Tävling

Idag åker jag med darling till Neuss och glor på hans cykeltävling, det ska bli kul för jag har aldrig sett honom tävla förut och han verkar vara duktig. Imorgon blir det också en tävling, kul kul!
Ha en trevlig valborg och helg allesammans!

Ska glo på denna mupp i sexiga tights ;)


Naglar

Införskaffade mig ett skitsnyggt nagellack i tisdags. Det är någon slags röd/orange färg, men det ser rött ut på bilden. Går inte att förklara, men det är satans snyggt!
Köpte också såna där typiska Foki-nagelgrejor med, så tuffa! Måste bara spara ut naglarna innan jag kan använda dem (svårt när man spelar handboll...).
 

 

Finfina grejor!


 


Morgonsol

Idag har jag svettats som en gris, härligt.... NOT! Det blev 26 grader och solen sken nästan hela dagen. Efter skolan gjorde jag en rejäl rensning ute i trädgården bland kvistar, löv och skräp, det behövdes! Tog tre timmar och jag är långt ifrån klar. Finns en hel del att göra, men det får bli en annan dag då händerna inte värker...
Det blir en slapparkväll ikväll, ska försöka göra lite läxor sen kanske rita lite på en teckning som aldrig blir klar.
Nu ska jag ner och käka middag, ciao!



Kommer denna någonsin att bli klar,
eller kommer jag fortsätta att glömma den?



Beroende?

Man märker ibland hur jäkla beroende man är av tekniska prylar, jag glömde idag mobilen och pengarna i en kompis väska efter idrotten. Det "värsta" med att mobilen är borta är att jag alltid använder väckarklockan på den och kollar tiden (har inget armbandsur). Annars är det inte så illa, jag ringer och sms:ar nästan ingenting här i Tyskland...

Hårfritt!

Epilerade nyss armhålorna, aj aj aj säger jag bara! Det tog ca. 3 minuter innan det var över, då kunde jag med ett brett leende skåda de snygga och hårfria armhålorna, det är värt smärtan!
Har en anti-hår-kräm som man tar på efteråt epilering/vaxning, den hämmar hårväxten (det blir färre strån) efter ett par användningar. När man inte använder anti-hår-kräm så kommer nästan allt hår tillbaka efter ett par veckor, och det kan hända att det växer hårstrån under huden, inte kul alls! Så för er som vill epilera/vaxa: använd anti-hår-kräm! Min Dépil Calm Cream har gett bra resultat!

Sol, sol och ännu mer sol!

Ja, det blir ett jäkla tjat om värmen här nere, men... Det är ju svårt att låta bli när man inte är van att kunna ligga ute i bikini i April! hehe
Idag hade vi 23 grader och som tur var kunde jag spendera mycket tid ute i solen eftersom jag hade tre håltimmar idag, plus att vi hade idrott ute i solen, svettigt kan jag lova! Vi spelade fotboll och jag gjorde 2 av 7 mål *stolt*, hehe! Försökte ta det lugnt med knät med, tråkigt att inte kunna ge 100%. Ikväll blev det ingen träning för mig, hade annars blivit alltför mycket för mitt lilla knä.

Hur var vädret hemma i kalla Sverige idag?


Satans jävla problemknä

Ursäkta språket, men när f*n ska mitt knä lägga av med sina smärt-fasoner? Jag blir så less.. Hur kul är det att sitta på sidan och titta på handbollsträningen? Inge kul alls kan jag meddela! Måste ta tag i mina knä-övningar igen, då kanske det blir lite bättre, men saken är bara den att jag har tappat tron på att knät kommer att bli bättre, därför får jag inten lust att göra dessa övningar...
Hade träning idag, fick stå på en balanskudde halva tiden, fy så tråkigt. Imorgon har jag träning igen men jag ska nog ta och vila knät ifrån träning ett tag nu.
Bla, bla...problem hit och dit, sånt är livet!
Annars då, vad har Emmy gjort idag? Jo hon har varit i Chorweiler och handlat present till en av sina favorit-svenskar som fyller år på lördag! Hon har också köpt fina nagellack och "nageldekorationer", visar imorgon om det blir tid över!
Nu ska det målas naglar sen blir det sängdags.
Ha det gött allesammans! :)

Sol

Idag blev det ännu mer sol och 25 grader, mums! Jag och min favorit-tysk Jana åkte till Leverkusen med kompisar till henne, till en liten sjö. Det var inte vår idag, det var SOMMAR, jippie!! Solen brände på ryggen när jag stod och väntade med Jana innan grabbarna kom, riktigt skönt. Dock kommer det nog att bli alldeles för varmt i sommar, jag minns hur svettiga mina första två veckor här i Tyskland var... usch

Schatz

Härlig dag! Kort skoldag, god lunch, hemma och slappa framför datorn sen ska jag in till stan och träffa darling. Ska kolla om jag hittar något somrigt nagellack med, skulle behöva lite pigga sommarfärger!

tyska:
Schatz = älskling


American Beauty

Jag gillar filmen, har sett nästan hela förutom ett par minuter i slutet, MEN vi "spelar sönder" den på engelskalektionen eftersom vi ser en scen om och om igen och analyserar den. Det är så satans drygt så man lessnar lite på filmen, det är synd för den är bra (men konstig). Egentligen ville inte läraren att vi skulle se filmen, om vi inte redan sett den, men jag kunde inte låta bli att fortsätta kolla på den på youtube när jag väl sett första scenerna! Hehe


Päronen

Oj, oj, nu har päronen fått adressen till min blogg, nu får man passa sig för vad man skriver här! Nej då, jag är ju ett litet ängelbarn som alltid! Hehe ;)
Det är kanske bättre att de läser i denna blogg än min resedagbok, eftersom jag uppdaterar mycket oftare här. Dock skriver jag lite bättre inlägg i resdagboken, här i den vanliga bloggen skriver jag bara onödigheter..
Tänk så bra att det finns internet och telefoner, utan det så hade min familj, vännerna och släkten där hemma i Sverige inte haft en blekaste aning om vad jag gör under mitt utbytesår! Då slipper jag också berätta ALLT när jag kommer hem, det kan ju bli lite jobbigt att återberätta allt som har hänt under 11-12 månader utomlands!

Chillis

Drar ut och träffar mupparna ikväll, blir chillmys utomhus eftersom vädret tillåter! Mysigt värre :)
Har fått en liten bränna efter solandet idag, känns fräscht. Var ute och jobbade i trädgården, för det var alldeles för tråkigt att bara dega i solstolen. 
Ciao everybody, trevlig lördag!



Städning är bra..

Fördelar med att städa:
- Det blir snyggt och rent
- Man får lite motion
- Mamma blir glad
- Man hittar saker som man trodde
hade försvunnit för evigt!


Hittade linslocket till kameran - äntligen!
Hade ju tänkt köpa ett nytt väldigt snart..


Sonnenschein!!

Ååh, vi får superväder nu i helgen, så härligt! Vaknade upp med solstrålar insmygandes förbi rullgardinen, kan dagen börja bättre?
Vill in till stan och hitta två/tre par skor som jag spanat in, och det passar bra med shopping idag, eftersom hela stan tydligen har öppet fram till 24.00-01.00 inatt! Tufft
Ska lägga mig och steka i solen med, behöver jobba på brännan, ser ju ut som ett spöke efter den långa vintern!
Igår blev det ingen tid över till bloggning, åkte och badade med värdmamman, syrran och lillbrorsan med alla hans vänner direkt efter skolan, sen drog jag iväg till grabben. I studentkorridoren hade de lite party och gjorde allt för att en av grabbarna inte skulle kunna somna (han skulle jobba tidigt dagen efter). Så elakt, haha :P

Läxor?

Jag gör allt som jag INTE borde göra.
Borde göra alla 4 läxorna....

Istället för att göra allt detta tidigare så tog jag en runda in till stan. Kollade runt lite och hittade present till lillebrorsan och lillasystern här i värdfamiljen. Sen tog jag en liten sväng till darling och sa hej, ska träffa den godbiten imorgon med, jippi! Man måste ta vara på tiden eftersom jag är här i endast 3 månader till, sen drar jag hem till Sverige igen, snyft! :'(

Nu ska jag börja med läxorna (borde gå och lägga mig egentligen...)
Ciao :)


Önskelista

På önskelistan till födelsedagen, om 7 veckor.
Så jäkla snygg!


Va?

Är jag ensam om att inte fatta det roliga med dessa FB-grupper?


Farsan ringer: "var är du?" "hemma", så är man i en vulkan ;PpPpppP

Farsan ringer: "Var är du?" , "På Mc Donalds", så är man på Burger King ;pPpPpPPpp







trött....

Dagen:
- skola
- jobbig idrott
- tappade bort favoritsjal, hittade igen (sån jäkla tur!)
- hemma och lurka två timmar
- utmattande handbollsträning

Helt SLUT i kroppen nu....Blä
Ska sova, imorgon har lillebrorsan i värdfamiljen födelsedag, då blir det minsann ingen sovmorgon! Buhu :'(


Läxor...

God dag allesammans!
Kom hem för en stund sen ifrån skolan, rätt härligt dag förutom att någon jävel hade förstört flera av lerfigurerna som vi jobbat länge med på konsten. Kvinnan som jag hade gjort var total kaos, hon hade blivit halshuggen, ett helt ben hade gått av, en arm hade lossnat och hela köret... Riktigt tråkigt att upptäcka sånt efter så mycket tid vi lagt ner på dessa figurer! Min kvinna går heller inte att laga helt, fattas en/flera delar.
Om det nu är så att det hela var en olycka (vilket det inte såg ut som), så är det ju inte lika illa men då bör ju personen som gjort det berätta för läraren. Men om det var med flit, då förstår jag inte hur en människa kan va så hjärtlös och glädja sig på andras bekostnad...

Aja, nu ska jag ner och göra läxor, fy va jag hatar sånt....


Glass på uteservering

Det blev en spontan och riktigt mysig kväll med grabben. Hade först inte räknat med att vi skulle träffas, men som tur var så hade han lite tid över.
Vi åt först lite på Kentucky fried chicken, kollade sen runt lite i några affärer, Max köpte en adidaströja och sen tog vi varsin glass på en uteservering med varm och mysig filt, supergott!
Nu måste jag göra läxa sen sussa, ciao! :)

slapp..

Vad har hänt med mina perfekta nätter då jag sover oavbrutet tills väckarklockan ringer? Nu vaknar jag ibland upp lite då och då, imorse vid 04.10 vaknade jag upp pissnödig... Efter toabesök kan man ju inte somna om heller, så då fick jag ligga vaken en stund och filosofera.
Drömde en massa konstiga saker inatt, en av drömmarna var om att jag hade en piercing i läppen med megastor kula som jag ville byta, min pojkväns lillasyster skulle hjälpa, men när hon hade bytt kulan så råkade hon göra en till piercing på sidan! Efter det så var hela min mun förlamad och jag kunde inte prata, men grabben min sa att jag skulle sluta larva mig. Haha, mongodröm...


Sol i stora lass!

Idag var min första riktiga stekardag. Jag slappade i solskenet i bikini och uppdragna mjukisbrallor i solstolen mellan 12 och 15. Det blev en del kast med liten boll med, hehe ;)
Åt våffla med glass och drack oboy blandat med glass och grädde + strössel på toppen, mumsigt! Dagen kunde inte ha blivit mysigare och mer slapp, riktigt skönt avslut på veckan. Har ändrat designen i min blogg litegrann, ny header och bakgrundsfärg, vad tycks? Lite mer somrigt om jag får säga det själv.
Nu är det dags för lite sömn, måste ladda upp krafterna inför den nya veckan.
Ciao allesammans!

Visste du...

...att Cassandra Steen är tysk?


pinka..

Vaknade upp pissnödig som fan för en timme sen. Det blev då ingen lång sovmorgon som jag hade tänkt...
Vad ska man göra idag då? Solen steker på och det ska bli 20 grader! Mums
Får väl lägga mig ute och steka i solen, måste ju jobba upp brännan som jag grundade med B.u.s igår. Fick såna där vackra ränder vid händerna på köpet med..


Sommrig klänning

Nu blev jag osäker, heter det sommrig eller somrig? Tror att tyskan börjar ta över mitt modersmål, illa! Sommrig låter bättre...
Skit samma, jag var i alla fall i stan idag och gled omkring i hela 6 timmar! Usch så slut i benen jag var efter det. Det enda jag hittade under alla dessa timmar var en sketasnygg vit spetsklänning. Kunde knappt sluta skåda mig själv i spegeln när jag hade den på mig, fick tillslut tvinga mig själv ur den så att jag inte fastnade där för evigt.
Så, nu har ni fått höra min kärleksförklaring till mitt nyaste klädesplagg, frågan är nu vad NI tycker om klänningen.


Solstrålar

Jag har sovit riktigt gott inatt, dock hade jag gått i sömnen och dragit upp rullgardinen så att solen sken in som satan imorse, kunde inte somna om mer när jag väl vaknat.
Idag drar jag in till stan med syrran och mamman i värdfamiljen, får se om jag hittar något fint. Hamnar man inne på DM, Bijou Birgitte eller SIX får man nästan alltid med sig något hem!
Ha det gött :)

Fail!

Usch så fel denna kväll blev, jag borde ha stannat hemma från första början! Jag började min resa 19.30 och kom hem för en halvtimme sen, utan att ens ha treffat en enda kotte jag känner... Jag tog ju fel tåg till Bonn! Jag tog tåget som åkte på andra sidan av Rhien (floden). Jag var på Bonn Hauptbahnhof (centralen) vid 22.15, då hade jag ingen lust att åka omkring överallt mer, så jag satte mig på tåget hem till Köln igen. Snacka om misslyckad kväll! Nu sitter jag här hemma igen efter fyra timmars tågresa utan mål och surar lite..
Jag tänker fan sussa, vill inte vara uppe en minut till.
God natt alla góa!

Grillchill

Nu ska jag dra iväg och grilla med utbytesstudenterna i Bonn, hoppas att det blir kul. Har inte träffat dem på väldigt länge. Vi ska fira Brock, eftersom han fyllde 17 i söndags. Jag är "gamlingen" bland alla utbytesstudenter, alla är ett eller två år yngre än mig! Haha
Tråkigt nog har något dumt hänt med min kamera, kamerasladd eller dator. Det går inte att lägga in bilder på datorn längre! Får ta och reda ut det där när jag kommer hem ikväll.      Buhu :'(
Ha en härlig fredagskväll allesammans!


Beach 2010?

Nej, det blir kanske inte någon härlig bikinisäsong för mig i år. Käkade nyss slut min Marabou KING SIZE som jag köpte i onsdags. Jag åt inte precis allting själv, men nästan... VARFÖR skulle jag köpa chokladen, och just i KING SIZE!?
Jo, det finns ju en vettig förklaring, har inte kunnat käka den sen jag lämnade Svensk mark...



Deutsches Museum, München
Vågen visade lite mer än önskad siffra...


Hata stress...

Gud, ge tillbaka all den stressfria tiden i München, tack! Vi hade det så jävla bra där nere, utan stress, utan en endaste tanke på tid, pengar, föräldrar, skola.. you name it!

Sista kvällen i München -10


Bikinin

Här kommer en bild på den skitsnygga bikinin som jag köpte igår. Köpte den för 200 kr på Pimkie, inget som finns i Sverige vad jag vet.
Färgerna gör mig så glad! Älskar detalj-rika bikinis! Tycker inte alls om enfärgade, de är sjukt tråkiga.


Längtar till stranden nu...




Oplanerad shopping..

Idag efter skolan så åkte jag in med Jana till stan och gled runt i affärerna och hamnade en stund inne på Starbucks med gottigott! Jag hade inte planerat att köpa annat än en present till en tjejkompis, men jag kom hem med mumsigt grönt te och en jäkligt färgglad bikini.
Jag visar bild imorgon när (om) jag får tid, nu ska jag sussa!
Gute Nacht!

Klipp klipp & dödskamp emot örat...

Äntligen har jag fått bort en del av min trasiga vinterpäls på huvudet! Vår frisör var här idag, hon påpekade även denna gång att min tyska är riktigt bra! *stolt*  Hon klippte bort en hel del av allt det trasiga och slitna håret, så skönt! Min utväxt efter all tidigare färgning har blivit rejäl nu, ett par centimeter, snyggt.... NOT

Senare på kvällen satte jag igång och bytte min tragus-piercing för första gången, som jag sa i meddelandet innan så planerade jag att gå till studion imorgon, men jag orkade inte vänta en dag till, så jag tog saken i egna händer. Det var en jäkligt dålig idé kom jag på redan i början av petandet, när jag insåg att det var grymt mycket svårare än vad jag hade förväntat mig! Man kunde inte alls hålla den lilla nya piercingen med en pincett och enkelt trycka igenom hålet... Aja jag lyckades till slut efter mycket slit att få igenom den lilla piercingen, det vill jag aldrig mer göra om!
Den nya piercingen är grymt snygg! Diggar't

Nu ska jag sova, hej och hå!




Här kommer sommar'n!

Nu är det riktig vår här! Varje dag nu har graderna legat över 10 hela tiden, så skönt! Träderna är nu väldigt gröna och blommor ploppar ut här och där. Jag stod ute och snackade med en kompis utanför skolan i över en timme, det var så skönt med värmen och solljuset!
Efter snacket åkte jag iväg till piercingstudion. Heinz var ledig idag, men redan imorgon kan jag byta min läkarstav till en snyggare piercing!! Så skönt att få bort den stora kulan som jag har nu, vill ha en minikula. Köpte nya piercingar i lördags, se bild nedan. Ett fempack för 120 kr, sjukt snygga var de alla!
Jag tog en sväng in på DM* innan jag åkte hem, där hittar man alltid något roligt och man stannar oftast ett tag där inne. Köpte ett nytt sketasnyggt nagellack och hårinpackning (behövs! Ser ut som ett troll i håret ju). Familjens frisör kommer hit ikväll, det ska bli så skönt att klippa sig! :)

* DM är en butikskedja här i Tyskland med massor av produkter för kroppen som t.ex. smink, hudkrämer, deo, peeling, hårfärger, parfymer m.m. De har inte bara saker för kroppen, men mestadels. Det jag gillar med DM är att det mesta är billigare än på andra platser, som nagellack, mascara och annat grejs. Det är inga okända märken, utan de gamla vanliga Maybellene, Loreal, Max Factor och alla de där bra grejorna.
Tummen upp för DM!



Nya push-in piercingar


Saker jag kommer sakna ifrån Tyskland

Här är en lista över saker jag kommer att sakna
ifrån Tyskland när jag åker hem i sommar:


- vänner/familj

- pojkvännen

- Kölner Dom

- Karneval

- språket

- Rhien

- Starbucks

- Mitt handbollslag

- Milka mjölkchoklad

- Bretzel (bröd/bakelse)

- priser (en del saker är lite billigare)

- tunnelbanor som alltid kommer i tid

- Gå på bussen utan att behöva visa busskort

- "resekortet" (buss, tunnelbana & tåg, superbra)


Sånt jag saknar ifrån Sverige..

- familj

- vänner

- ostbågar

- MAX hamburgare

- Min 140 x 200 säng

- pappas pannkakor

- svenska språket

- svensk humor

- mammas mat

- lösviktsgodis

- vår hund

- filmjölk

- shopping

- xide

- Linnébullar

- rökfria discon, restauranger
& uteserveringar m.m.


Gudarna hörde min bön!

Idag på eftermiddagen kom jag hem ifrån München, satan så härligt vi har haft det! Strålande sol och runt 20 grader, yummie! Vi har varit och sett Deutsches Museum, Hirschgarten, koncentrationsläger Dachau och så slappade vi två dagar i rad i Englischer Garten ett par timmar, vi låg första dagen lite för länge i solen så vi blev båda brända, snyggt! haha
Jag har skrivit en del vykort med, ätit snabbmat och goda baguetter till frukost varje morgon, ätit en massa jäkla onyttigheter, börjat älska iste, hoppat på Jana på morgonen så att hon skulle vakna, provat Bayerns öl, lyssnat på Jana när hon pratat i sömnen (- Emmy, sluta! Emmy sluta! Polisen kommer och tar dig!), gått omkring hela dagarna (mycket träning = nyttigt, nyttigt!) och en massa annat!
Första kvällen där nere i München avslutade vi med en middag på coola Hard Rock Café, det var riktigt tufft! Det var nummer två av dessa cafén som jag varit i, det första var i Bangkok.

På flyget hem började en man prata med oss, han var trevlig och det visade sig att han var tv-reporter i fotboll (som Jana trodde ifrån början, hon kände igen honom, jag hade ingen aning eftersom jag aldrig ser på tysk fotboll).

Väl tillbaka på hemmaplan blev det ingen ro inte. Jag plockade direkt ur resveskan, dammsög rummet, läste alla tusen nya mail, la över bilderna från kameran till datorn, skrev klart de två sista vykorten och skickade iväg, hämtade ut pengar och stack sen iväg till en italiensk restaurang med handbollslaget. Min bästa vän i handbollslaget hade födelsedag idag så hon fick en present av oss alla och vår tränare med eftersom han inte tränar mer med oss nu när vi går upp till damerna.

Dagens höjdpunkt var det mystiska paketet utan avsändare som kom för ett par dagar sen när jag var bortrest. Paketet var vitt, lätt och inte så värst hårt. Jag kunde inte ana vem avsändaren kunde vara - förän jag såg att allt var inpackat i ett Kellogs K Special-paket. Vem annars om inte min bästa vän där hemma i Sverige? Ingen annan skulle nog få för sig att skicka ostbågar, ahlgrens bilar och strumpor i påskägg i ett Kellogs K special-paket, dessutom inslaget i julklappspapper. Så sött!! :D
Hon hade hört min önskan för ett par veckor sen om ett paket ostbågar, guuud så goda dom är! Finns ju inte ostbågar här i Tyskland, och nu när jag väl har ett paket så får jag inte käka allt på en gång, då tar de ju slut så snabbt, men... det är ju så svårt att bara ta några i taget, man vill inte sluta käka när man väl börjat!
Aja, jag blev i alla fall så himla glad av paketet! Jag har så tur som har en så underbar, rolig, galen, tuff och söt bästa vän som gör sånt! Hon hade dessutom skrivit ett litet brev på ett stort vykort, gulligt!
Ingen människa (som inte gjort utbytesår) kan förstå hur jobbigt det är att vara borta ifrån vännerna och familjen ett helt år. Man saknar dem otroligt mycket! Ingen har den humorn som mig och min bästa vän tillsammans!
Det kan ibland vara svårt att hålla koll på alla människor när man gör utbytesår, eftersom man har allting dubbelt upp! Man har en familj hemma i Sverige att underhålla, och så en värdfamilj att underhålla. Man har vänner här att underhålla, och så får man inte glömma de hemma i Sverige heller. Kan ni föreställa er hur mycket det blir att hålla koll på? Ni förstår nog inte hur kaos det blev tiden innan jul! Haha, ALDRIG MER säger jag bara!

München!

Hej allesammans! Idag kom jag hem ifrån Dinslaken och imorgon bär det av mot München med Jana, alltså blir det inte mycket ledig tid hemma detta påsklov!
Det blev ett par mysiga dagar hos älsklingens familj, riktigt skönt eftersom jag inte kan se grabben så ofta, och ännu mer sällan ser jag hans familj eftersom han inte längre bor där permanent.
Jag är tydligen inte för gammal för att leta påskägg, jag och Max gick och letade ägg (riktiga, inga godisfyllda) imorse, vi hittade alla utom ett, och det ligger väl och ruttnar i ett hörn tills någon hittar det om ett halvår! Jag fick en hel del choklad med mig hem också, mums! Jag tror jag kommer att gå upp ett par kilon denna påsk med.. Haha
Hemma blev det påsklunch med efterrätt i två omgångar, sen gömde jag godis med yngsta värdsyrran. Såklart tänkte man ju "den där gömde jag superbra" men så hittar ungarna grejorna direkt ändå, fail!

Nu borde jag egentligen sova (ska upp 06.00), men som vanligt gör jag inte det jag borde göra. Ska kolla igenom packningen litegrann först och se så jag inte glömt något, sen blir det till att sussa.
God natt allesammans!


RSS 2.0