tisdag

Inatt sov jag hos Agnes. Det var myspys! Vi hyrde två filmer igår som vi såg på hela kvällen. Det var "Human Trafficking" och "Taken". De var båda jättehemska och handlade om trafficking.
Jag cyklade direkt hem på morgonen för att gå ut med hunden som vi är hundvakt åt. Det var supertrist väder.... När jag gått klart med Elsa så var jag tvungen att cykla till affären för att posta en väska som en tjej från Kalmar köpt av mig genom "bloggshoppen". Oturligt nog så hade jag med mig 10 kr för lite så jag var tvungen att cykla hem igen och tillbaka...Jobbigt var det!
Efter det orkade jag inte cykla mer, så jag tog bussen över till Linda och var med henne hela dagen. Vi drack milkshake, satt ute i solen och pratade, såg lite på "Project Runway", åt körsbär, såg "A Cinderella story" m.m. Det var väldigt kul! Hon kommer vara en av de jag kommer sakna mest när jag är i Tyskland... :(
Nu måste jag verkligen sova... God natt!

Tidig avskedsfest, superkul :D

Åh det blev en så lyckad fest i fredags! Vi hade så satans roligt!
Hela fredagen gick jag hemma och städade och fixade inför festen. Jag var och handlade lite mat också. Grädde, läsk, tårtbotten, citron.... Ja massor av saker!
Man lär ju av sina misstag, nu vet jag att man inte ska ha i för mycket karamellfärg i grädden, för då smakar den piss.... Jag förstörde nämligen en halv liter grädde genom att ha i alldeles för mycket röd färg i den, för att den skulle bli blodröd (blev mörkrosa istället). Den smakade aceton...
Börjar man med maten för tidigt kan det lätt hända att den hinner kallna eller bli dålig, så jag började ca. 1 tim innan gästerna skulle komma. Det var på tok för lite tid, så när nästan alla hade kommit så höll jag fortfarande på och laga mat! Som tur var så hade jag fixat välkomsdrinkar till alla, så de satt utanför och roade sig själva!
Jag glömde fota bordet innan alla hann sätta sig och börja äta. Jag hade dukat jättefint! Blev så besviken på mig själv när jag glömde fota....
Efter maten öppnade jag presenterna jag hade fått. Jag fick pilgrimssmycken av Patan och Calle, jättefina! Jag fick också en flagga av dem som alla signerade med sitt namn och en liten kommentar, så fin present! De gav mig den för att jag inte skulle glömma var jag kom ifrån! Eve och Mikaela hade målat en fin tavla till mig, supersöt :D
Sen blev det efterrätt! Det bjöds då på hemmagjord tårta som jag själv gjort och muffins som Agnes bakat och tagit med sig. Det uppskattades, men den ena tårtan rörde ingen, förutom att sara satte tårtspaden i den. Sara stavade fel när hon skulle skriva på tårtan. Hon skulle skriva "Ich liebe dich" (jag älskar dig) men det blev "Ich liebe disk". Bra där, Sara! ;)
Samanlagt togs 450 bilder den kvällen, lite överdrivet många... Men det blev ju fina bilder som tur var!
Efter festen så blev det mycket att diska och städa... Jag fick hjälp av Sara, Agnes och Martina med det. Sen sov de kvar hos mig. Hela nästa gick mestadels åt till att städa och diska.... Nästa gång blir det plastglas!!
Lördagskvällen blev till filmkväll med Moa, Agnes och Julia. Vi såg Twilight, som jag älskar! (förutom specialeffekterna...).
Igår var jag på stan halva dagen med Sara. Jag hittade lite fina saker, men lät bli att köpa. Pallar inte ha med mig så mycket saker ner till Tyskland! Sara ville köpa massor av saker men hittade bara ett linne. Kvällen spenderades ute vid grillen med kusinerna på middag, det var trevligt!
Idag sov jag bort halva dagen och har hittills inte gjort något.. Ska ut och cykla med Elsa snart, som jag är hundvakt åt!
Hejsvejs!

Fika på stan med favoriten<3

Idag blev det stan med Agnes. Jag köpte en fin Van Gogh-inspirerad bok som jag ska ha som dagbok i Tyskland och små tyska flaggor till avskedsfesten imorgon! Efter stadsrundan så satte vi oss på Linnécafét och fikade. Jag åt en stor klassisk Linnébulle och Agnes åt en macka. Linnébullarna där är så sjukt goda!
Hemma har jag fixat lite inför avskedsfesten. Jag har ställt fram bord och dukat upp. Det blir en tidig avskedsfest, men det är pga. att jag ville ha med min käre Gustaf på festen, och han drar nämligen iväg till Boden på söndag och gör lumpen så därför blir festen av tre veckor innan min avfärd. Jag hoppas verkligen att det blir kul imorgon! Hoppas att alla tar med sig ett glatt humör! :D
Nu måste jag sova om jag ska orka ta mig upp och städa hela huset imorgon!
God natt!


Fika med min käre Gustav!

Idag drog jag till stan och fikade med min kära lilla Gustav på Waynes. Det var mumsigt med en jordgubbssmoothie! Vi satt och snackade en massa skit, skrattade och glodde på folk i över tre timmar! Tiden går ju fort när man har kul! Sen drog jag till Friskis och gymmade lite. Jag spanade in en söt kille med världens finaste armar. Sjukt fina var dem! Helt perfekta muskler!
Här hemma har jag inte gjort så värst mycket. Jag har kollat bilder, bloggar, pratat med min tyska värdbror m.m. Snart ska man gå och sova lite!
Godnatt!

 
 

drömmar och horoskop

Jag hade väldigt konstiga och blandade drömmar inatt! Jag drömde bl.a. om att jag var på en djurpark med en grupp ungdomar. När vi kom till krokodilfloden så skulle vi gå över en smal gång över vattnet och sedan dra i en spak som gjorde att gången sjönk ner under vattnet (man var tvungen att göra det när man gått över). Jag var såklart dum och drog för tidigt i spaken, så hela jag sjönk snabbt ner i vattnet. I panik simmade jag allt vad jag kunde över till andra sidan där alla stod och skrek på mig. Plötsligt kände jag att jag la handen på en krokodils nos!! Det var sjukt läskigt! Jag hann som tur var upp, men det gjorde inte en annan tjej som också hade ramlat i. Hon blev krokodilmat!
Senare drömde jag att en okänd kille på en fest började ragga på mig. Han missbrukade heroin!
Man brukar ju drömma om saker man upplevt under dagen eller tänkt på. Men krokodilmat? Haha! Heroindrömmen fick jag nog ifrån att jag var i sthlm igår och gick på det sk. "knarktorget" eller vad alla nu kallar det..
På morgonen sen så läste jag mitt horoskop i FRIDA-tidningen. Det var nästan lite skrämmande verkligt! Det stod saker som "Håll ut - även om du blir uttråkad under en resa. Det blir roligare efter ett tag." Hur bra skulle inte det kunna passa in på mitt utbytesår? :O  I början kan det ju bli jobbigt när man knappt förstår något av vad tyskarna säger, men med tiden så lär man sig språket, då blir det roligare! Shit... ibland tror jag att de där horoskopen talar ganska mycket sanning....


Heldag i sthlm med tyskarna!

Idag har jag varit i Stockholm hela dagen och shoppat med min blivande tyska värdfamilj! Det var superkul och mysigt att vara med dem en hel dag. Alla var inte med hela tiden, lillebrorsan och pappan var på Tekniska muséet, men vi åt middagen tillsammans.
Först hittade jag inget kul att köpa, men sen efter ett tag hittade jag två långärmade tröjor, ett linne och ett halsband. Stackars Matthias fick följa med oss flickor in på tjejaffärer och kolla kläder. Jag har lärt känna honom ännu mer nu, han är trevlig och snäll! :)
Efter shoppingen och middagen så åkte vi till Arlanda. Där åt vi en glass tillsammans innan vi lämnade av Matthias eftersom han skulle åka hem till Tyskland. Snart får man se honom igen, för det är inte lång tid kvar tills det är JAG som står där på arlanda redo för att åka!
Ikväll blir det till att slappa och kanske börja skriva packlista...

  
Klart man är glad när man träffat sin fina värdfamilj :D


En dag med Erik

Idag kom Erik över till mig och lekte! Först visade jag runt lite i vårt nya hus, sen gick vi ut på en lång promenad i skogen. Vi pratade och skrattade massor som vanligt. Vi har alltid lika kul när vi ses, vad skulle jag göra utan min lilla Erik?
Vi tog en paus i promenaden när vi kom ner till badet och hoppade i och badade lite. Det var inte sådär värst varmt i vattnet, men det fick duga!
När vi kom hem så testade vi att ligga på spikmatta. Jag hade linne på mig så efter att jag legat en stund på mattan så hade jag fått märke från spikarna som såg ut som solbränna! Man såg precis vart linnet täckt kroppen för spikarna! Sen gav jag honom ett par teckningar som jag ritat, tyckte att han hade större nytta och användning av dem än va jag har!
Sitter nu och gör ingenting. Mitt te är slut men mina übersöta mjukisstrumpor värmer fötterna! :D
Ska nu släpa fram symaskinen och klippa och sy lite i gamla kläder, får se om det blir något kul utav det!


Jäkla blogg då

Att det ska vara så komplicerat att ändra saker på bloggen då! Vissa saker går att ändra som man vill, men andra grejer man försöker ändra vill helt enkelt inte fungera och man undrar vad man gjort fel. Har suttit här framför datan hur länge som helst nu och försökt ändra saker och ting, jag borde egentligen gå härifrån snart!
Ska försöka rensa ur rummet så gott det går (slänga/sätta upp annons) så att jag slipper ha kvar så mycket saker när jag drar iväg till Tyskland. Vi får väl se hur det går!
Nu ska jag mova mitt ass härifrån ett tag!
Bye!


Kan man låta bli att få gåshud?



Jag satt och kollade runt lite på youtube och hittade detta klipp. Det är helt sjukt hur fint han sjunger! Men tänk sedan hur han kommer låta när han hamnar i målbrottet, då kommer han nog inte klara av att sjunga såhär fint!

Middag sen sova hos Agnes

Igår kväll blev en rolig kväll! Först var det middag här hemma hos oss med en skånefamilj plus Agnes familj, sen drog jag med Agnes hem. Jag åkte i en skön bil med Rasmus, medan Agnes åkte moppe.
Agnes och jag hann se på en massa olika filmer, bl.a. "Hitler, the rise of evil" innan Agnes skulle iväg och hämta lilla fulla Rasmus med moppen klockan 2.00. Tyvärr så gick lyset på moppen sönder så vi hade inget annat val än att cykla och hämta honom med och cykelkärra! Haha vi garvade så mycket! Det tog tid innan vi fick på cykelkärran på cykeln..
Rasmus var glad i hatten när vi mötte honom och han babblade på om allt möjligt där han vinglade fram på en minicykel utan växlar.
Efter en svettig cykelfärd mitt i natten så passade det ju perfekt med ett kvällsdopp tyckte vi, så vi hoppade ner i poolen och simmade omkring lite. Det skulle egentligen blivit nakenbad men så blev det inte. Rasmus var en badkruka och stod på kanten och gnällde om att vattnet var kallt. Till slut fick vi ner honom i vattnet där han sedan började sin skalbagge-jakt. Varm dusch efter det, lite tv igen och sedan hopp i säng vid 4.00. Det var länge sen jag gick till sängs så sent!
Lille William lämnades hos Lindströms morgonen därpå. Det var nog första gången jag såg honom och söt var han! Han verkade väldigt trött, för han sa inte mycket utan låg istället och myste i Agnes famn när vi såg på tv. Myspys!
Här kommer lite bilder från igår, både från middagen och sedan hemma hos Agnes!

  
Vi fick lite "lättare" grejor än de vuxna..

   
Det var svårt att posa i motljus!




Röja Ninnis rum, alltid kul :D

Imorse väckte mamma mig. Hon kom in och gav mig massa kläder från kusinen (kille). Jag fick ett par jeans som jag vill klippa till shorts men mamma tjatar på att de är snygga som de är, så vi får se vad det blir av dem! Och så fick jag ett par t-shirts som jag ska klippa och sy i, får se om det slutar bra eller inte...
Jag solade en stund ute i vår as sköna hängmatta som mamma precis hade sattit upp, sen drog jag iväg till Ninni och var med henne och Agnes. Jag och Agnes röjde runt rejält i Ninnis rum. Vi drog ur alla lakan, kollade igenom lådor m.m. Ninnis osociala pojkvän satt bara framför datan. De enda gångerna han gick ut var för att röka...
Ikväll ska vi ha middag med Agnes familj plus en familj från Skåne, det kommer nog bli kul!
Soolsken, älskade sooolsken! Älska vädret! :D

Tyskar på besök!

Jobb som vanligt på dagen. Lunchade på Mariannes, det blev kebabtallrik.... Mums, man känner sig så nyttig...!
Ikväll kom Martina över med hela sin familj hem till oss, det var superkul och trevligt! Nu längtar jag ännu mer tills jag åker ner och bor hos dem ett år!! Vi spelade kubb (det som Martina fick i present av oss när hon åkte hem till Tyskland), killarna vann tyvärr över oss tjejer...
Vi åt middag och efterrätt. Vi tog också en sväng ner till badet och badade lite. Det var inte så värst varmt i vattnet, men vi simmade ut till hopptornet. Jag och lillbrorsan gjorde tillsammans världens tabbe och sprang det snabbaste vi kunde ner i vattnet och upp på bryggan (som var superhal) och ramlade nästan samtidigt och gled. Det gjorde väldigt ont i armbågarna men mest på rumpan...Aj aj!! Har fått skrapmärken och blåmärken nu...
Det ska bli så skönt att få sova ut imorgon. Jag har ju gått upp 5.00 och 6.00 varje dag de senaste två veckorna för att jobba. Nu ska jag vara hemma och chilla i 2,5 vecka för att sedan åka till Öland i en vecka! Det ska bli kul!
Nu måste jag sova, mår konstigt!
Godnatt

 

Rensar bland flyttlådor!

  
  


bilderna:
1 - Hade jag haft så liten kropp så hade jag använt den 24/7!
2 - Älskar den stolen som jag fick i samband med flytten! Det var så fint med solskenet, så jag tog kort på det.
3 - Hittade en gammal bild som Daniel ritat till mig, det var nog i 7:an
4 - Gamla minnen som ska slängas, trumman gjorde jag när jag var liten!
5 - Minne från furuvik eller kolmården
6 & 7- hittade ett supersött brev som jag fick av Daniel när vi var små, tog lång tid innan jag kunde sluta le och skratta (innehållet är hemligstämplat) ;)

  

Näst sista jobbdagen

Idag var nog den dagen som hade minst arbetsuppgifter. Det fanns knappt några lämpliga ordrar alls att plocka, skit tråkigt. Så jag fick städa... Det blev till att damma av hela butiksdelen av lagret, städa köket, dammsuga och moppa golv m.m. Jag började prata med Helin idag, hon var en trevlig liten prick! Jag trodde att hon var yngre än mig men det visade sig att hon var lika gammal som mig! Blev lite chockad..
När vi slutade så bestämde vi oss för att gå tillsammans in till stan. Det tog ca 20 min och det var kul, vi pratade om allt möjligt men mest om dans (hon dansar mycket och går samhäll estet, med inriktning på dans).
Sen traskade jag omkring 15 min på stan utan resultat. Det fanns ingen underkjol någonstans alls! Behöver en sån, eftersom mina vita runikor syns igenom!
På vägen hem från bussen, med stopp på "grekens", så träffade jag Tim från min högstadieklass. Han hade blivit lång! Har inte sett honom sen vi slutade nian, så jag hejade lite på honom.
Hemma har jag inte gjort så mycket mer än att städa undan/rensa ur flyttlådor. Jag har hittat massor av kul saker i lådorna, som t.ex. dagböcker, teckningar, brev m.m. Jag visar en bild nedanför som jag ritade när jag var runt 7 år gammal. Jag fattar inte vad jag hade för fantasi när jag var liten! Haha, kunde inte sluta skratta när jag läste igenom skrivhäften, tittade på teckningar, läste brev och dagböcker!
I en dagbok stod det: "Idag frågade jag chans på Linus, han sa ja!". Haha :P

 

Jobb jobb och meeer jobb!

Satan så trött jag är! Jag gick upp 5.50 imorse och var lite piggare än de andra tidiga uppstigningarna de andra jobbdagarna. Tyvärr så vände det precis innan första rasten vid 10.00.
Adde mördade en liten söt men samtidigt läskig nattfjäril på jobbet med kniv, dumma dumma Adde! På fikarasten trodde jag att pappa ätit upp eller glömt min macka hemma på bordet i köket, men egentligen var det bara jag som inte såg den när jag kollade ner i vår matkasse lite snabbt. Jag blev sur på honom i onödan, fast jag hann upptäcka mitt misstag innan jag hann yttra mig!
Efter jobbet blev det gym på Friskis & Svettis, så härligt! Länge sen som jag gymmade så hårt som idag! Det kändes riktigt skönt. Jag träffade Tove E när jag var klar, det var kul att se henne! Jag träffar henne aldrig längre, vi som var så bra kompisar från lekis till 6:an!
När jag duschat och klätt på mig så blev jag svettig igen när jag skulle gå till bussen. Det var inte mysigt alls... Jag gick snabbt för att hinna med bussen till Gränby.
Jag och min käre mor storhandlade inför den kommande fartfyllda helgen. Allting slutade på 3x1000 kr....Sjukt dyrt att få gäster från Tyskland och skåne!! Men jag ser verkligen fram emot att träffa min blivande värdfamilj från Tyskland! Det kommer bli så kul! Och Martina har man såklart också saknat!
Nu måste jag sova om jag ska orka morgondagen!
Godnatt!


Jobb och stan

Jobbet idag var slappt men också väldigt krävande vissa stunder. Allt jobb kom på slutet av dagen och jag jobbade en liten fjuttig kvart i övertid.
Det var planerat att jag efter jobbet skulle gå och träna, men så blev det ju inte! Istället så träffade jag Gustaf och satt och snackade med honom vid ån i några timmar, lika roligt och underbart som vanligt att träffa honom! Sen åt vi lite på MAX innan vi gick skilda vägar.
Köpte ett vitt långt linne/tunika på stan idag, visar på bilden nedan. Hade fått min härliga lön så jag använde en liten del av den till linnet! Vad jag blev arg över var att jag hade fått 400 kr för lite i lön! Måste skälla lite på chefen...
Nu måste jag verkligen sova, ska ju upp och jobba imorgon igen!!
Godnatt!


Andra jobbveckan!

Nu är jag inne på min andra och sista vecka på sommarjobbet. Idag blev det mycket slit och övertid. Efter lunchen så drog jag och pappa iväg till Expresservice och sorterade värmepumpar och massa stora supertunga saker. Det var sjukt krävande och efteråt ville jag bara lägga mig ner på backen och sova. Jag förstår varför min pappa tränar så sällan, hans jobb är ju som rena gymmet!
Tyvärr så var det inte slut på allt slit efter det utan då skulle man tillbaka och jobba en timme i övertid och sedan dra iväg till mormor och morfars hus där vi har ställt en massa flyttlådor och saker. Alla de flyttlådorna skulle vi packa in i bilen och ta med hem, snacka om att man var slut efter det!
Som belöning för allt slit och släp så la jag mig i badkaret med chokladskum! Supermysigt! Dock saknar jag badkar med bubblor, som vi hade i förra huset.
Nu har jag precis druckit lite te, målat med akvarell och skissat en bild. Jag kan visa akvarellbilden jag gjorde, den ska likna bloggerskan Kenza, men blev inte så lik.. Den blev sne! :P


Rensar rummet lite..

Håller på att rensa ur mitt rum lite, hittar massa saker som man knappt använder som faktiskt är snygga! Satte också nyss upp en ny garderob som jag flyttade över största delen av mina kläder till. Måste göra mig av med lite saker innan jag drar till Tyskland. Jag kan ju inte ta med mig hur mycket saker som helst, samtidigt som man inte vill ha kvar ett rum fullt av saker när man kommer tillbaka från Tyskland efter ett helt år med massa saker man shoppat där nere.


Rolig kväll!

Tack brudar för igår! Vi var få, men hade väldigt roligt ändå! :D
Jag, Sara och Eve åkte tåg tillsammans hem till Ellmina på inflyttningsmiddag. Vi åt tacos och satt sen och snackade massa roligheter, skit och allvar. Vi flummade runt och klädde oss i snygga brillor, tog lite fina bilder m.m. När Evelina tog tåget hem så gick jag, Sara och Ellmina vidare hem till någon Ellmina kände och satt där och häckade ett tag. Vi flummade och skrattade på vägen till bussen. Vi fjollade i rabatter och på stolpar...
Sen tog jag och Sara farväl av Ellmina och tog bussen hem. Sara sov över hos mig och det tog lång tid innan vi höll käft och kunde somna! Vi fjollade och asgarvade ett bra tag innan vi blev allt för sömniga.
Imorse åt vi frukost ute på min lilla uteplats, myspys! Vi åt fil med müsli, mackor, mjölk, kaffe och melon, mums!
Nu sitter jag och gör ingenting. Har hjälpt till och packat in flyttsaker i huset och läst bloggar, inget mer. Jag funderar på att dra in till stan och träna lite, men jag är inte så jättetaggad...
Vill hellre sitta hemma och sy och slappa lite, men måste träna!


 

En fräck liten kissekatt gick på vår tomt imorse. Den var väldigt söt och vågade komma ganska nära innan den vände och stack sin väg. Det har också regnat idag, det kom världens skur ett tag!

God morgon!

Att vakna  till solljus är underbart, men solen nu på morgonen har inte velat visa sig helt. Man får väl hoppas på fint väder idag! Jag åt nyss en god frukost och läste tidningen. Jag har börjat lessna på att läsa A-delen i tidningen, för den innehåller mestadels tråkigheter som att någon blivit mördad, krockat med bil m.m. Man blir bara deprimerad av sånt! B-delen är mycket roligare! Där står det oftast om roliga saker som t.ex. konst.
Jag hade olika konstiga drömmar inatt. Jag drömde bl.a. att det regnade stora brödbitar/riskakor.... Det måste ha kommit från filmen "Bedtime stories" som jag, Julia och Agnes såg igår, där det regnade tuggummikulor. Och att drömma om att kunna kissa rakt fram vet jag inte vad jag fått ifrån!
Nu ska jag cykla ner till vårt gamla hus som vi håller på att flytta ut ur. Jag måste hjälpa päronen att plocka ur saker därifrån.
Trevlig dag!

 
Bilder ifrån första frukosten i det nya huset!


äntligen internet!

Nu har jag inte haft tillgång till internet på jättelänge och det gjorde mig frustrerad! Har haft massor av lust till att blogga och ladda upp bilder varje dag, men aldrig kunnat göra det! Vi har ju flyttat, därför har vi inte haft internet på länge.
Hela denna vecka har jag jobbat på pappas jobb. Jag har fått plockat ordrar, städat, packat cd-skivor i kuvert m.m. Det är verkligen värt att jobba eftersom allt kommer sluta med en härlig belöning! Nästa vecka jobbar jag också, sen är det slut med jobb för min del.
Igår kom Martina och hennes familj (från Tyskland) till Sverige! Idag var de i Vimmerby och gick i Astrid Lindgrens värld. De kommer och hälsar på hemma hos oss snart, blir förhoppningsvis nästa helg. Det kommer bli så kul att träffa min blivande värdfamilj!!! :D
Ikväll blir det till att slappa hemma eftersom jag är så utsliten efter jobbet och har ont i hälarna efter att ha gått omkring hela dagen på lagret.
Nu ska jag ladda upp lite bilder från de senaste två veckorna! :)

 


flytt

Nu har vi flyttat saker hela dagen och det har ju gett resultat. Nu är kanske hälften av flytt-jobbet är klart. Jag har plockat ur hela mitt gamla rum, kvar finns bara sängen och en isärplockad garderob. Jag hann plocka upp nästan allt ur flyttlådorna och "sortera" in i nya rummet. Jag hann lägga in kläder i garderoben, sätta upp lite saker på väggarna m.m. Ingen annan i familjen orkade fixa sitt rum, men jag har längtat så mycket efter att få ett nytt rum, så jag har nästan allt upplockat och klart redan! :P
Såg nyss slutet av Armageddon och drack en kopp te till det, myspys! Ikväll är sista natten som jag kommer sova här i mitt gamla rum, för imorgon natt tänker jag sova i det nya huset!
Godnatt!

Flyttar!!

Äntligen får man tillträde till nya huset som vi nu ska flytta in i! Jag hade tidigare glömt hur rummet som jag skulle få, ser ut. Jag blev så glad när jag fick se rummet! Det är perfekt för mig! Inte så fina tapeter och sånt men det ska jag fixa. Och just nu så luktar inte huset så gott pga. att förra ägaren rökte inomhus, men den lukten tar vi bort sen.
Imorgon eller i övermorgon flyttar vi in helt. Det ska bli så kul! Det jobbiga är ju bara att bära dit alla saker, suck... Men sånt får man tåla!
Igår var det poolparty hos Agnes. Vi hade jättekul och badade och grillade. Stackars Affe ramlade när han skulle klättra upp på staketet för att hoppa ner i poolen. Han fick lite skrapsår och blåmärken.
Jag sov sedan kvar hos Agnes, vi såg på bl.a. High School Musical och Tank Girl till klockan 3.00. Imorse vaknade man upp kallsvettig och jättevarm, visste inte vad jag skulle ta mig till! Det kändes som om jag hade feber. Sen blev det ingen frukost, utan lunch istället eftersom klockan var 11.30.
Aja, nu ska jag packa i lite mer saker i bilen och kärran.
See ya!

 
Mitt nya rum med blå väggar och egen uteplats! :D

RSS 2.0