Yeees!

Chefen ringde mig idag, vimmelbilderna ifrån i fredags är uppe på hemsidan nu och han var supernöjd! Så nu drar min lilla fotokarriär igång, ääääntligen! :D
Inte nog med att mitt namn står fint under varje vimmelbild, jag är med på Birger Jarls första bild (på www.utelivuppsala.se), höhö STOLT! x)


Bilden är så ful men skiiit samma :D


Nytt

Ett utav mina 5 nya par strumpor med Barbapapa på, urgulliga!Vackertwww.johnnysbird.com


Ute och snurrar i vimmlet

God morgon solstrålar!
Jag vaknade för en timme sen, har alltså sovit bort halva (hela) dagen... Det blev en lång natt igår när jag debuterade som vimmelfotograf. Jag skulle ha åkt hem vid 02.20 men jobbade istället fram till Birger Jarl stängde, alltså vid 03.00 och fick sen som tur var skjuts hem av N som var med under hela kvällen och coachade mig. Vi råkade köra en omväg så jag var inte hemma förän 04.00.
Anyway, det var rätt kul att fota fylletrattar så det tänker jag fortsätta med. Så nu får ni passa er, här ska det fotas! Haha

Igår var ju även min första dag i nya klassen i tvåan. Jag har än så länge inte pratat med någon förutom de två som jag kände sen tidigare, men jag hoppas att det är en rolig och trevlig klass! Vi har ett väldigt bra schema under hela läsåret, så man ska inte klaga. Jag ska troligtvis tenta av min tyska helt och hållet, eftersom jag redan pratar flytande, eller så tentar jag av 1-2 kurser så att jag kan gå på en svårare nivå. Om jag tentar av tyskan helt så får jag ju ett väldigt skönt schema, sovmorgon och håltimmar här och där, gött det skulle vara!


Min sketasnygga doja!

Jag var med och bidrog med en skitsnygg doja till Nellys skotävling, vad tycks? Synd att man inte kan köpa det man designat, för såna där pjucks skulle jag vilja ha! Får se till att folk röstar då... Rösta på länken under bilden föfan :)Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Hemma i Sverige igen!

Hej igen allesammans, efter en månads bloggpaus!
Nu är jag hemma i verkligheten igen och har kommit in i den svenska rytmen igen. Det är sjukt skönt att vara hemma igen, men jag saknar Tyskland som fan. Tänk hur snabbt tiden går, för ett år sen började jag skolan där nere i Tyskland, och nu är allting redan förbi.

För er som inte har hängt med om hur allt gått till:
Hela läsåret 08/09 bodde en tysk tjej i min familj, sen bodde jag i hennes familj läsåret 09/10 och pluggade 11:an (ettan) på ett gymnasium där. Imorgon börjar jag tvåan här hemma i Sverige, året innan utbytesåret så gick jag ettan på gymnasiet. Jag hoppar alltså ner en klass eftersom mina utlandsstudier inte "räknas" för att tyskland inte föjler samma läroplan som oss.

Efter hemkomsten har jag slappat en hel del, men även jobbat en vecka på pappas jobb och sedan jobbat hemma med att rensa ur hela huset på gammalt skräp, vi fick ihop en hel del skit och nu ser det fint ut! Jag har även spacklat och målat om mitt rum alldeles själv, fy satan vilket jobb det var! Usch så jobbigt...
Jag har ju såklart också träffat alla gamla goda vänner, det var riktigt härligt att få se dem igen, jag har saknat dem sjukt mycket. Jag fyllde ju 18 i början av sommaren så det har ju blivit några krogbesök med, fast det var ju inget speciellt eftersom man gör sånt i Tyskland som 16-åring... Så det var jag redan van med ;)

Nä fyfasen, nu har jag ont i skallen trots att jag käkat ipren...hm... Dags att sluta skriva! Ska bara visa er min senaste shopping, är sjukt nöjd! ;)

Mössa, Bikbok 79kr


Kattring, Bikbok 49kr


RSS 2.0