ungefär hälften kvar.
När jag skulle gå så kom jag ju på att jag skulle ha hämtat mitt busskort i expeditionen i skolan (lämnade in det trasigt imorse, skulle hämtat ut det) och när jag kom dit så hade dom ju stängt såklart, så nu ligger det där inlåst tills imorgon..
Jag gick och gymmade lite efter skolan, skönt de!
Nu ska jag fortsätta skriva uppsats!
Ha det!


Tisdag

Idag har jag jätte ont i knät, jobbigt eftersom jag ska träna sen!

RSS 2.0