Söndag

Nu har det hänt mycket på sistone och det finns knappt tid till att blogga. I fredags blev det Candy, as kul! Man fick i sig en del och blev lite rund under fötterna men det gick vägen! Höll dock på att bli utslängd av en vakt, men han lugnade sig sen och lät mig vara som tur var. Amanda och Linda kom inte in för de var för fulla och var dumma nog att ha drickan kvar i väskan som vakterna kollade igenom!
Stackars Patan och Clabbe fick ta hand om tjejerna och kom aldrig ens innanför grindarna på Candy, 120 kr bortkastat! :(
Där inne släppte man loss totalt, jag hade skit kul! Men frågan är ju hur alla andra hade det, när jag släppte loss.... :P haha
Dagen efter drog jag med pappa, bror och Martina till skansen och kollade på alla söta djur. Det var väldigt kul! Men vi gjorde en liten tabbe och råkade parkera precis där Stockholm Maraton hölls! Så när vi var klara på skansen kom vi på att vi gjort bort oss lite, och fick vänta ca 1,5 tim på att loppet skulle ta slut.
På kvällen åt vi middag hos Bergströms och såg lite på film, mys!
Idag jobbade jag för sista gången på vandrarhemmet, har slutat nu! Skööönt! Denna lön blir saftig! Jobbade 7,5 tim idag, svettigt som fan eftersom solen legat på och stekt hela dagen.
När jag kom hem blev det mors-dag-middag med familjen, mormor och morfar, farmor och farfar! Trevlans trevlans
Nu blir det till att skriva skolarbeten, puss hej!



Vem är så jävla dum och trycker in fyra enkronor i denna?
Står ju tydligt "ENDAST TIOR"
Eller har jag fel?

tisdag med sommarvärme

Usch så trött jag var imorse. Jag drog mig lite för länge så jag hade bara en halvtimme att göra mig i ordning på (lite tid för att vara tjej).
Jag hade någon intervju med en kvinna som gjorde någon undersökning om samhällsvetenskap. Hon frågade frågor om hur vår lärare lär ut och hur jag tycker att det går att lära sig och förstå. Lite smått drygt men det gick. Skoldagen var lite slapp och efter skolan blev det stan. Jag hittade inget kul att ha på mig på fredag, så jag tar något hemifrån istället. Calle råkade slå till Amandas glass så den tippade, men hon var snabb och lyckades fånga mjukglassen i handen, haha duktigt Amanda!
Jag köpte sedan fem ramar för att rama in mina ritade bilder som skulle på liten utställning på vandrarhemmet där jag jobbar. Den ena råkade jag tappa i golvet så glaset gick i tusen bitar, det gjorde mig less..
Nu måste jag sova så att jag pallar med skolkampen imorgon! Jag ska spela fotboll och innebandy, hoppas att det går bra och att jag inte gör bort mig!!
Puss god natt


Min konstiga dröm...

Jag glömde ju berätta vad jag drömde natten till onsdags! Jag drömde att jag hade tuggummi som hette Absolut Cannabis...
Vad fick mig att drömma sånt?
Det var bara det jag ville säga, nu måste jag fortsätta plugga till naturprovet som vi snart har!

Söndag, för mycket att göra...

Har inte haft tid och ork att blogga nu senaste dagarna. I onsdags övernattade vi på församlingshemmet med bälinge och björklinges KU, det var kul! Vi spelade brännboll, grillade korv, hade mässa på natten, såg på en film (den sög totalt) m.m. Dagen efter var det spelmansmässa, kul! Efter det så sov jag hos Agnes, det var väldigt mysigt :)
Sen på fredagen fikade jag och Calle på Wayne's. Han gav mig en jättefin stor ros! :D Sen hängde han med hem.
På lördagen blev det jobb på vandrarhemmet. Efter det så drog jag hem till Calle för första gången, det var mysigt! De bodde ute på landet, så skönt. Vi gick ut och umgicks lite med deras söta tjurar, en dreglade på Calles hand så den blev helt blöt, myspys! Sen gick vi på promenad.
Idag var det sjukt mycket jobb på vandrarhemmet. Jobbade i 9 timmar, blir mycket pengar i fickan!
Nu sitter jag och skriver instuderingsfrågorna till natur, vi har ju prov imorgon!
Önska mig lycka till, puss hej!

Nej ibland pallar man inte...

Det går rätt segt för mitt bloggande.. Jag bloggar mest för att det är kul att sedan kunna gå tillbaka några månader/år och minnas vad man gjorde alla dessa dagar. Men idag var det skola, tematid och sen träning i Skuttunge. Vår lagledare/tränare Snubbe har fått barn, det blev en liten flicka, hoppas att de döper henne till EMMY :D
Nu ska jag sova så jag orkar historian imorgon som kommer vara 2 tim 45 min lång! Dubbellektion! Sen blir det sista innebandy- och volleybollsträningen innan skolkampen! Kuuuul!:D
Godnatt!

Dagens i-landsproblem

Patrik:
- Ååååh, neej! Jag glömde min mp3 i jackan i skåpet!


Det som göms i snö, kommer upp i tö!


Lördag

Jag är lite dålig på att blogga, så inläggen uppdateras ibland när jag har tid. I helgen blir det till att slappa eftersom man inte har något jobb eller plugg att göra!
I torsdags var det skola, sen stan med Calle med company. Calle ritade lite på min fot, visste inte att han var så duktig på att rita! Finns bild längre ner på inlägget. På kvällen blev det ett medel-pass på Friskis & Svettis, as skönt! Har inte varit på sånt pass på länge men nu blev det äntligen av!
Igår var det skola, sen intensivpass på Friskis och kvällen tillbringade jag i Knivsta med Calle, Erik, Patrik och hans kompis Clas, Sofie och Richard. Jag, Patan, Calle och Clas åt fettismat på nån pizzeria, Erik kom dit med. När vi ätit klart så gick vi och sparkade lite boll. Sofie och Richard hängde på. Sen gick vi hem till Patan och segade lite innan jag och Erik skulle ta tåget hem. Vi missade det och min käre far blev inte glad! Jag lyckades ändå komma hem till slut. Jag tog 00.39-tåget och fick sen skjuts av Jocke, som var så snäll och offrade sig! Tack Jocke!
Idag har jag degat och städat huset - speciellt mitt rum, det behövdes! Det blir ingen träning idag, för idag är det vilodag! Har tränat 4 dagar i rad, kan behövas lite vila eftersom min kropp inte är van att träna så mycket! Jag är lite otränad..
Nu ska jag fortsätta städa lite, sen vet jag inte vad jag ska göra, om jag kanske ska fråga Agnes om hon vill göra ngt ikväll!
Puss hej!

  


Onsdag

Igår hade jag huvudvärk hela dagen, inte kul alls. Men humöret var väl hyfsat bra ändå. Efter skolan så
gick jag med Calle och hans lilla gäng till stan. Där gjorde vi inte mycket, förutom att fika på Genomfarten. Det var första gången jag var där. Sen blev det lite gym på friskis men det var inte helt lyckat, fick ännu mer huvudvärk, as jobbigt. Missade bussen hem också, och sen när jag väl kom på en buss så höll jag nästan på att sova kvar och åka förbi min busshållplats! Men jag lyckades vakna i sista sekund ändå.
Idag har vi haft nationella i matte, gick rätt okej!


Min fina dikt till Calle, började med att han kallade mig för smulan!

jag vill inte vara en smula, jag vill vara en kaka!

jag vill inte vara ett träd, jag vill vara en skog!

jag vill inte vara en vattendroppe, jag vill vara ett hav!

jag vill inte vara en våg, jag vill vara en tsunami!

jag vill inte vara en vindpust, jag vill vara en orkan!

jag vill inte vara en lampa, jag vill vara en sol!

jag vill inte vara en tråd, jag vill vara ett rep!

jag vill inte vara en kulle, jag vill vara ett berg!

jag vill inte vara en gräsplätt, jag vill vara en äng!

jag vill inte vara en vrå, jag vill vara en sal!

jag vill inte vara ett sandkorn, jag vill vara en sten!

jag vill inte vara en blomma, jag vill vara en bukett!

jag vill inte vara en fisk, jag vill vara en stor val!

jag vill inte vara liten, jag vill vara stor!


Måndag och massor av plugg!

Jag har varit så upptagen med massor av annat så jag har inte hunnit med att blogga något alls! I helen hände det massor av roligt, men också lite mindre roliga saker som t.ex. jobb.
Fredag: Konfarepetition med konfirmanderna i Skuttunge sen Talang med farmor, farfar, thomas och martina! Farmor och farfar sov hos oss för att päronen var nere i Lund och sprang Lundaloppet!
Lördag: Jobb på vandrarhemmet sen grillkväll hemma hos mig med alla favoriterna! De som var med var Sara, Evelina, Sofie, Erik, Calle, Patrik, Mikaela, Amanda, jag och Martina! Vi hade jättekul! Vi åt middag och efterrätt, sen sjöng vi singstar, fjollade runt, hoppade studsmatta och kollade lite på film.
Nu har ännu en vecka startat om på nytt! Idag var jag hemma från skolan och sov länge, det blev ju lite sent igår eftersom jag satt och skrev på min Amazonas-uppsats till klockan 1.30.
Hemma gjorde jag inte så mycket mer än att skriva på mitt muntliga anförande till svenskan och skriva klart uppsatsen till naturvetenskapen! Efter att jag gjort klart svenskan så var det dags att dra till skolan bara för att göra det muntliga anförandet (hade ingen annan chans annars att få göra det). Efter att jag gjort klart det så satt jag kvar i skolan i två timmar med Calle och skrev klart natur-uppsatsen. Det gick dock inte att skriva ut den på skrivarna i skolan så jag får hoppas att inte Rolf blir sur. Men han fick ju trots allt uppsatsen via mail! Så då vet han ju att jag lämnat in den i tid, men man ville ha den på papper också.
Sen gick jag och Calle och åt på riffifi. Det blev pasta carbonara för oss båda, mums!! Vi satt och pratade om allt möjligt. Jag vet inte om det är Calle som äter långsamt eller jag som äter fort. Han pratar nog för mycket så att han inte hinner äta! Haha.
Sen stack vi båda hem åt varsit håll. Efter det har jag inte gjort så mycket. Jag diskuterade Peace & love med mamma, hon är inte på min sida... suck.!
Nu dricker jag te, mums!!




   

Fredag

Hello! Imorse råkade jag missa ett viktigt läxförhör som vi skulle ha 8.30, då jag fortfarande låg och sov! Vi hade ett annorlunda schema idag. Ingen av mina ordinarie lektioner var fullständiga. Det blev ingen svenska, samhällen blev ett kort förhör om EU och EMU, matten fick jag gå en halvtimme tidigare ifrån för att göra förhöret om EU och EMU och till sist hade vi geografi utan lärare, jobbade på egen hand! Men vi slutade 1,5 tim tidigare som tur var!
Efter skolan så drog jag och min käre vän Erik ner på stan och kollade lite inne på en skiv-/dvdaffär. Han köpte två cd-skivor. Vi fick sällskap av Calle, Jonte och Akib. Vi gick omkring utan mål på stan, vi hamnade till slut vid ån. Jonte gjorde illa sig och hade småsår överallt, stackars liten! Haha
Sen drog jag till skuttunge kyrka där det var konfarepetition! Det var kul! När jag kom hem därifrån så hade farmor och farfar hittat hem till oss också. De ska sova kvar här medans päronen är nere i Lund och springer lundaloppet i helgen, hoppas det går bra för dem! Vi har sett på Talang, det var inte sådär jätteskoj denna gång. Sen badade jag badkar med levande ljus, as mysigt! :D
Nu ska jag snart sova, för imorgon är det fullt ös hela dagen!! Jobba hela dagen sen grillkväll här hemma på kvällen, kommer bli kuul! :)
God natt!

Onsdag

Ååh vi har sjukt mycket att göra nu den sista tiden innan skolan slutar! Fuuuck!
Aja, nu ska jag sluta gnälla om det och berätta lite om dagen istället. Skolan var helt okej idag igen, vi hade idrott imorse och jag gjorde illa foten lite, det var väl det enda dåliga med dagen (förutom pressen från skolan). Efter skolan så tänkte jag gå och gymma lite på friskis men istället så fastnade jag inne på donken med calle, patan, simon, pavek, jonte och några fler! Där satt vi och babblade om lite allt möjligt tills det var dags att åka iväg på konfarep. i Skuttunge kyrka. Det var väldigt kul! Jag ska få läsa en text på söndag när det är konfirmation, kul!!
Efter det så har jag inte gjort så mycket, bara chillat här hemma. Ska egentligen plugga med en massa jävla saker men jag pallar inte. Jag skrev lite på min Amazonas-uppsats men kom inte så värst långt. Har som sagt massor av saker att göra, kan ge lite exempel här:
Imorgon: Engelska nationella
Fredag: läxförhör samhäll
Måndag: muntligt anförande på SV (skolmassakern i columbine), uppsats NV 5 sid text (Amazonas regnskog) och tyskaglosor, booktalk engelska (hinna läsa ut en hel bok tills dess, har knappt börjat)!!
Ja, det är mycket mer än så och kommer inte palla trycket.... :( Kan inte lägga upp planering över allt arbete heller! Hjälp mig!!!
Godnatt nu pallar jag inte tänka mer!

Tisdag

Igår pallade jag tydligen inte att skriva, så får väl skriva lite om gårdagen idag då! Jag hade världens bästa humör igår, jag vet inte riktigt varför men riktigt härligt var det! Jag gick och skrattade åt allt och var så himla glad, underbart! Jag och Erik höll på och jävlas med varandra efter att skolan slutat, jag hade tagit hans nycklar och gömt dem så det blev ett jävla liv på erik, skit kul, haha!:D Men sen gav han tillbaka och sprang iväg med min dator! Inte lika kul för mig! :P
På kvällen var det KU och någon tyckte att vi skulle dra och kolla på fotbollsmatch så då tryckte vi in oss i tindes bil så många som möjligt och drog iväg till skuttunge där herrarna spelade. Tinde fick köra många vändor fram och tillbaka för att få över alla barn! Tyvärr så förlorade våra grabbar med 3-0, tråkigt!
Idag så har jag också vart på bra humör, fast igår var ändå bättre! Vi hade lååång tematid idag efter det ordinarie schemat så man är väldigt trött nu. Det har regnat idag och varit kallt, men det hindrade inte mig från att ta en promenad in till stan med Patan, Calle och Amanda! Det var kul!
Nu på kvällen så har jag tränat lite. Vi hade backträning, jobbigt! Men jag fick håll och knät krånglade, inte roligt! Nu ska jag snart gå och duscha sen sova lite!
Puss hej!

Dagens i-landsproblem:
- Åh, jag är så mätt att jag kan spy!!!

Söndag!

Jag har varit borta hela helgen och inte kunna bloggat något, så jag skriver om allt lite kortfattat nu!
I torsdags var det valborg och den dagen blev superbra! Jag åkte in tidigt med familjen för att se forsränningen och fota lite med min nya kamera, en Canon EOS 450D!  Jag fick några fina bilder, men offrade däremot mina superdupercoola brillor som föll ner i fyrisån! Inte bra alls! Dom är ju helt nya, och är världens coolaste! Vid lunch så slog jag mig ner på bryggan och åt pastasallad med Erik, Evelina, Sofie och Sara. Supermysigt! Det var varmt och soligt och massor av roligt folk i stan. Mot kvällsingen åkte man hem och åt god middag med familj och gäster. Agnes och hennes päron kom över och åt! Sen drog jag in till stan och drog på fest i gamlis med Sara och Mikaela (Erik dissade oss i sista sekund!). Det var superkul där och många man kände igen, och många från fyris! Efter några groggar och annat så provade jag på spagat - igen.. Jag lyckades inte helt men kom ner en bra bit! Senare på kvällen blev det kram-, puss- och nyp-i-stjärten-kalas! Det var ju niiice! :D Sista pussen fick man ju av Calle precis efter att han hade spytt hängandes mellan två björkar! Mums säger jag bara!
I fredags åkte vi ut till vår sommarstuga och fixade i ordning lite i trädgården där. Det var myspys där ute!
I lördags höll vi också på i trädgården (åtminstone jag!). Päronen hjälpte till på vår städdag som stugområdet har en gång om året. Efter det så la vi i båten och åkte ut på en båttur, det var väldigt roligt och skönt. Man fick sig en liten bränna efter en heldag utomhus!
Idag så har jag inte gjort så mycket mer än att jobba på vandrarhemmen, har knappt jobbat något sista tiden ju så det är ju bra att skrapa ihop några timmar! På bussen på väg hem träffade jag Robert, vi satt och pratade om lite allt möjligt, mest om valborgskvällen som vi firade "tillsammans" ;)
Nu måste jag sova, ska ha muntligt anförande på svenskan imorgon! Önska mig lycka till!
Natti :)



Jag avslutar med att visa kvällens bild på mig och Calle!

RSS 2.0