Riktigt pojkiga

Män växer nog aldrig riktigt upp!


Gillar't!

Alla dessa Man Stroke Woman-videor är så jäkla bra!


Sminket

Jag blev riktigt nöjd med gårdagens make up!


Födelsedagsparty

Igår var jag iväg med halva värdfamiljen och storhandlade på Fegro. Jag inhandlade röd hårspray och Köln-tattoos inför karneval. Karneval börjar verkligen närma sig, bara 1,5 vecka kvar! Det kommer att bli ruskigt kul. Jag ska fira både med de tyska vännerna och utbytesstudenterna och riktigt partaj kommer det verkligen att bli! Fem dagar party, snacka om att man kommer att vara slut efter det....

Och så vidare till gårdagens festande. Jana, en av mina bästa vänner här nere, hade födelsedagsfest hemma och kul var det! Lagom mycket folk (runt 30) och de flesta kände man igen. Dock blev det lite för mycket alkohol för en grabb, han satt en meter ifrån mig när han spydde, jag hade tur som inte fick något på mig! Jana var tvungen att torka upp spyan och hon var inte alls glad... Sånt är inte kul när man har fest, man ska ju dansa, umgås och ha kul! Men shit happens!
Jag hoppas att hon blev glad för min present, jag var inte kvar när hon öppnade den. Själv tyckte jag att den var riktigt söt! (berättar senare vad det var, eftersom jag inte vet om hon öppnat den).
Det är så kul att folk uppskattar att jag kommer ifrån Sverige! En grabb igår märkte inte ens att jag kom ifrån ett annat land när han lyssnade när jag pratade med en kompis. Musiken gjorde det nog svårt att höra accenten, men det känns bra att veta att man inte pratar så dålig tyska! Jag måste jobba på grammatiken (die, das, der, den, dem...) och litegrann på mitt ordföråd, annars rullar allt annat på fint! :)

Mjukiströjan

I natt sov jag för andra gången någonsin i tjocktröja. Det är sånt som jag förut alltid trodde var obehagligt att sova i, men har upptäckt hur varmt och skönt det är! :)
Dessutom så var det ett väldigt bra val av mig att sova i tjocktröja just i natt, eftersom alla element gick sönder i natt/i morse, KALLT!!


Blogg.se

Jag dissar blogg.se för tillfället, suger bulle...


Klumpigt värre!

Ja, hur jäkla duktig får man egentligen vara? Jag ska aldrig mer röra en kopp i en affär mer! Jag hade nämligen sönder en (nästan 2 till!) när jag skulle kolla om priset stod på undersidan. Jag tog upp delarna och fick fingret uppskuret på köpet. Jag bad om ursäkt och lämnade den trasiga koppen till grabben i kassan som var snäll nog och sa att det inte var någon fara. Tur att det finns snälla människor i världen!
Shoppingrundan slutade i alla fall bra med födelsedagspresent till både syrran som fyller 20 nästa vecka och Jana som fyller 17 på lördag!
Presenten till min syrra var den mest perfekta present jag någonsin köpt, stolt! :)

Muffins!

Wohooo! Jag lyckades göra supersmaskiga muffins! De blev dessutom riktigt söta med strössel i form av hjärtan, bokstäver och prickar! Martina hjälpte till och såg till att jag gjorde allting rätt, jag kan ofta göra fel när jag bakar! :)
 

 

Recept: http://www.recepten.se/recept/kladdmuffins.html


Lilla väskan

Jag glömde nästan att visa den supersnygga väskan som jag köpte på H&M idag! Den gick på 100 kronor och passar perfekt till fest! På bilderna ser den dock inte så snygg ut. Härligt tyg på insidan, love it!




Shoppingdag

Idag var jag hela dagen i stan och shoppade eftersom vi inte hade någon skola. Vi (jag, Martina och Katrin) hann kika in i en massa olika affärer och vad jag slutligen kom hem med var ett par jeans-leggings, en ljusbrun långärmad tröja, vit långärmad baströja och så en grå likadan tröja som jag köpte på H&M för ett par månader sedan fast med annat märke och bättre kvalitet (exakt lika men lite bättre och dessutom rea, halva priset). Sen följde det också med lite smycken hem! Ett par söta örhängen med pilar som går igenom öronen (så tufft!), två ringar och ett par små silverhjärtan som satt tillsammans med pilarna. Alla smycken plus den grå tröjan köpte jag för halva priset, tummen upp!
Dagens bästa köp: Ringen med jordgubbe, så söt!

  

  






Funkar/funkar ej?

Köpte denna grej lite spontant igår, jag har ingen aning om det funkar men jag tänker i alla fall prova! Jag förväntar mig inte så stor effekt, men jag hoppas på lite förändring. Mina tänder är sådär halvgula, inte så snyggt :P


Äntligen!

Åh, yes! Äntligen har jag fått in google translate på min blogg, så utbytesstudenterna och de tyska vännerna här nere kan nu läsa min blogg! Tummen upp! :)

IP sökning

Det är lite komiskt, folk tror att de kan vara anonyma när de kommenterar bloggar, men det går inte. Det är hur enkelt som helst att kolla upp deras IP-adresser! För varje kommentar, anonym eller ej, så står alltid IP-adressen under kommentaren. Jag hittade nyss allt jag behövde bara genom att söka lite på IP-numret som stod i en kommentar som någon gett mig. Ibland är saker och ting enkelt :)

Amerikanare

Gårdagen var riktigt rolig! Jag och amerikanska utbytesstudenten Brock satt på en bar ett tag och snackade och chillade. Sen tog vi en liten citesajting i stan. Satan så kul vi har tillsammans, äntligen har jag hittat någon med ungefär samma humor som mig! :D
Egentligen borde vi snacka tyska för att öva, men vi snackade istället engelska hela kvällen, riktigt kul!


BF forever!
x)


Denna fina bjuder jag på!

Denna fina bild bjuder jag på! Nu ska jag iväg och träffa min lilla amerikanska vän Brock! Vi ska dricka lite cocktails och babbla om onödigheter. Ha en härlig lördagskväll allesammans, håll hårt i hatten! :D


Skepp o'hoj!


Fin


Utbytesstudenter

Sverige & Taiwan


Morgonblogg

Imorse trodde jag att det var en vanlig skoldag och att jag hade försovit mig, när min värdsyster kom och väckte mig. Jag blev lite rädd men kom sen på att det var helg, skönt!
Vi ska snart åka iväg till en affär med karneval-grejor, det ska bli kul! Jag kanske hittar något kul att ha på mig på karneval!
Hej då :)

Kan Dee

Kan Dee, en av mina favoritbloggare inom konsten, har just nu en tävling. Jag tänker delta! Galet tufft hon ritar..


Gårdagen

Igår hade jag ingen tid att blogga, så det blir en liten uppdatering nu.
Först blev det ett par timmar skola, sedan drog jag in till city för en liten promenix mellan karneval-affärerna och fika med utbytesstudenten Brock ifrån USA. Vi kollade först runt lite bland roliga brillor, masker, hattar, peruker och allt annat man kan klä ut sig med.
Vi gick hela shoppinggatan och tillbaka innan vi hamnade på Starbucks med varm choklad. Vi kom dit vid 16.30 och gick ut vid 20.00! Rätt lång pratstund! Helt sjukt hur mycket vi hade att snacka om, riktigt kul. Han är en så trevlig och rolig människa, så det finns så mycket att prata om.
När jag kom hem ifrån stan så hade jag fått ett svarsmail ifrån mina föräldrar hemma i Sverige, jag hade frågat dem om jag fick pierca mig och det var okej! Jag hade inte riktigt räknat med att få ett "ja", så det var kul att höra :)
Piercingen blir av någon/några veckor efter karneval, antagligen i mars. Det kommer att bli kul! :)

Två hål? Det visste jag inte...

Jag och utb. studenten Brock satt på Starbuck's igår och fikade. Vi snackade om piercingar och jag berättade att tre av mina fem hål i öronen hade läkt ihop och att jag tyckte att det var synd eftersom jag gillade dem. Av någon anledning så tog jag ett örhänge och försökte få igenom hålet där jag förut hade en 4 mm earplug, och otroligt nog så gick örhänget igenom! Jag blev sjunkt glad! Det tog bara ett par sekunder innan det kom ut på andra sidan. Fattar inte varför jag inte testat det tidigare... Har ju saknat de där hålen i säkert över ett år!
Eftersom inlägget innan detta handlade om Avatar så fick bilden nedanför bli blå :)



Avatar



Har än så länge kommit lite längre än såhär.
Vi får se när jag avslutar den, det kommer nog att ta ett bra tag
eftersom jag är duktig på att lägga små projekt åt sidan
och tänka "jag gör det imorgon"
Målar med akvarellfärgerna som jag fick i julklapp!


Kladd på skolpapper


Osäker

Jag behöver er hjälp! Infektioner är ju självklart att man kan få av piercing, det har jag redan förstått, men det är grejen med förlamning som gör mig orolig, hur stor är egentligen chansen att man blir förlamad av en piercing i lilla tragus?

Dessa texter gör mig lite lugnare:
http://www.1177.se/fraga_sjukvardsradgivningen/Article.aspx?a=148414&c=17758
(personen som svarat verkar vara lite mer av ett proffs när det gäller piercingar)

http://www.edspiercing.com/allmant-p/allmant-myter.php


Vad flickor vill höra!

Jo, sånt här vill man verkligen höra! Satt och kollade igenom Aftonbladets hemsida om vad som hänt hemma i Sverige på sistone, hittade detta som gjorde mig glad!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6460040.ab

Shopping är alltså inte bara roligt, utan också bra för kroppen! Jag tycker det är skönast att gå och shoppa själv, då hinner man igenom fler affärer och kan gå omkring precis som man vill. Nackdelen med att gå ensam är ju bara att man inte har något smakråd och ingen att prata med.
Här i Köln är inte alla lika shoppingintresserade som jag, så det blir inte så mycket gemensam shopping, men ibland händer det. Imorgon ska jag besöka alla maskerad-affärer med en amerikansk utbytesstudent för att få inspiration inför Karneval som firas här om 3 veckor! Det kommer att bli ruskigt kul med Karneval! Mycket öl, haha ^^

Blogg nr 2

Min tyska blogg börjar nog komma igång lite mer,
börjar fatta hur man ska göra med saker och ting där...
Gå in och kolla!

www.dieschwedin.blog.de


Avatar

Har nu börjat måla en bild ifrån Avatar, älskar filmen!
Hoppas att bilden blir bra, det skulle vara kul!


Tysk blogg

Nu har jag gått och skaffat mig en tysk blogg där jag ska skriva på tyska! Kul va? :D
Då kan det tyska folket sitta och garva åt min dåliga tyska ^^


Ohlala


 

blingit.se om jag inte minns fel...


Duschen

Jag brände rumpan i varmvattnet :/


Rihanna har det!

Äntligen har jag hittat den perfekta bilden på hur jag vill att min (förhoppningsvis blivande) piercing ska se ut. Jag har letat som en tok efter en bra bild, men alla jag hittat är bara fula amatörbilder.
Och vem är då personen på bilden med den perfekta piercingen? Jo en av mina största idoler, Rihanna!


Minipärla i tragus - sjukt snyggt!


Dinslaken

Igår åkte jag med Maxi till Dinslaken för att hälsa på hans familj. Det var lite smått läskigt när han gasade på upp över 140 km/h (på autobahn får man gasa som man vill), men han körde bra för att vara nybörjare!
När vi kom fram så blev jag lika varmt välkomnad som sist, hans föräldrar är verkligen trevliga. Vi kollade lite på tv sen drog Max och jag iväg till bowlinghallen. Det var discobowling som alla andra fredagar och vi bowlade, drack cocktails och pussades. Myspys! Vi tävlade mot de andra banorna för att vinna gratis cocktail, men vi hamnade på tredjeplats. Vi var ju så duktiga och höll andraplatsen under hela spelet (en gång delad etta)!! Men vi lyckades inte ta de duktiga vinnarna. Spela roll, vi hade åtminstone kul :)
Jag lyckades vinna fyra av fem matcher, woohoo!
Idag stack vi iväg till ett shoppingcentrum och kollade runt lite. Vi var in i en jägermeisterbutik med alla möjliga prylar, hittade t-shirts med digitalt tryck som blinkar i takt till musik och så en massa annat. Jag hade ingen shoppinglust så jag köpte inget, tur det eftersom jag måste spara pengarna lite.
Jag var tvungen att ta tåget hem till Köln vid 15.20 eftersom jag skulle gå och se Avatar i 3D med värdfamiljen, måste säga att det är den bästa film jag någonsin har sett. Sjukt jäkla bra! Jag tror dock inte att den är lika bra utan 3D. Som det sägs i media: "Avatar tar datortekniken till en helt ny nivå", jag håller med för den är sjukt bra gjord, det ser så verkligt ut!
Jag skulle inte säga nej till att se filmen igen!


Dinslaken

Ska nu åka iväg till Dinslaken och hälsa på Max familj. Max har precis tagit körkort, och jag ska åka med honom dit för första gången, hoppas att vi inte krockar!!! :O
Ha det gött allesammans! Hörs mer imorgon, när jag sett klart Avatar i 3D :)

Piercing

Har funderat ett bra tag på att göra en sån här piercing.
Jag är emot piercings förutom de i öronen (om det inte är "för mycket")
Denna kanske blir av inom snar framtid, vem vet?
Tummen upp eller tummen ner?


Sola solarium?

Nu blir jag osäker... Är det okej att sola solarium eller inte?
Jag hade denna diskussion med min käre vän Erik för ca. 1,5 vecka sedan och då var jag nästan 100% säker på att det ökade cancerrisken med 75% som alla förut sa att forskarna äntligen hade kommit fram till. Nu vet jag inte riktigt längre vad jag tror på. Jag vill tro att det inte är sämre än solens strålar, eftersom jag vill gå och sola, men jag vill ändå inte göra något som förstör min hud med tiden :/
Erik, du kanske har rätt, men endast Gud vet! Fast mitt mål med vår konversation var mestadels att gå dig på nerverna, för du slipper mig inte bara för att jag är 1000 mil bort från dig!! Mohaha :D

Utlänning

Det satt en utlänning på min kind, jag klämde den jäveln! Gillar inte finnar...

Svett

Fick nyss min värdbrorsas supersvettiga brallor i ansiktet, mysigt.... Pungsvett - ja, tack!
Bläääää!


Titanic

Det finns absolut ingen annan låt som gör mig så känslig som denna!
Det är sjukt hur musik kan påverka ens tänkande, känslor och humör.
När jag hör denna låt (speciellt i pianosolo) så öppnas en helt ny värld för mig.
Det går inte att beskriva känslan när jag hör låten, men jag känner mig bl.a. tacksam för alla underbara människor omkring mig som alltid finns där och stöttar, jag inser mitt personliga värde, jag får bättre självförtroende, jag blir kär och så mycket andra känslor flyger omkring i huvudet.




Lyssna och njut


Handboll igen!

Nu ska jag äntligen vara med på handbollsträningen igen! Har haft ca. 3 veckors paus (pga mitt dumma knä som alltid gjort ont), men varit med och kollat på alla träningarna, men nu ska jag äntligen börja träna igen! Det ska bli så kul, hatar att inte kunna träna. Nu är knät bätte, men vi får se hur länge det varar... smärtan kommer till och från. Ena dagen kan jag ha extremt ont medans jag andra dagar inte alls har ont.
Konstigt, det där...

Hej då, nu sticker jag! :D

Halvdag i skolan

Idag hade jag skola 8.00-11.30, sen stack jag in till stan. Jag gick hela shoppinggatan från Neumarkt till Dom och allting krävde 5 timmar. Hela FEM TIMMAR traskade jag omkring i affärerna. Jag tittade aldrig på klockan, men när smärtan i fötterna började komma så insåg jag att jag gått omkring ett bra tag. På vägen hem mötte jag Yunus, så vi åkte hem med samma tåg. Han envisades om att det var snabbare att ta tåget än tunnelbanan hem, tyvärr hade han nog rätt...
Det blev en hel del fina saker i shoppingturen idag, bilder finns i inlägget före detta. Favoriten var nog det lilla mobilsmycket från SIX med cupcace på! Jag älskar verkligen SIX som finns här, den affären finns inte i Sverige och jag kommer att gråta blod när jag åker hem härifrån i sommar :( okej, så långt kommer det nog inte gå, men deppig kommer jag att bli... De har smycken för alla smaker, vilket jag diggar!

Shoppingdag



 


Biobesök

Jag glömde ju berätta igår om hur mitt allra första biobesök i Tyskland var. Filmen var riktigt bra och språket gick faktiskt bättre än väntat, jag förstod i princip allt, bara enstaka ord ibland som jag inte kunde lista ut. Förut tyckte jag inte alls om dubbade filmer, men nu är det helt okej, är van.
Vi fotade lite efteråt, men min mobil vägrar att samarbeta med datorn, så jag har bara bilder ifrån Esther. Här är jag med några av mina favorittyskar!


Bra idé!

Jag följer bloggen Pelles Personliga eftersom den alltid innehåller något intressant att läsa. När man själv inte orkar kritisera eller skriva långa "uppsatser" i sin blogg om saker och ting så kan man ju alltid läsa andras, och denna grabb är duktig på att skriva! Denna gång som jag läste blev jag lite extra imponerad, han har startat igång ett annorlunda men roligt projekt! Jag ska nog ta och bidra med en liten sak härifrån Tyskland, men jag vet inte riktigt vad. Jag hoppas att det håller enda till slutet!

Snööö i Deutschland!

Nu faller det ruskigt mycket snö här på vår gård. Det var tydligen inte såhär mycket snö förra året och brukar aldrig vara. Jag tror nog att en viss skandinavisk tjej tog kylan med sig ifrån Sverige! :)
Hur mycket snö har ni i Sverige?

Länge sedan sist :)


Love it!


Bästis-copy

Denna filmen länkade min bästa kompis, någon ansåg att hon är som tjejen i videon. Det ligger väl lite sanning i det....


Denna tjej måste ha riktigt tråkigt,
men jag ska inte säga något
för jag kan ofta vara precis likadan!


Får inte nog

Jag har en väldans lust att kika in på American Apparel nästa gång jag går på stan... Vill så gärna ha en till såndär fodralklänning fast i ljusgrå eller mörkröd. Har redan den klänningen i mörkblå, ruskigt snygg och nästan allt passar till den!


Älskar klänningar med öppen rygg!


Bio

Ikväll ska jag göra mitt absolut första biobesök här i Tyskland, det ska bli kul! Har bara glott på dubbade filmer (allt på tv och alla filmer är dubbade till tyska), så nu till en lite större utmaning - BIO! :D

Sängdags

Nu ska jag mysa ner mig under täcket och läsa The Outsiders, ruskigt bra bok! Ska ha läst ut den tills första lektionen imorgon (engelska), hoppas jag hinner klart! :O
God natt :)

Räkna steg

Stegräknaren jobbar järnet! Jag kom hem för en halvtimme sedan efter att ha varit ute med vovven, idag blev det 9000 steg plus några tusen oräknade i skolan (stegräknaren är i mobilen, stänger av den i skolan), så jag är nöjd! Man bör gå minst 10 000 steg per dag, jag latar rätt ofta, men har vart duktig de senaste dagarna! :)

Saknar Sverige

Ja, jag har ofta hemlängtan. Jag saknar gamla góa Sverige!
Bik Bok finns inte här nere heller, saknar't...



<3


Körkort

Igår tog min lille Max körkort, grattis till honom!! :)
Snart är det min tur, men jag börjar inte förän augusti eller senare, då jag kommit hem ifrån Tyskland och ställt om min hjärna till "det gamla vanliga".

Jullovet är slut..

Äntligen är jullovet slut. Det kändes så onödigt att bara vara hemma och inte göra någonting, precis som jag gjort de sista dagarna, eller de flesta av jullovets dagar. Fyfan va tråkigt det är.... Jag gillar att göra saker och ting. Äntligen börjar skolan imorgon!
Dock måste man gå upp sådär sjukt tidigt.... :/
Idag blev det en massa slapp, 1 tim 50 min promenix med hunden och sen såg jag brorsans handbollslag spela match. Jag blev riktigt sugen på att spela.... Nej nu ska jag ta mig i kragen och gå till sängs!
God natt/gute Nacht/Good night!


Äntligen!

Äntligen har min tyska värdbror kommit hem ifrån sjukhuset. Han blev nämligen misshandlad av tre idioter och fick ansiktet och ena örat sönderslaget. Misshandeln berodde på att brorsan försökte ta tillbaka en jacka som grabbarna hade stulit, han lyckades få tillbaka jackan (som tillhörde hans kompis) men fick betala dyrt. Hans egna jacka och halsduk fick han inte tillbaka. Hans ansikte såg mycket bättre ut än vad jag hade väntat, men örat var lite blått/grått. Jag som hade gått omkring och trott att det var jätteilla eftersom de sa att han hade brutit käken, men så var det tydligen inte alls, tur det! Han verkade vara väldigt glad av att få komma hem ifrån sjukhuset, eftersom han gick och skrek "Jag är tillbaka, jag är tillbaka!!!" hur mycket som helst och kramade allihopa. Haha :P


Utbytesstudenter

Ikväll hade vi utbytesstudenter partaj i Köln, sjukt kul! Vi gick allihop till en bar och satt först och snackade och drack lite drinkar innan vi gick ner i källaren och släppte loss på dansgolvet. Det var folk ifrån USA, Kanada, Thailand, Malaysia, Taiwan, Ukraina, Mexico m.m. Sjukt coolt!
Det jobbiga var bara att en grabb stötte på mig väldigt mycket på dansgolvet och två andra försökte flirta med mig, alla tre fick dissen. Dessutom försökte en tjej övertala mig att börja ragga på en pytteliten amerikansk kille som inte alls var min stil (han var otroligt trevlig men alldeles för liten för mig). Jag tycker faktiskt att det är respektlöst av en person att göra så när den vet att man redan har pojkvän, men visst, hon var kanske lite onykter, vet inte riktigt hur det låg till. Jag älskar min pojkvän och skulle inte kunna göra något med någon annan, så är det bara, punkt slut.
Jag hoppas att jag hittar lite bilder imorgon ifrån kvällens rabalder.
Sov gott allesammans!

Det enda jag gjort idag...

Lite kladd på papper, det är det enda som jag gjort idag. Fyfan va patetisk man är som bara sitter hemma och inte gör någonting... Sitter bara och längtar till kvällen, då blir det partaj med utbytesstudenterna! :D


Mardröm om kossor och ekorrar

Imorse vaknade jag upp 10.00 efter en mardröm om att jag dödat en irriterande liten ekorre. Jag dödade den absolut inte med flit, jag höll den bara i handen och så försökte den hela tiden komma loss. Jag höll den till slut lite för hårt, men den levde fortfarande och jag satte upp den i ett träd. Efter en stund upptäckte jag att den lille stackarn var död, jag grät.
När jag sedan vaknade upp så hade jag ingen lust att lämna sängen så jag sov vidare och vaknade upp 10.45 efter ännu en mardröm, denna gång om läskiga förvuxna och intelligenta kossor! De sprang omkring i en kompis hus och försökte döda alla som var där, sjuuukt läskigt. De sprang mest omkring i källaren, men golvet i hela vardagsrummet var helt bortslitet så kossorna kunde lixom hoppa upp litegrann och stånga en riktigt hårt, sjuuukt läskigt! Sen när jag skulle ner och rädda en kompis i källaren så stod en kossa nere i slutet av trappan, den var berädd på att attackera, men som tur var så vaknade jag....

Felskickade sms

Fy satan vilken rolig hemsida jag hittade nyss! Haha!! Kan inte låta bli att skratta åt andras misstag. Skadeglädje är det bästa! (förutom när någon dör eller blir riktigt skadad, såklart. Det är bara tragiskt).
Om kisset luktar kalaspuffar, ja då har något gått snett! x) Klicka på denna länk för att läsa, läs och njut av de andras misstag!

Oi, tudo bem?

Det vart ett rekordhögt nummer i min stegräknare idag (använder den inte så ofta eller så är jag helt enkelt för lat för att uppnå högre antal steg), jag uppnådde 17 206 steg! Wooohoo!
Jag gick i morse en 95 minuter snabb promenad och lyckades då kamma hem 10 075 steg. Åkte sedan in till stan för att träffa utbytesstudenten Rafael (Brasilien) och vi tog en promenad över Rhien som också krävde några tusen steg. Efter det så blev det en fet kopp varm choklad på Starbuck's där vi latade i hela 4 timmar med massa snack. Vi fick där också sällskap av två tjejer ifrån mitt handbollslag. Vi satte oss hos dem och de tyckte att det var väldigt kul att prata, speciellt på spanska/portugisiska med Rafael.
Jag har lärt mig lite portugisiska nu, så himla kul! Det blir nog mitt nästa språk-mål efter tyska :)
Imorgon blir det party med en massa utbytesstudenter, så sjukt kul!
Gute nacht alle zusammen! Schlaf schön und traum von mir :)


Det var väl då självaste fan...

Det var då en fräck jävel...
Nån måtta får det väl ändå vara?
Man skiter inte mitt på gatfan!


Promenix

Nu ska jag snart ut och jobba av mig lite kalorier. Tyvärr blir det ingen jogging pga. mitt meningslösa knäproblem som aldrig går bort. Men en promenad skadar aldrig - tvärtom! :D
Senare på dagen ska jag träffa en utbytesstudent ifån Brasilien, så himla kul!


Harry Potter

Idag har jag latat mig, vart på promenad med Jenny och sett på både Harry Potter 4 och 6 (hade inte sett 6:an tidigare, bara 1-5). Jag blev ruskigt besviken när Dumbledore så enkelt och snabbt dödades... Han är ju liksom Dumbledore, honom ska man inte kunna döda så lätt! :/
Nu ska jag plåstra om såren efter Dumbledores död med att läsa The Outsiders.
God natt!

Nyår/Neu Jahr<3




Ich liebe dich<3


Kärlek på hög nivå

Ju äldre jag blir desto bättre och mer komplicerade blir alla förhållanden. Jag är galen i min grabb och det kommer inte att ta slut mellan oss i första taget. Gårdagen kommer jag aldrig att glömma, jag och Max satte tillsammans detta hänglås på bron vid Kölner Dom. Minnet ifrån detta kommer alltid att finnas kvar.



1 januari 2010



Läs om hänglås-trenden här


Tips?

Ge mig lite tips på vad man kan göra mellan 13.00 och 17.00 en helt vanlig lovdag?
Finns det några roliga hemsidor?


Året var 2009

  • Fick nog den bästa starten någonsin på det nya året med några av de bästa vännerna
  • Hade ett roligt sportlov med massor av snowboard-åkning
  • Skaffat körkort för snöskoter & fyrhjuling
  • Köpte löshår för första gången
  • Ingen vikt- eller längdförändring
  • Klippte håret på mig själv ett par gånger
  • Hade ett av de bästa skolåren någonsin med k-ligan
  • Var på Sofia-läger i Undersvik
  • Slutade extrajobba efter 3 års jobbande
  • Var i Italien
  • Firade midsommar i Dalarna med folkdräkt
  • Såg Sveriges högsta vattenfall
  • Lämnade vår tyska utbytesstudent Martina på Arlanda för hemfärd dagen M. Jackson dog - sorglig dag på många vis
  • Var på öland för första gången
  • Lärde mig lite Italienska
  • Fick MVG i Tyska
  • Åkte iväg på utbytesår till Tyskland (är fortfarande kvar)
  • Lärde mig nästintill flytande tyska (lär mig fortfarande)
  • Började spela handboll för första gången
  • Skaffade tysk pojkvän
  • Fick alldeles för mycket julklappar

Nyårsafton?

Min nyårsafton gick ju då inte alls som planerat, men ja, det räckte gott och väl med myskväll med min älskade!

Mina kvällsplaner var ungefär dessa:
- Äta middag med Betti & Jana
- Åka och hämta Max och lämna mina grejor där
- Ta med Max på fest hos Jana
- Åka med hela partygänget till Kölner Dom och se fyrverkerierna
- Träffa en grupp andra utbytesstudenter efter tolvslaget vid Kölner Dom

Så gick allt istället till:
- Åt mat från Donken med Betti & Jana
- Hämtade Max och lämnade sovgrejor
- Åkte tillbaka till Janas fest med Max (där vi stannade 10 min)
- Drog till något ställe som inte var i närheten av Kölner Dom
- Upptäckte 23.45 att vi var på väg någon annanstans
- Jagade tåg 23.47 med Max
- Nyårspussades vid 00.00 i väntan på tåget till Kölner Dom
- Åkte hem och gav upp nyårsfirandet...

Jag och Betti fick drive-in när vi skulle ha mat, tufft! Halva Donken hade stängt, endast drive-in öppet :)


RSS 2.0