Sol sol och ännu mer soool!

Min minsta lillebror Thomas är så söt! Imorse kom han in och hade tänkt väcka mig med att spela på kastrullock, men tyvärr förstörde jag hans plan eftersom jag redan var vaken. Han lyckades inte lika bra som när jag gjorde det igår mot honom (sur blev han allt!) :P Haha, han är söt han!
Dagen kommer väl spenderas som alla andra senaste dagarna, vilket blir bad och sol. Vet inte vem man ska ragga upp som sällskap. På eftermiddagen blir det i alla fall poolparty hos Agnes, så nice! Tänker senare på kvällen mysa ner mig i hennes säng och stanna där till frukosttajm :D
Har testat lägga upp annons på "Bloggshopen". Får se vad som händer, om det blir något sålt! Man kan ju behöva bli av med lite saker nu innan Tyskland, och det är inte helt fel med lite pengar!
Puss hej, nu ska man ut och göra något kul av dagen!

Gårdagen

Igår hjälpte jag min käre mor att snygga till trädgården lite. Jag fick göra kantklippningen. Jag hann göra rätt mycket, och snyggt blev det verkligen! Men sen gick maskinen sönder. Och efter en stunds klippande med vår andra (som var bättre) så gick den också sönder... Då la jag ner mitt lilla trädgårdsprojekt och drog till stan istället. Gjorde lite ärenden på stan innan jag drog hem till Vidar och myste lite. Vi pratade om allt möjligt och drack te.
Det blev inget kvällsdopp som jag hade planerat, men jag har ju ändå badat varje dag flera dagar i sträck, så det gör väl inget!

Sommarväder på hög grad!

Satan så fint väder det varit senaste dagarna! Har varit nere vid badet varje dag i 4-5 dagar nu och stekt i solen och badat, helt underbart! Bränt sig ett par gånger har man ju gjort, men det är nästan värt det. Idag var jag på Ulva och sålde grejer för 665 kr. Skönt att bli av med lite skitsaker nu innan flytten så man slipper släpa med det till nya huset. Affe och Agnes var med mig vid Ulva. Jag bjöd dem på glass nere vid badet sen, som tack för att de sällskapat vid loppisen.
Jag har faktiskt klarat mig från att bränna mig idag. Man känner sig tusen gånger fräshare med lite brun färg från tårna upp till knoppen! Jag älskar sommaren! Några goda ting med sommaren är t.ex. att nästan alla blir snyggare, gladare, naknare (everybody likes) och det finns fler roliga aktiviteter som beachvolleyboll m.m. Det är lättare att sociala sig med folk för man kan vara utomhus mycket mer på sommaren.
Igår var det fest hos Henke. Det var kul! Det var bara folk man sällan träffar plus folk man aldrig sett. Jag hittade ett litet festragg också. Tyvärr var jag klantig och hade sönder hans glas...fail! x)
På något sätt lyckades jag banka in två stora (men inte synliga) bulor i pannan som brett ut sig rejält. Gör ont enda upp i hårbotten. Jag fattar inte vad jag fick de ifrån, men ibland lyckas man ju verkligen....
Nu måste jag sova, men jag tror att flugan och myggan här inne i mitt rum inte kommer låta mig göra det...
Godnatt :D

Long time no see

Back on track again! Har vart borta så mycket att jag inte hunnit blogga något alls. Jag var i Assisi (italien) 13-18, det var helt underbart! Supervarmt, bra motion av att gå i uppförsbackar hela tiden, världens bästa glass, lite brunbränna, härliga människor, gott på Mc Donald's för en gångs skull, rolig födelsedag med tårta och glass m.m!
Finns så himla mycket att berätta, skulle ta för lång tid att skriva ner allt!
Sen direkt när jag kom hem från Assisi så drog jag med familjen upp till Dalarna. Där firade vi midsommar och jag & Martina hyrde folkdräkt till det, as kul!
Sen drog vi till Njupeskär (vattenfallet) innan vi slutligen hamnade uppe i Grövelsjön. Där fjällvandrade vi 9 km och såg renar. Jag fick de renar två gånger, för jag var ute och joggade på fjället och fick se en flock renar, så fina!
Vi kom hem i förrgår från Dalarna och igår var jag, Martina, Erik, Patan, Mikaela, Amanda och Evelina ute en snabbis med Eriks båt i Sunnersta. På kvällen åt jag och martina middagen ute, sen när familjen kom hem så åt vi glass tillsammans och spelade kubb.
Fred är på Malta. Han har varit där en vecka nu, två veckor har han kvar där och han har redan handlat upp hälften av alla sina pengar! Hoppas allt går väl för honom där borta!
Idag drog jag till stan med Martina och Erik. Jag införskaffade mig ett par nya mörkblå jeans-leggings med zip längst ner, snygga! Jag köpte också ett fint halsband till Martina (vår tyska utbytesstudent) eftersom hon skulle åka hem idag. Det var jättefint, hoppas att hon också tyckte det!
Nu är MartyParty borta, snyft! Vi stod på arlanda och väntade med martina i över en timme innan hon skulle gå genom kontrollerna. Efteråt hittade mamma en parkeringsböter på 700 spänn på bilen, min käre mor tog då på sig sitt arga ansikte! Det var första (och förhoppningsvis sista) gången som jag hörde henne säga "jävla fitta" :P Haha
Nu går jag omkring och packar lite och väntar på att Martina ska ringa hemifrån Tyskland. Hon ville inte alls åka hem när hon stod i kön och väntade på att gå genom kontrollen. Stackars liten Marty, helt förälskad i Sverige!
Jag avslutar med lite fina bilder, bl.a. på Martina ;)

 
 
Dessa två längst ner var de sista bilderna på Martina,
när vi stod på Arlanda


värdelöst

Nu känns det ju rätt värdelöst att gå i skolan. Idag hade vi idrott där vi bara fick vårt betyg, sen fick vi gå ut och gå lite. Jag ligger på MVG i idrott, men hon har inte satt det betyget än eftersom kursen fortsätter i tvåan. Så jag fick ett VG++ just nu, och får ett MVG om jag gör lika bra ifrån mig i tvåan.
Resten av dagen gick åt till att sitta och vänta på att dagen skulle ta slut. Vi fick fika av våra mentorer på sista lektionen, mums! Det blev chokladkaka och andra kakor.
Efter skolan drog jag ner på stan och använde mitt presentkort från DUKA på 300 kr, eftersom de skulle stänga butiken. Det blev fyra as tuffa snapsglas och en potatisskalare! Efter att ha flummat runt på stan och inte gjort något vettigt med Calle & CO blev det gym på friskis, skönt! Har inte tränat på as länge pga. förkylning.
Sverige - Malta slutade ju supergött med vinst på 4-0!! Vi kunde ju nästan ha gjort lite fler mål, men så blev det ju inte. Huvudsaken är ju att Sverige vann!
God natt!



Färgade snapsglas och potatisskalare blev det för det gamla
presentkortet som jag fick på konfirmationen (2 år sen)

Tisdag

Lite shopping igår och idag blev det! Skolan idag var väl rätt värdelös, fick betyg och lämnade tillbaka alla mina skolböcker. Det var nära att jag fick IG i natur, jag måste verkligen skärpa mig! Fick VG i geografi.
Efter skolan drog jag ner på stan med Erik och träffade Agnes. Vi gick lite på stan och shoppade och åt glass, mums! Jag fick med mig en bh, ett gult linne, ett armband och två pennor hem. Behöver egentligen spara mina pengar, men jag kände verkligen för att köpa lite nytt. Igår köpte jag två vita linnen, ett med sött tryck på (se bilden).
Har precis målat naglarna på både händer och fötter, och ritat lite!
Nu ska jag snart hjälpa mamma att städa lite, kan behövas eftersom vi är hundvakt nu och hundhåren yr i hela huset!



 

Grönan hela dagen

Idag drog vi KU-ungdomar från Bälinge och Björklinge till grönan! Det var as kul! Jag provade såklart nya Insane, det var på gränsen att den inte var värd att vänta 45 min i kö, eftersom man fick huvudvärk av den. Men den var rätt galen och kul, så den var godkänd ;)
Jag åkte det mesta förutom t.ex. favoriten extreme och vilda musen. Dagens citat kom från Andreas. Vi diskuterade vad vilda musen hette (kom förslag som "flygande musen") och Andreas kom in med kommentaren: "mus som mus" x)
De sista minuterna spenderade jag och Alexandra i att stå i kön till extreme utan resultat. Vi var tvugna att dra, och jag hade inte ens åkt min favorit! Det sög lite :/
På vägen hem hade jag och Gustav vårat klassiska deep-talk, alltid lika mysigt! Jag andades in helium från en tv4-ballong och pratade lite roligt med! (tv4 hade någon filminspelning på grönan fram till 12.00, undrar vad de filmade...)
Nu ska jag dra och sova lite, puss hej :D

Dålig på att skriva

Som jag nämnt så många gånger tidigare så är jag dålig på att uppdatera mig om saker och ting. Det händer bara så himla mycket nu. Helt fullproppat schema hela tiden.
I torsdags var vi lediga från skolan och jag gjorde inte så mycket när jag var hemma. Det jag gjorde var att rita, måla och hänga tvätten. Supertråkigt! Och vädret gjorde att man inte fick någon lust till att gå ut heller. Lite senare drog jag in till stan där elen i hela stan hade gått. Jag och Calle satte oss på Linnécafét och fikade lite. Jag visade honom en teckning som jag ritat oss på (se bild nedan).
På kvällen däremot blev det födelsedagsmiddag hos Eve för henne och Patrik som fyllde år nu i veckan, grattis i efterskott till dem! Det var rätt kul på middagen. Vi lekte lite med Eves hand- och fotglovar som hon fick utav Mikaela och Erik, åt middag och efterrätt och sen såg vi på film.
Igår (fredag) hade jag absolut inget att göra. Alla firade studenterna men jag visste ingen speciell som jag kunde vara med och fira så jag sket i att dra till stan. Det var tråkigt väder så man kunde ju inte göra så mycket heller så jag var inne och städade huset, speciellt mitt eget rum. Jag möblerade om i mitt rum med och rensade ur lite, det behövdes!
Imorse drog vi tidigt ner till Norrköping och gick på Kolmården. Perfekt dag att göra det eftersom vädret tillät djuren att vara ute! Vi såg en delfinshow i delfinarium, sjukt fint! Det gick dock inte att få några bra bilder, det var mindre kul.
På vägen hem därifrån lämnade vi av Martina hos Malin och hennes värdfamilj. De skulle tydligen ha fest där, synd att man inte fick vara med ;)
Danmark-Sverige var ju inge vidare kul att se på heller... Av alla de chanser Sverige fick, så träffade de INGET! Fattar inte!
Aja, nu pallar jag inte skriva mer. Det är ju en dag imorgon med! Ska till Gröna Lund med konfaledarna imorgon, ska bli så kul! Ska prova nya Insane. Hoppas att den är så kul som den ser ut!
God natt!





Tisdag

Igår hade vi (speciellt jag) en väldigt slapp dag! Jag började skolan 13.20 och hade först idrott där vi fick gå ut och gå. Jag och Sara tog en promenad till stan medan Sofie och Eve tog bussen dit. Efter det så såg vi på film på svenskan, skönt!
Idag hade vi redovisning på geografin, då vi hade hittat på ett eget land och bestämt klimat, befolkning m.m. Det gick bättre än väntat! Sen hade vi någon supertråkig redovisning på samhällen om EMU och EU....boooring...
Det har regnat hela dagen och jag har haft lite ont i huvudet och halsen. Jag vaknade 5.30 imorse och hade världens huvudvärk, inte kul! Märkte i trappan på skolan att mitt knä inte gjorde ont längre, vilket det gjort i flera år! Amazing! Det verkar som om sjukgymnastens tips fungerar!
Efter skolan drog jag ner på stan och glodde runt lite. Jag hittade inget sådär superkul, förutom ett armband som jag ska köpa imorgon (hade inte råd idag).
Nu har jag suttit hemma hela kvällen och segat mig lite. Har äntligen fyllt i alla CSN-papper inför Tyskland, skönt!
Funderar lite på att köpa, eller åtminstone testa, ett par gröna haremsbyxor från H&M. De ser så mysiga ut! Och de kan dessutom vara till stor nytta när vi är i Assisi (Italien) för i kyrkorna där så måste man täcka axlar och knän.
Vi får se hur det blir med det!
Puss



Ungefär ett par såna här, fast mycket snyggare grön färg
och med guldpärlor på snöret

RSS 2.0