Barnvakt hos kusinerna!

Imorse hade vi dubbelt så lång idrott, det var väldigt kul! Vi hoppade trampett, trampolin, hoppade på en lååång uppblåsbar matta, hängde i ringar och rep m.m. Det tråkiga var bara att jag klämde pekfingret¨rejält på en sak till trampolinen, så huden på finret skavdes av, så satans ont det gjorde! Jag fick ett litet plåster på såret, och så gick det bra endå :)
Skolan har vart rätt skön idag, vi hade idrott, tyska sen engelska. Det var rätt så slappa lektioner, skönt! Sen drog jag till volleybollen, det var roligt som vanligt att spela, men den här gången spelade vi lite mer seriöst eftersom en idrottslärare (vet inte va han heter) kom in i hallen och coachade lite, det var bra för då började vi spela lite mer seriöst.
Nu sitter jag hemma hos min morbror och är barnvakt åt Liv och Alfred, som tur är så är det inte jobbigt, för dessa barn är som små änglar :) De sover nu, och jag sitter i köket med datan lite, ska snart dra tillbaka till tv:n och mysa ner mig vid den söta och supermysiga kattungen familjen har skaffat, såå söööt! :)
Puss hej!

FETTISDAGEN!

Bedövningen hos tandläkaren satt i 5 timmar! Haha lite mer än vad jag räknat med eftersom tandis sa att det skulle sitta i 2 timmar :P Lunchen var ju jobbigast eftersom när jag åt korv så kändes det som om jag åt på min egen kind! Och när jag drack kändes det som om jag hade en halv läpp, kände ju inte den andra halvan mot glaskanten! Haha lite roligt!

Efter skolan så drog jag ner till stan och mötte upp Gustaf, vi gick en liten promenix tillsammans innan han skulle gå på museum. När vi skiljts åt så drog jag ner på stan en liten stund, jag provade kläder och köpte munskölj, toblerone och såklart EN SEMLA! :D Jag hittade en likadan blus som jag har (puff-ärm) på Vero Moda fast mörkblå! Den var så satans fin! Men den fanns bara i large, snyft!
Senare på kvällen drog jag på fotbollsträning, jag åkte med grannen Therese för första gången, det var väldigt trevligt och vi pratade hela resan in och tillbaka hem. När jag kom hem fick jag äntligen äta min efterlängtade semla! Och Fredrik var här och pratade allt från hus till skotrar, med mor och far min.
Vi har rensat ur lite grejor från vinden och hittat lite roliga saker, jag hittade två otroligt söta bilder på mig när jag var kanske 4-5 år och ligger på stranden helt naken, as härliga bilder :D
Nu ska jag gå och borsta tänderna (äntligen EN tand lagad...) och sen snacka lite med Hampe innan sovdags!


Tisdag hos tandis

Imorse var jag hos tandis och borrade i en tand, det var väldigt obehagligt men så otroligt skönt efteråt att få en hel tand igen! Jag har gått omkring några år med "kratrar" i två tänder långt bak i underkäken, nästa vecka ska jag fixa den andra tanden med, det kommer nog bli värre att borra i den för den har det varit mer problem med. Nu efteråt har jag ingen känsel i vänster kind, läpp, tunga, tandkött och haka, haha! Bedövningen sitter väl i ett tag till!
Sen ska jag nog dra och fika semla :)

Faan..

Jävla skit... Man kan aldrig vara berädd på det, man tror "Det händer inte mig" eller "Det händer inte mina nära och kära", men jo, det gör det... Jag hoppas på det bästa men det är bara gud som kan avgöra. Vad kan man egentligen göra, det är bara att vänta och se..
FAAAN!

Måndag

Skola igen idag då! Skönt att börja 9.45 istället för 8.30! Idag var det faktiskt en rolig dag, för jag och sara fjollade oss och garvade mycket! Det är alltid kul när sånt händer :D
Dagens lilla hjälteinsats var att hjälpa en kvinna med att säga vart närmaste mack ligger, alltid bra att hjälpa till! :P
Nu ska jag dra till KU där det ska vara årsmöte!
Se ya foaks!


Schulman stalkar Salming, del 12 
Schulman stalkar Salming, del 12

Måndag

http://svtplay.se/v/1432991/jibbing_-_en_sport_pa_frammarsch

Söndag

Oh yes! Nytt schema och sovmorgon 3 ggr i veckan! Jag säger bara: YEEEEEEES! :D
Igår satt jag helt ensam hemma hela kvällen, ingen kunde komma över, tråkigt :( Martin som skulle kommit kunde inte komma för han hade blivi sjuk...
Idag har jag jobbat sen inte gjort så mycket mer. Men jobbet idag var värre än det vanliga, det var nämligen några som röjt i tv-rummet på vandrarhemmet och det var ju inte så kul att städa. Det var så satans skitit och äckligt, de hade också förstört brandvarnaren för att kunna röka vattenpipa (pipan låg kvar) och ett bord.... Vilka jävla arslen det finns i världen, helt jävla respektlöst!!
Aja, nog om det... Har lyckats städa rummet och rensat lite papper ikväll. Min syster kom också hem ikväll, hon bor vanligtvis på folkhögskola i Stockholm och pluggar, men nu som sagt kom hon hem och det var kul! :)
Idag var jag faktist dagens hjälte som skottade bort all snö från vår parkering innan familjen kom hem från Dalarna! Det tycker jag var duktigt gjort! Mamma visade en bok som hon hade köpt där uppe, den var jätterolig, den hette något med: "Den som inte tar bort luddet ska dö!" typ något sånt :P
Men nu ska jag ta och sova, börjar 9.45 imorgon, skönt! Puss

En rolig fredag :)

Igårkväll fick jag endå något kul att göra istället för att sitta helt ensam hemma, jag åkte nämligen till Danne och badade tunna och umgicks med folket som var där, det var väldigt trevligt! Men det hände ju lite tråkiga saker med. Jag satt i tunnan med lite annat folk, efter en stund gick jag ur tunnan för att kyla av mig lite och lägga mig i snön, helt plötsligt när jag står brevid tunnan så börjar det bli lite svart för ögonen, jag tänkte som vanligt att det skulle gå över nästa sekund som det brukar göra men så blev det inte. När jag kom ner i källaren hade jag hunnit blivit ännu mer yr och letade snabbt upp en stol för att sätta mig, sekunden senare spydde jag i en hink :/ Jag har nog aldrig spytt nykter och utan magsjuka! Det var i alla fall sjukt och hoppas jag slipper uppleva det igen, många andra drack men inte jag, jag drack ingenting.
Resten av kvällen gick väl bra för de flesta, förutom Jocke som spydde ner Dannes toa och hade sönder en ljuslykta, stackars Danne!
Jag ska snart ladda upp bilderna från igår med!
Idag jobbade jag 3,5 tim sen gick och handlade lite mat, vårt kylskåp är ju helt tomt nu när familjen är borta! Sen ikväll så får vi se om Martin orkar palla sig hit som planerat, han är tydligen lite sjuk :/
Puss


 

Sexigare träning finns inte!


Hört förut?

Jag tror aldrig att jag hört en kille förut som kan sjunga såhär fint både maligt och kvinnligt! Förutom Kevin Borg då, han kan också ibland låta som en tjej men det här tar endå priset!

 

Hemma igen

Nu har man kommit hem igen från Dalarna. Jag vet inte vad jag ska göra ikväll,
får väl sitta hemma och slappa lite. Ska jobba imorgon så det får ju inte bli för sent heller.
När vi åkte ner till Mora idag på förmiddagen så fick vi reda på att vi ska få köpa
huset som vi budat på, jippi! :D Jag är så glad, det ska bli så skönt att flytta till större hus!
Agnes skickade precis en lite rolig video till mig, jag ska visa den för er ;)

 

sportlov i Dalarna

Nu sitter jag uppe i vår stuga i Dalarna och surfar lite. Vi har precis varit och bowlat och ätit god middag på restaurang. Jag hade ingen tur idag på bowlingen, men gjorde i alla fall fyra strikar! :)
Vi har åkt skidor (bräda för min del) varje dag sen i tisdags och idag var absolut bästa dagen! Jag åkte med Fred och hans två vänner Kalle och Kalle (K1 & K2), vi hoppade och railade, filmade lite som kanske kommer ut på youtube.
I övrigt har vi inte gjort så mycket, jag lärde mig att laga någon god hummer-röra, jag har stickat en halsduk (inte klar än) och sen inte så mycket mer. Imorgon åker jag tåg hem till Uppsala, det ska bli skönt! Ska hem och jobba lite i helgen, hoppas att det inte är så mycket att göra!
Puss


Kärleksdagen!

Idag är det alla hjärtans dag, en riktigt fin dag, men kan vara lite plågsam för den som är singel. Jag har inte gjort så mkt märkvärdigt idag, jag jobbade lite på vandrarhemmet imorse, sen kom Agnes hit och gick på en härlig promenad med mig, Martina och päronen. Vi tittade förbi huset som vi lägger bud på just nu som mamma och pappa vill köpa, det var första gången jag såg huset och det låg väl inte så dåligt till.
Idag är det ju alla hjärtans dag och det är inte vilken dag som helst, Agnes fyllde år idag! Hon hade födelsedagsfest igår, det var kul :)
Jobbet tog 3,5 tim idag, imorgon jobbar jag igen, skönt att få lite pengar! Kent som sitter i receptionen hade med sig sin fina hund, den var mysig :)
Jag har haft fullt upp hela veckan med prov och glosförhör, jobbigt! Så nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag! Och jag har heller inte kunnat blogga något, tråkigt! Nu ska jag gå och äta, puss! :)
Glad alla hjärtans dag!

Torsdag

Igår hade jag fullt upp med massa annat att göra så jag hade inte tid att blogga. Men igår satt jag kvar en timme efter skolan för att plugga lite, sen drog jag och tränade innebandy och volleyboll för skolkampen, alltid lika kul :)
Sen drog jag hem och pluggade. Det kommer inte gå bra på historia provet idag :( Faaan.....

Snart prov.....


Jobbigt....

Jag försov mig en halvtimme imorse men vaknade som tur var av att mamma ringde. Jag hade inte packat klart mina idrottskläder så det blev ju mkt att göra! Nu sitter jag i skolan på rast och har snart sista lektionen, sen blir det träning för skolkampen, kul! :D Jag har pratat med SYO om mitt utbytesår, och hon sa att jag inte har en garanterad plats i samma profil och skola som jag går nu, så man får hoppas att jag kommer tillbaka till samma skola, linje och profilval till tvåan!
Igår när jag stod och väntade med evelina vid hennes busshållplats hände en liten sak som är värd att nämna. Det var en liten kille som satt och glodde mycket på oss, sen när bussen åkte iväg så bjöd han på världens smile åt oss, lite kul grabb :P
Ikväll blir det till att plugga skiten ur mig, sjukt.... kommer inte palla!!! Hoppas att träningarna blir lika kul som alltid sen! Bilden nedan visar mitt humör idag.
Puss



Saatan!

Satan så mkt att göra! Städa rummet, plugga till 2 prov som e denna vecka, 2 glosförhör, innebandy och volleyboll imorgon.... faan....
Idag blev det skola sen fotboll, väldigt kul på träningen! :)
Nu måste jag fortsätta här hemma... Hejdå!

Måndag

Fan va jag INTE gillar måndagar... Man är så satans trött och orkar inte jobba. Jag höll på att somna hela tiden i början av våran 1,5 tim långa mattelektion, sjukt att de placerar matte i slutet av dagen, då man absolut inte kan räkna!
Aja i alla fall så klarade jag mig igenom dagen utan större problem, förutom att päronen hittade en tom spritflaska i mitt rum, det var klantigt av mig, men jag måste fan ta mig i kragen nu, kan inte ställa till det igen för då kan jag riskera min tysklandsresa i slutet av sommaren! Jag fick ju ett antagningsbrev från skolan i Tyskland idag som sa att jag kommit in på skolan! Jag är så glad! Nu är det bara försäkringen och snacka med syo kvar att göra, sen är det klart för avfärd! :D Tyvärr mina kära vänner så lämnar jag er i ca 10 månader, men det får ni stå ut med, man måste ju kunna sakna varandra också, det är då man uppskattar varandra som mest!
Jag var på stan idag efter skolan och hittade lite fina saker, visar på bild nedan, nu ska jag sova!
God natt allesammans! :)

         

En helt fullproppad helg!

Nu har jag äntligen kommit hem från alla helgens aktiviteter!
I fredags efter skolan drog jag till stan och hjälpte mamma med en sak på hennes jobb, drog hem, drog till Arlanda för att bo på min morbrors Jumbohostel och fira syrran och pappa där.
På lördagen gick jag upp 7 och drog från arlanda till Örbyhus för att gå skoterkurs, kom hem, drog direkt till stan för att dansa magdans med fotbollslaget sen käka middag med dem på O'connors, sen drog vi till sara sen till stan igen där jag träffade två kompisar, sen skulle jag hem och gå upp tidigt dagen efter.
Imorse gick jag upp tidigt för att dra iväg till skoterkursen igen, jag lyckades med provet och fick skoter- och fyrhjulingskortet! :D jippi!
Nu ska jag försöka varva ner lite men det är inte så lätt när päronen snackar om att flytta nu igen! Vi har ju bara bott i det här huset i typ 3 år! Men de vill ha större hus, så vi får se hur det blir! Dom har också precis köpt en ny 51 tums tv... rätt onödigt men den va satans billig (Blocket)!
Här kommer lite bilder från bl.a jumbojeten :)
 
 

Övningskörning plus het video!

Hittade tuffaste videon nyss, kolla in den! Bra och het träning ;)
http://www.aftonbladet.se/webbtv/livsstil/sofiemode/article4177314.ab

Jag övningskörde nyss och det gick väldigt bra sa pappa, det gjorde mig glad och lite stolt :D
Det var lite knepigt med fotarbetet, men det lär man väl sig snart ;)
 

Övningsköra!

Jippie! Nu ska jag ut och köra bil för första gången i mitt liv! :D
Det kommer bli kul, om ingen olycka sker då förstås! Måste bara leta fram övningskörskylten sen drar jag och pappa iväg!
Hejdå!

Torsdag

Äntligen orkar man palla sig till skolan. Jag vaknade minst en gång i halvtimmen under hela natten, jobbigt! Nu sitter jag på historia som börjar snart.
Stackars lilla Ellmina, hon är så ledsen. Jag vet inte heller vad man ska säga för att muntra upp henne :( Hoppas att allt blir bra snart!

Hårförlängningar :D

Äntligen har mina rätta hårförlängningar kommit! De är underbara! Innan jag själv ens testat dem så hade de suttit på både mammas huvud och Freds, fred blev jätte söt i dem och han blev lik mig tyckte päronen.
Vi åt pizza och kebab på kvällen och firade pappa. Till efterrätt fick vi semla och tårta, mums!
Nu sitter jag och pratar med Hampus på msn och spelar ett spel, spelet går ut på att skriva alfabetet så snabbt som möjligt på datan.
Länk till spelet: http://onlinespel.nu/alfabetet.html
Puss!

Grattis pappa!

Idag fyller pappa 44 år!
GRATTIS!


Jumbohostel på fredag :D

På fredag bär det av till Arlanda för att test-bo i min morbrors Jumbojet. För den som inte vet så är det världens första vandrarhem i en jumbojet! Det är lite tufft att han har gjort idéen till verklighet, för när han först berättade om sin idé att skapa detta så trodde jag inte riktigt på att det skulle gå igenom, men otroligt nog så har det blivit verklighet! :D
Vi skulle fått bott där för ca 2-3 veckor sen, innan det öppnat, men då hade vattenledningarna frusit så då gick det inte, så nu ska vi åka dit på fredag istället, kul! :)




Kolla länken!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article4175363.ab


Sjuk :(

Varför ska man behöva bli sjuk?! Det är så tråkigt att bara sitta hemma och inte göra något. Det enda positiva är att man kan sova länge, jag sov till 10.40 idag, skönt! Men alla andra är i skolan och träffar varandra, det är faktiskt kul att vara i skolan eftersom man har så roliga klasskompisar (inte alla, men några).
Imorse när jag vaknade så pratade och hostade jag som en hes tupp, hoppas att jag blir mer frisk tills imorgon!
Jag berättade inte om igår heller, jag gick ner på stan och mötte Ninnie och Elena av en ren slump, vi satte oss på Wayne's och de fikade och jag gjorde dem sällskap i väntan på att Martin skulle komma till stan. När Martin kom så gick vi till Café 018 och tog en liten fika. Vi satt och pratade om allt möjligt där på cafét i 2,5 tim innan vi pallade oss iväg till bussen. Det var väldigt trevligt! Vi har inte träffats på ett helt år och nu tyckte vi att det var dags! :)
puss
 

Grattis syster 19 år!

Grattis syster på 19-årsdagen!! Hoppas att du får en fin födelsedag!<3



Idag är jag sjuk igen, men stannar inte hemma för det. Igår var det så tråkigt att vara hemma så jag orkar inte vara det idag igen, plus att jag ska träffa en kompis efter skolan i stan :)
Nu måste jag avsluta! Har historia!
Puss

Sjukling

Inatt vaknade jag vid klockan tre och hade ont i halsen, inte kul! Så det blev ingen skola för mig idag, förutom att jag åkte dit och gjorde en redovisning i samhäll.
Nu sitter jag i myspyskläder och messar med Martin. Imorgon ska vi ses, kommer bli kul! För vi har inte setts på ett helt år! :)
Ska försöka rita lite idag, för det är många som vill att jag ska rita deras tatueringar, kul!:) Just nu vad jag vet så är de som vill ha: jessica, robin, julia m.fl.
Bilden nedan ritade jag igår när jag inte hade något att göra, den va finare utan färg och svart penna.
Puss hej!

 

Söndag

Imorse vaknade jag kallsvettig, illamående och med världens huvudvärk klockan 5.30. Jag gick upp till mamma och pappa för jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det kändes som om jag hade hjärnskakning.
Jag fick lägga mig på mammas sida i sängen och fick något kallt och blött papper på pannan. Till slut kunde jag somna och vaknade då och då. Fattar fortfarande inte vad som var orsaken till allting, men jag stannar iaf hemma från träningen idag.

Hur sjuka får folk i världen bli!?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4303856.ab

Det är helt sjukt! HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅHÄR?? Och vi som köper täcken och kuddar här i Sverige är inte medvetna om historien bakom dunet. Det är så hemskt! Jag kan knappt titta på bilderna, men det är viktigt att sånt här kommer ut så man får veta hur det egentligen ligger till!
Det är som en mardröm, hur tänker människorna som gör sånt här egentligen?
De förtjänar att komma till helvetet, gässen förtjänar bättre liv än så!
 

RSS 2.0