Helg

Rätt långtråkig helg kan man säga, förutom Eurovision. Hur härligt är det inte att Tyskland vunnit hela skiten när jag är här nere!!!!? Så coolt, jag är stolt! Hihi
Vi satt alla bänkade framför tv:n och höll tummarna. Helt ärligt så var Tysklands låt den enda riktigt bra låten i hela tävlingen, alla andra var halvtrista. Dock hade Lena inget roligt framträdande och kläderna var rätt boring, men leendet gjorde väl ändå största delen av jobbet!
Resten av helgen har jag mest gått omkring och mesat hemma. Var ute och gick en timme med hunden idag, hon käkade nästan upp en liten harunge, den dog innan jag hann få bort hunden... Stackars liten oskyldig hare! :(
Nu ska jag sova, man måste ju samla lite energi till 1,5 tim pedagogik imorgon, hehe. Jobbig skoldag måste jag säga...
Hej hå!


Huvudvääärk

Usch usch, jag vaknade upp med huvudvärk och det blev inte bättre av en tablett heller. Jag tror att min kropp reagerar starkt emot paracetamol-tabletterna, jag har fått monster-huvudvärk när jag käkat dem.
Idag var jag två timmar i skolan sen hade jag tre håltimmar så jag åkte hem, hemma sov jag en stund, sen när jag vaknade så hade jag ingen mer ork att åka tillbaka till skolan eftersom huvudvärken blivit värre. Matthias kom upp en stund på rummet och läste mina svenska FRIDA tidningar, han fattade inte ett ord, men hittade många fina tjejer, hehe. Han gillar svenska tjejer/kvinnor, och han är inte den enda tyska grabben som gör det heller, haha.
Vi satt och snackade en stund, sen när han gått så slängde jag mig på sängen och sov i ca. 3 timmar, så härligt!
Nu efteråt är nästan all smärta borta, så himla skönt.
Resten av dagen blir av till att slappa...

Brasilianaren..

Det var kul att träffa Rafael idag, men lite jobbigt att tänka på att man inte kommer att träffa honom på säkert flera år framöver. Vi traskade omkring lite på stan och inne på Saturn bland elektronik. Vi fick oss ett gott skratt när jag råkade pilla på en överdrivet stor mobiltelefon som verkade vara till för gamla människor, så började den att tjuta som en ambulans och jag kunde inte få stopp på den! Haha usch så pinsamt men satan så roligt! Haha :D
Han hjälpte mig att hitta födelsedagspresent till min värdmamma, den blev väldigt bra! Hoppas att hon gillar den lika mycket som jag.
Vid 18-tiden sa vi hej då. Hoppas att vi ses någon gång igen!

På kvällsingen tillbringade jag en stund hos Max, vi käkade pizza. Han berättade att han hade en bra födelsedagspresent på gång, blir lite nyfiken! Dock vill jag inte få någon present av honom, eftersom jag aldrig gett någon speciellt bra present till honom, hehe.

God natt


Kaputt...

Stablarns skit då, mobilen krånglar ju bara mer och mer! När jag sätter mobilen på laddning i ett par timmar så laddas batteriet nästan ingenting... Det står att det laddar, men det händer knappt något. Jag kan ju inte köpa ny mobil här i Tyskland, eftersom de inte har Å och så har mobilerna här andra konstiga bokstäver, så jag måste nog vänta tills jag är hemma i Sverige igen dvs. om mindre än två månader!! Jag är så lycklig!!
Ska snart åka in till stan och träffa Rafael (som jag skrev i senaste inlägget), får se om vi hittar varandra utan mobilkontakt. Sen ska jag träffa Maxen.
Ha det gött


Regn&rusk

Vad skulle kunna passa bättre än den rubriken? USCH säger jag bara!
Det har regnat hela dagen och inte lite heller, utan rejält. Mina converse och stövletter är dyngsura, jippi..
Jag åkte hem hela två omgångar idag ifrån skolan eftersom jag hade håltimmar. Kläderna blev väldigt blöta mellan alla gånger som jag åkte fram och tillbaka... Egentligen lönar det sig inte med tanke på att en tur fram och tillbaka är samanlagt 60 min, men det är bättre än att sitta i skolan och glo in i väggen. Skolan idag var riktigt boring förutom idrotten sista lektionen (idrott är ju alltid kul).

På kvällsingen tränade jag handboll, alltid kul att kasta boll men idag gick det riktigt dåligt, jag var helt seg, kastade och fångade bollen dåligt och knät gjorde lite ont... BORING!

Nu ska jag gå och sova, ska göra't läääänge eftersom vi är lediga imorgon, så härligt! Ska åka till stan imorgon och träffa min favorit-utbytesstudent Rafael ifrån Brasilien, det blir nog för sista gången eftersom han åker hem till Brasilien på tisdag nästa vecka. Jag är lite arg/ledsen för att jag inte hunnit träffa honom oftare, nu kommer vi kanske aldrig mer se varandra! I alla fall inte på flera år... Men någon gång i framtiden, inom ca. fem år så ska jag ha åkt en sväng till Brasilien! Det är mitt mål, hoppas att jag kan uppfylla det.

God natt


Shopping!

Idag träffade jag min allra första tyska kompis, som jag inte sett på hela två år. Jag lärde känna henne i Taizé år 2008, rätt coolt att vi hållt kontakten och nu träffats igen! Det var kul eftersom att hon är trevlig och rolig. Vi shoppade och drack milkshake på donken. Jag köpte en sjukt fin väska och ett halsband. Den typen av halsband köper jag väldigt sällan/aldrig! Var lite wild n' crazy som morsan skulle ha kallat det, hehe. Jag övervägde en del innan jag köpte det, tyckte först att det var lite för stort och "för mycket", men sen fick det följa med hem i alla fall. Hundra kronor gick det på, det lär ha varit värt det.
Köpte också klistermärken (ja, riktigt barnsliga klistermärken), sjukt söta! Ska försöka skriva en inbjudan till min födelsedagsmiddag, vill att den ska bli lite rolig, söt och personlig. Fyller år om exakt 3 veckor, så det är dags att börja planera middagen!

Satt på kvällen bänkad framför tv:n och glodde på American Pie 2 med värdsyrran, värdmamman tjatade då och då om att syrran inte skulle se filmen eftersom hon tycker att den är för "snuskig". Hon är lite gammalmodig hon! Ungen är ju för fasikten snart 14 år, vid den åldern vet man ju hur äldre människor håller på! haha ;)



   


Sommar & sol

Igår slappade jag hela dagen i solen, otroligt skönt! Jag målade misslyckat med akvarell och tappade inspirationen. När ska jag lära mig att måla med akvarellfärger? Har någon tips om hur man kan måla snyggt med såna färger? Jag vet inte vad jag gör för fel, men något fel är det...

Kvällen spenderades inne på en camping vid Rhien med en massa utbytesstudenter, det var väldigt kul! De är alltid så trevliga och roliga. Jag har tyvärr inte träffat dem så mycket, men det känns ändå supertråkigt att många av dem åker hem nästa månad. Min favoritstudent Rafael ifrån Brasilien åker hem redan på tisdag nästa vecka! Sjukt tråkigt... Men jag är rätt säker på att jag åker till Brasilien i framtiden, för jag måste åka dit och se karneval!

Idag ska jag in till stan och handla några saker, sen träffa en tysk tjej som jag inte har träffat på två år (lärde känna i Taizé, min första tyska kompis ever!). Det kommer att bli kul, och denna gång kommer vi att kunna kommunicera lättare eftersom jag pratar flytande tyska, förra gången pratade vi engelska men det var lite svårt för henne.
Nu ska jag börja jobba på min "att göra"-lista, den är rätt lång och tiden rinner ut..
Ha det gött!

Gårdagen & idag

Igår kväll blev det chill hemma hos Betti med Jana, Betti, Lars och Esther. Det var så skönt att bara sitta och snacka om allt möjligt och käka onyttigheter. Åkte hem vid 22 eftersom jag skulle upp tidigt imorse.
Idag var det konfirmation, och här i Tyskland så firar man sånt oftast hela dagen så det började med kyrkan vid 10.00 sen åkte vi hem vid 21.00 efter mat och fika hos grabben som konfirmerade sig (sonen till vänner till min tyska värdfamilj). Det var lite långtråkigt ibland, jag gillar inte att stanna alltför länge på fester eller annat firande. Jag tycker oftast att 2-4 timmar räcker, men det beror ju såklart också helt på stämning och sällskap.

För den som blir bjuden till konfirmation i Tyskland: Räkna med minst 2 timmar i kyrkan och sen "efterfirande" i ett antal timmar ;)

Även idag fick jag en riktig solbränna, svider lite. Det var sol överallt i trädgården, och det stekte rejält vid matbordet eftersom jag inte hade någon skugga alls!
Hoppas att inte huden flagnar efteråt, men så illa tror jag inte att det är...
Nu måste jag sova, men har ingen lust... vill rita!

Solbränna

Idag har jag fått årets första rejäla solbränna. Var ute och jobbade i trädgården ett bra tag och satt sen och chillade en stund, det satte sina spår! Vi hade perfekt sommarväder, inte för varmt, inte för kallt.
Nu har jag stått och fixat mig i säkert två timmar (vågat håret) och ska snart sticka iväg till en tjejkompis.
Nu ska jag dra mig bortåt, ha det gött :)


Tiësto-fan

Jag har gått och blivit en liten Tiëstonörd, jag får gåshud när jag hör denna låt!
Hoppas att han kommer till Sverige snart, skulle inte tacka nej till att se honom live!


King


Tråkig lektion..

Ritade lite i skolan, blev nöjd med denna!
Men jag ska rita något liknande i större format senare,
denna är så liten


Hej då...

Ikväll sa vi hej då till vår tränare, vi tjejer hade bestämt oss för att säga nej till honom som tränare eftersom han knappt verkade intresserad av att träna med oss på "riktigt". Lite tråkigt att det ska behöva bli så, men det känns ju trist att ha en ointresserad tränare. Nu får vi träna på egen hand istället, hoppas att det går bättre...
Nu ska jag duscha sen sussa, är helt slut i kroppen, pallar inte mer!
Gute Nacht!


Nio veckor kvar...

Idag är det exakt nio veckor kvar innan jag lämnar Köln! Helt sjukt hur snabbt tiden går, jag har redan varit här i 9 månader! Jag längtar hem väldigt mycket men samtidigt inte, kommer ju att sakna så många personer och saker här. Men samtidigt saknar jag ju min familj och alla vännerna där hemma så otroligt mycket!
Jag är så himla glad att jag har gjort ett utbytesår här, nu pratar jag helt flytande tyska - älskar't! Har knappt någon accent enligt många personer, det känns riktigt bra! Jag kommer aldrig att ångra året här, för det har gett mig så otroligt mycket.
För den under 18 som läser detta: Gör utbytesår om du får chansen!!

Övrigt om denna dag:
Helt slut i kropp & hjärna... Hade handboll igår och idag var det som vanligt idrott i skolan. Ska försöka samla ihop lite energi till handbollsträningen ikväll, orkar egentligen inte gå men jag tänker släpa mig dit ändå. Dock kommer det kanske bli lite tråk eftersom vi ska prata med vår tränare, eftersom vårt lag inte riktigt kommer överens med honom, eller något sånt. Vet inte riktigt... P A L L A ;)

Rubrikfri

Igår hade jag endast 4 tim skola, sen åkte jag till stan och träffade min lille Max. Det var tråkväder och regnade massor, så det blev ingen romantisk promenad längs Rhien eller något sånt, hehe. Vi satt istället och glodde på Youtube-klipp ifrån Salah med en av hans kompisar.

Fy så trött jag har varit idag, trots att jag sovit tillräckligt. Jag vaknade ett par gånger i natt, en gång var jag halvvaken och började peta på en foto-hållare som hänger i sned-taket i mitt rum... Jag såg i syne och trodde att det hängde andra saker än foton på den, konstigt...
Ikväll hade jag träning, kul men nu är jag så himla trött i kroppen. Vill bara gå och sova...
God natt! :)

trädgård

Jag är nog den enda här i familjen som gillar att jobba i trädgården. Jag kämpade idag med att rensa ogräs och annat i trädgården i hela tre timmar, min rygg sa nej efter en stund... Aj aj!
Fint blev det, men jag är långt ifrån färdig!

Nu på kvällen har jag inte gjort så mycket mer än att slappa och hjälpa till att göra pizza. Kan inte säga att den blev god, för jag gillar inte pizza så värst mycket, speciellt såna där färdiga pizza-set.. hehe


Intressant om sömn, läs och lär!


10 saker du bör veta om sömn

Du kan lära dig sova mindre

  Du kan minska ditt sömnbehov. Men bara till en viss del. Hinner du inte sova åtta timmar per natt går det bra med sju. Du kan öva dig till att klara dig på sex, men då måste det vara effektivsömn. Du kan träna upp en effektiv kvalitetssömn genom att kapa sömnen med fem minuter i veckan. På så sätt kan du sänka ditt sömnbehov med nästan en timme.

Du sover i cykler

  Vi sover i cykler på cirka 90 minuter. Cyklerna varvas mellan djupsömn, som ger hjärnan den bästa vilan, och REM-sömn, Rapid Eye Movement, som är ett lättar sömnstadium.

 

Du drömmer även under djupsömnen

  En vanlig missuppfattning är att vi bara drömmer i REM-sömn men de är inte sant. Utan vi drömmer även under djupsömn, men drömmarna mer färgglada och längre under stadierna av REM-sömn. För att minnas en dröm måste du vakna en stund för att minnet ska registeras i hjärnan.

 

Du sover bäst om det är svalt

  Under större delen av natten går hjärtfrekvensen ner och blodtrycket sjunker. Även kroppsteperaturen sjunker med hela 1,5 grad. Om du fryser under natten är det bättre att ha ett varmare täcke än att höja rumstemperaturen. Människor sover som bäst när det är svalt i sovrummet, mellan 17-18 grader.

 

Sömnen gör dig smartare

  Sömnen stärker vårt immunförsvar medan vi sover. Sömnen förbättrar även vår reaktionsförmåga och vår inlärningsförmåga. Så att stanna uppe hela natten för att plugga inför ett prov eller läsa in sig på en arbetsuppgift kan få fel effekt.

 

Vi sover 23 år av vårt liv

  Vi sover en tredjedel av våra liv. Tvåhundratusen timmar eller ungefär 23 år är vår sömnsumma om man sover sju timmar per natt, varje natt i 80 år. I dag tror man att sömn är det naturliga tillståndet och inte vakenhet. Så istället för att säga att barn har ett större sömnbehov är de mer korrekt att säga att vuxna har ett större behov av vakenhet för att skaffa mat, försvara sig eller fortplanta sig.

 

Välj rätt säng

  Välj en mjuk säng om du är lång, kurvig eller sover på sidan, så att ryggraden ligger rakt. En hårdare madrass om du är lite tyngre, sover på rygg eller på mage. För att minska påfrestningarna på nacke och rygg.

 

Helt ok att väcka sömngångare

  Att gå i sömnen är ärftligt och kan förvärras av oregelbundna sovtider och stress. Även alkohol och sömntabletter kan bidra till sömngång. En tredjedel av alla barn går i sömnen men bara 0,5 procent av de vuxna. Det är inte farligt att väcka en sömngångare så det är fritt fram att hjälpa dem tillbaka till sängen

 

Följ din sovklocka

  Klockan 23 ringer våran sovklocka, ja den biologiska sovklockan. När man lyssnar till den sover vi som bäst. Det bekräftas bland annat genom att ämnesomsättningen och kroppstemperaturen går ner under natten - kroppen ställer sig in på återhämtning.

 

Sov och håll dig frisk!

  Risken att få diabetes är dubbelt så stor om du sover mindre än sex timmar per natt under en längre period. Hälften av svenskarna sover mindre än snittet på 6 timmar och 51 minuter, och fem procent sover fem timmar eller mindre.



www.aftonbladet.se


Jana Banana

Igår tog jag först en 60 min lång runda med inlines sen bar det av till stan. Traskade omkring med Jana banana bland butikerna och spanade efter roligheter. Jag hittade linnet och tightsen från H&M som jag skrev om i förrgår, men de var inte så snygga som jag tänkt mig, så jag köpte istället en annan tröja ifrån H&M, riktigt tuff och snygg!
Kvällen tillbringades hos en kompis med ca. 10 andra tjejer, singstar gick på högvarv! Favoritlåten var nog "I will survive", alltid lika kul! Hehe

Like it ;)


Nykomlingar

Ny ring och rosa basic top


Popcorn <3

Snodde denna ifrån www.aftonbladet.se, jag diggar't!


The Last Song

Var och såg The Last Song igår med Katrin och Martina, riktigt sorlig film måste jag säga, jag tror knappast att någon i hela salongen kunde hålla tårarna tillbaka. Dock var många situationer väldigt förutsägbara och en del skådespelare var kassa. Trots det var filmen rätt bra ändå.
Idag har jag slappat en hel del, men också tränat, åkte inlines en stund. På eftermiddagen hängde jag med värdmamman och två av värdsystrarna till en loppis. Jag köpte inget, men hittade en supersöt väska och en snygg ring. Det fanns allt möjligt, men inte mycket som intresserade mig. På söndag ska jag till en annan marknad, hoppas att jag hittar något roligt där. Man måste nog vara där rätt tidigt innan alla bra grejor hinner ta slut.
Nu ska jag sussa, god natt!

Skullcandy <3

440 riksdaler
www.skullcandy.com


H&M

Imorgon blir det klädjakt, vill hitta dessa kläder




Love it


Vilken jäla röra!

  




Ordning och reda på smyckena från och med nu!
Har insett hur mycket grejor man har som nästan aldrig används..
Nu hänger de synligt, så att jag inte glömmer bort att variera!


Blekfis

Nej, sola solarium fick man minsann inte! Var iväg en sväng nyss för att sola, men damen inne på Sunpoint tyckte inte att jag var tillräckligt gammal, måste vänta 5 veckor innan jag får lov att sola - skitsystem.... haha
Jag hade heller inte fått lov att sola om jag skulle ha haft min födelsedag imorgon... Man måste vara 18 år fyllda, palla.. jag vill ju bli brun NU! Brun-utan-sol är ju kasst när man svettas, då färgar det av sig, så det vill jag helst inte använda.
Jaja, jag får väl vänta ett tag då, tur att man är 18 snart i alla fall!
Istället för solningen så gick jag och handlade. Köpte bl.a. sjukt snygga armband!




Trög mobil...

Dagens i-landsproblem:
Mobilen börjar gå sönder...

Ja, alla har vi våra problem, stora som små... Mobilfanskapet vill alltmer sällan samarbeta, det går knappt att ladda batteriet längre eftersom det på något sätt är trasigt där man stoppar in sladden. Kanske dags att skaffa ny? Men jag tycker att den borde hålla i mer än 1,5 år ändå. Eller hur är det egentligen med dagens produkter? Jag tycker att kvaliteten på nya saker blir sämre och sämre med åren. Världen var kanske bättre förr?

Nog om problem!
Idag har jag varit duktig och grovstädat mitt rum, det blev riktigt fräscht! Sen tog jag en 50-minuters joggingtur, skönt!

Nu ska jag plugga lite biologi och sen sussa, god natt allesammans :)

Lady Gaga cover

Kom hem ifrån skolan för någon halvtimme sen, så skönt att sluta tidigt varje måndag! Idag blir det nog en liten joggingtur om det inte börjar regna. Sen ska jag nog börja planera hur jag ska fira min födelsedag, det börjar ju närma sig! Imorgon är det 5 veckor kvar, det ska bli så skönt att bli 18! Ingen som kan säga "nej" längre! Men det kommer också kännas lite konstigt, man känner sig inte så liten längre, jag vill för alltid vara barn! Hehe nej då, men man känner sig så vuxen. Jag kommer i alla fall att vara lika barnslig hela livet, hur gammal jag än är. Åldern är bara en siffra.

Nästan lika bra som originalet, jag diggar dessa grabbar! :D


Unglaublich!

Oh mein Gott
Förstår inte hur man kan sjunga så vackert!


Tysk konfirmation

Nu är jag back on track igen! Var borta hela helgen i Dinslaken hos Max och hans familj, lillesyrran hade konfirmation. Det var den första tyska konfirmation som jag varit med på, det var ungefär som en svensk, men en skillnad är att tyskarna inte har några vita dräkter som i Sverige.
God mat och efterrätt serverades, hela tjocka släkten och vänner till familjen var där, man skulle hälsa på alla och vara trevlig. Sånt håller någon timme eller två, sen orkar man inte längre! Haha. Nej då, jag höll ut.
Mina kakor blev väldigt poppis inom Max familj, det kändes bra för då har jag alltså lyckats!
Det blev en riktigt härlig helg, mycket skratt med både Max och hans familj, de är alltid trevliga och roliga! Jag kommer sakna allihopa så mycket när jag åker hem till Sverige i juli!

Idag var det mors dag här, så jag köpte en ros till min värdmorsa, hon blev glad! Hehe
När är det mors dag i Sverige? 30 Maj?

Baka kaka

flås, pust & stön.. fan va jobbig den branta trappen upp till mitt rum är!
Har precis bakat drömmar, mums så gott! De blev lyckade, men tyvärr inte sådär spruckna, vita och fluffiga som mammas, hon kan det där bättre än mig!


Recept:

  • 200 g smör
  • 2 dl florsocker
  • 1/2 tsk vaniljpulver eller 3 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver eller ½ tsk hjorthornssalt
  • 1 dl potatismjöl
  • 4 dl vetemjöl
  • 2-3 msk kallt vatten
  • Gör så här:

    Rör rumsvarmt smör och socker pösigt. Blanda torrvarorna i en bunke. Blanda ner torrvarorna växelvis med vattnet, i smörblandningen.

    Klicka ut smeten till små bollar, med två teskedar på en plåt med bakplåtspapper.

    Grädda drömmarna i 160-175 grader i cirka 25 minuter*.

    Låt drömmarna svalna på galler. Förvara dem luftigt och torrt så de bevarar sin sprödhet.

    *Drömmarna ska inte få färg utan bli spröda och luftiga. Därför ska temperaturen vara låg och gräddningstiden ganska lång.


    (www.bakakaka.se)


    Blondin nästa?

    Det är kanske dags att byta hårfärg, eller vad säger ni?
    Från improveme.se.



    Smärta..

    Aj aj aj, mitt öra gör ont. Varför skulle jag göra den där jäkla piercingen?....
    Men jo det förstås, den är ju så förbaskat snygg! Måste låta den sitta kvar.. Plus att den har kostat mig sammanlagt 650 kronor! Höhö ^^
    Nu ska jag kleta in mig i brun utan sol sen ska jag sussa med onda örat, gute Nacht! :)

    Weg im Badezimmer!

    Denna dag blev ingen vanlig dag, jag provade på att vara halvt döv. Imorse tappade jag nämligen bort kulan till min piercing i badrummet så jag fick gå omkring hela dagen med en öronpropp i örat så att inte staven åkte ur! Det var en bra lösning tyckte jag själv, men det var jobbigt att försöka hänga med när någon pratade.
    Jag var förbi piercingstudion i två omgångar (första gången stängt. Fördrev tiden inne på DM istället, där hittade man godsaker såklart).
    Heinz (piercaren) sa att huden var för svullen för att man skulle kunna sätta i en ny kula (för kort stav), så han tyckte istället att jag skulle gå två dagar med plåster på örat med endast staven i, ingen bra idé tyckte jag så jag ville hellre ha en helt ny stav med ny kula istället. Det kostade hela 150 spänn, dyrt! Men värt det istället för att hålla på och krångla utan kula.
    Så nu är jag tillbaks på ruta ett, med en överdrivet lång stav igen.. Inte snyggt men det lönar sig i längden.



    Införskaffade mig lite smink, den där foundationen är ruskigt bra..



    Vill man vara fin...

    ...så får man lida pin!
    Jag har fått en stor jävla bränd fyrkantig fläck på ryggen, tog en kvart solariumsolande idag efter skolan. Värdelöst och svindyrt solarium säger jag bara! Betalade 80 spänn för en kvart och min hy är fortfarande lika vit som innan förutom den brända fyrkanten på ryggen...
    Får istället köra på b.u.s-kräm, drygt men sånt får man leva med när man inte föddes med gyllenbrun Beyonce-hud!

    Konst

    På konstlektionen idag började vi öva att rita rynkor. Vi ritade av en gubbe, min gubbsing blir rätt bra tycker jag! Är inte färdig än..

    Tyska:
    Rynkor = Falten


    Kissie

    Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig på bästa sätt så att alla förstår min tanke, men jag ska försöka.

    Det är mycket snack om Kissie hit och dit. Mitt första intryck av henne för något år sen var inget positivt, hon må vara provocerande och hon har en stil som inte faller alla i smaken.
    Kissie provocerar, skriver elakheter om folk, hissar och dissar och allt vad hon nu gör. Mycket av allt hon skriver är dumt, men om man tänker efter, så är ju de hatande läsarna nästan ännu värre. De hatande läsarna sitter och skriver elaka kommentarer och känner sig till freds efteråt efter att ha kränkt lite, det skulle jag själv kalla "mindre intelligent".
    En sak jag inte riktigt förstår är grejen att kommentera elakheter om Kissies utseende. Hon har förstorat läpparna och tuttarna extremt, än sen? Hon tycker själv om det, varför ska hon inte få göra det? Hon känner sig själv snyggare medans andra säger att hon har blivit fulare. Hur skulle man själv känna om man förändrat sitt utseende och blivit riktigt nöjd, sen kommer folk och säger att man är ful? Jag skulle själv bli riktigt sur. Folk får tycka precis vad de vill om andra människors utseende, men man bör inte alltid yttra sig med negativa åsikter.
    Många tror nog att det är okej att skriva "hora", "du är så ful" osv. bara för att det är till Kissie. Men varför skulle det vara någon skillnad mellan att skriva det till Kissie eller till en annan person?
    Jag försöker inte försvara Kissie, jag tycker inte riktigt om allt hon skriver, men jag tycker att folk borde tänka efter lite innan de yttrar sig.
    Nedanför ser du exempel på kommentarer i Kissies blogg. Har rödmarkerat en kommentar som jag tyckte var rätt.


    Mumselimums!

    Ännu en gång hyllar jag H&M, tummen upp för deras mumsiga nagellack! Tog ikväll med dessa två hem för ett par tior, hur snygga som helst ju! En sak är säker, det blir ingen svart-vit sommar för mig inte! :)
    Gick med min lille darling på stan, vi gled runt en kort stund bland affärerna, försökte byta tillbaka kläder på Foot Locker men hamnade, efter det misslyckade bytesförsöket, inne på Starbucks med varsin sockerbombsdryck... JAG fick äntligen betala denna gång, det där med "män ska bjuda kvinnor" lessnar man på ibland, man får ju så dåligt samvete! 




    03.05.10

    Skola 8.00-11.30 idag, sköööönt! Har slappat lite och ritat, ska snart in till stan och köpa present till Max lillasyster som konfirmerar sig på lördag, sen ska jag träffa Maxen.

    Började rita en söt bild, visar mer när den är klar!


    Adidas

    Har gått omkring hela dagen i Max adidas-tröja som jag lånade med mig hem igår, funderar på om jag ska ta och köpa mig en egen sådan, de är ju så satans snygga och jag har aldrig ägt någon själv (mest eftersom "alla" har såna tröjor). Får se, kanske införskaffar mig en snart ändå. Det finns ju så många härliga färger, vilken ska man välja? Röd? Blå? Vit?



    Slapparsöndag

    Det blev en hel del slapp idag. Har suttit flera timmar framför datorn... Inte hälsosamt! Haha
    Gick ut med hunden i 45 min, under halva tiden regnade det, myspys... Har städat rummet, pluggat lite, målat naglarna i megahärliga färger, plockat i och ur diskmaskinen m.m. Helt fastklistrad vid datorn var jag ändå inte, hehe ;)



    Mina härliga naglar just nu, älskar färgerna!




    Massor av färger till sommaren, lööv it!


    Tävlingar

    Denna helg hängde jag för första gången med Maxi till hans cykeltävlingar. Det var roligt och intressant, trots monsterhuvudvärken jag hade igår, förstår inte hur jag kunde överleva! Jag var nära att spy på vägen hem pga. smärtan, usch usch...
    På fredagen hade han tävling inomhus på bana och igår körde han utomhus. Jag agerade fotograf båda dagarna och det är inte lätt alls att fota sport när det går fort. Jag tog ett par hundra bilder, men få blev bra. Jag får ta och bättra min utrustning och mina kunskaper tills nästa gång jag ska fota någon sport, för det är ju det roligaste och mest utmanande man kan fota!
    Idag körde han ännu en tävling utomhus, stackarn som var tvungen att cykla i regn. Tur att jag inte åkte med, hade inte velat stå blöt i regnet/haglet! Jag har istället suttit hemma och slappat framför datorn hela dagen, har fortfarande lite huvudvärk men det är nog pga. vädret. Har suttit och rensat igenom och flyttat alla bilder ifrån helgen, omplacerat och rensat andra bilder m.m. Det tar längre tid än vad man tror... usch! Och nu ska jag försöka göra lite läxor, kommer gå segt som vanligt...
    Hur var valborg för alla er där hemma? Jag tyckte det var rätt skönt att slippa det i år.
    Ha en trevlig söndag allesammans :)



    Första starten



    RSS 2.0