Kan inte låta bli... älskar't!


Just gonna stand there and watch me burn


Länge sen? Jo, tack!

Hej hej, länge sen senast!
Vilka är det egentligen som läser min blogg under tiden då jag inte skriver något på flera veckor/månader? Ser på statistiken att det fortfarande trillar in folk varje dag trots att jag inte skrivit sedan ett flertal veckor tillbaka. Bloggandet tar upp så mycket tid så jag har låtit den vila ett bra tag. Bra att låta bli den när man har så mycket att göra i skolan och på jobben.

Den senaste tiden har jag varit i Thailand (höstlovet, i två veckor), Undersvik 26-28 nov, jobbat, kommit in lite mer i den svenska vardagen igen (har varit svårt att återhämta sig efter utbytesåret i Tyskland) och så har jag gjort en massa annat. Jag ska börja på ett nytt jobb snart, håller på med inlärningen nu eftersom det är mycket som man måste kunna. Jag ska bli receptionist på ett vandrarhem & hotell! Det kommer att bli kul, och nu när jag är trespråkig kommer jag ha en fördel.

Annars då.. Jag har fått upp intresset rejält för make up den senaste tiden, det är as kul. Införskaffade mig sjukligt snygga ögonskuggor från Make Up Store i fredags, mums! Tack Lisa för hjälpen! Den kommer att användas mycket framöver.
Nu ska jag skriva klart en uppsats i samhälle och sen rita julkort.
Hejsvejs!

Sunset - gul och rosa Make up store, lila Mary Kay


RSS 2.0