Halloweenparty!

Ikväll blir det halloweenparty på Deja Vu och jag har ingen aning om hur jag ska klä mig! Får hitta på något spontant. Jag och Max ska snart ta en liten shoppingrunda på stan för att inhandla lite småsaker till kvällen, hoppas att jag hittar något läskigt! :D


skräckinjagande? ^^


fredagstrött

Skolan är slut, jag är slut. Sov 5 timmar i natt. Var och såg två stora handbollsmatcher igår kväll i Kölns handbollsarena, riktigt kul! Första matchen var Sverige - Danmark där danskarna vann. Andra matchen så vann Tyskland mot Norge, så härlig stämning!
Jag orkar inte blogga så mycket idag, så det blir nog bara detta ynkliga inlägg. Bilder kommer från matchen kommer imorgon! Ikväll ska jag nog träffa Max, Jana och Betti.
Ha det gött allesammans!


New Moon!

Ååh va jag älskar Twilight-sagan! Jag satt nyss och kollade på en backstage-video från New Moon, kan inte vänta tills den kommer på bio! Tyvärr så kommer den ca. 2 månader senare i Tyskland än i Sverige, vilket suger! Får åka hem till Sverige över en helg eller så, bara för att se filmen! Har läst den tredje Twilightboken som en dåre senaste dagarna, så nu är jag nära slutet. Den fjärde boken ska jag läsa på tyska, eftersom jag inte har något annat val. Den yngsta värdsyrran har alla böckerna, ska låna de två sista av henne.
Löööv it!




Snygga jävel!


Godis

Men vad har hänt egentligen!? Jag går omkring och är godissugen 24/7! Det går inte en dag utan att jag tänker på godis, sjukt... Jag hoppas att Max gillar större kvinnor också, eftersom jag säkerligen inom kort kommer att lägga på mig ett par kilon! Om jag inte tränar lite mer då, haha!

Klippa lugg?

Klippte håret litegrann på mig själv för någon timme sen,
det blev bara någon cm här och där, ingen värstingklippning direkt.
Tvättade också igenom hårförlängningarna eftersom det luktade skit efter torsdagens partajande.
De börjar bli rätt slitna, men de håller nog ett tag till. Topparna är kluvna överallt.
När jag klippte mitt eget hår så funderade jag på om jag ska klippa lugg igen snart, eller inte.
Själv så tycker jag att mitt hår är supertråkigt.
Jag gör aldrig något kul med det...

Lugg, hiss eller diss?



Schneiden oder nicht?


Sovmorgon!

Rätt skönt att börja skolan, efter två veckors lov, med sovmorgon! Brukar vanligtvis gå upp 06.20 men idag steg jag upp 8.25. Ett minus var väl att jag drömde mardröm. Jag drömde att jag förvandlades till en "levande död". Jag gick omkring ibland folk och ibland kunde ingen se mig. Mamma bekymrade sig mycket för att jag var deprimerad, och hur annars ska man må när man är halvdöd? Det var som i svenska filmen "Den osynlige", där Gustaf Skarsgård spelar Niklas som blir brutalt misshandlad och "lever" i ungefär sånt tillstånd som jag drömde att jag var i, sjukt läskig känsla. Man brukar ju drömma om sånt man upplevt under dagen, men jag har ingen aning om varför jag drömde det där! Som sagt, det var läskigt...
Det var rätt skönt att komma tillbaka till skolan, trots att man hade första lektionen med läraren jag gillar minst. Jag fick tillbaka mitt engelskaprov idag, fick 4 i betyg, vilket suger (5 är värst)... Är sämst på att analysera texter! Haha..
Jag och min kära värdbror Matthias (den äldsta) hade nyss brottningsfight, det blev oavgjort. Vi nöp varandra i armarna så jag har blåmärken nu, det gör satans ont, men det är sjukt kul att bråka med honom! :D
Ikväll blir det rumstädning och kanske laga knappen på jackan som vart trasig i mer än ett halvår.
Hej svejs!


Solig dag

Hej alla glada! Det är många som har klickat "gilla" på min ändrade relationsstatus på facebook idag. Jag ändrade min status igår, eftersom jag anser att förhållandet inte går att förneka längre. Så nu vet alla det, jag och Max ÄR tillsammans! Tycker man om en person så mycket och samtidigt får kärleken besvarad så är det väl bara att bli tillsammans. Så nu får vi se hur framtiden blir med en tysk grabb (har aldrig tidigare haft en grabb ifrån ett annat land som inte pratar samma språk som mig). Det blir ju såklart en del missförstånd ibland, men det får man leva med.
Denna dag blev en rätt så slapp dag. Jag åkte med nästan hela värdfamiljen till lillsyrrans handbollsmatch och kollade. Syrrans lag vann, men det var bara en träningsmatch. Efter det så åkte vi hem och tog en promenad med hunden Luna. Vi gick i den stora parken på andra sidan vägen, som jag gillar, och jag plockade några fina löv som jag sedan lade i en lövpress. Får se vad jag gör för kul av dem sen!
Jag var så himla trött att jag gick och sov en stund innan middagen. Jag sov en timme och var helt slut när jag skulle gå och käka middag. Imorgon börjar skolan igen och det ska bli rätt skönt. Två veckors lov är rätt långt för att vara höstlov och det är bara tråkigt att gå omkring hemma utan planer för dagarna.
Grattis till Vidar och alla andra som fyller år idag!<3


Sista lovdagen..

Lovet tar slut idag och jag har inte en aning om vad jag ska göra denna söndag... Solen skiner och jag vill ut och göra något, men har inga idéer alls.. Får ta tummen ur röva och hitta på något!
Hej svejs!


Ritandet..

Jag har ingen aning om vad jag ska göra med min konst... Jag bara ritar bilder som jag sedan lägger i en låda. Än sen då? Vad gör de för nytta där? Jag vill göra något av det jag ritar! Jag vill designa något, få förfrågan av någon att få använda min konst till något kul. Men vad krävs för att få någon att tänka: "Wooow, va snyggt!!" om en bild jag ritat? Jag har ingen aning om vad folk tycker är snyggt. Jag ritar bara det som kommer upp i hjärnan.
Hur faaen ska man lyckas?

 

  
  


Honey

Honey if you see this message, I just want to say:
Ich liebe dich<3



I hate that we can't meet so often now in the future.
In one way it's good, but I want to spend more time with you.
I love being with you, because you make me so happy!
I hope you see this...
<3


Love..


PS Illustrator CS4

Sitter och försöker klura ut hur PS Illustrator CS4 fungerar,
fattar knappt något men här är i alla fall den första bild jag lyckades göra!


Myspys

Handbollsträningen igår kväll gick bra, trots att jag var så trött. Vi var bara 5 pers plus Helmut som tränade. Har inte tränat på över 2 veckor! Har blivit riktigt lat, haha!
Senare på kvällen åkte jag till Max och sov kvar där tills idag. Idag var vi som ett gift par, vi gick och handlade mat (han bor i studentrum, så han sköter maten och allt sånt där själv). Han tyckte att jag skulle ta med mig lite Chokomel, mini butter croissants och karamell milchcreme (som nutella), så han köpte ett lass åt mig. Han vill säkert att jag blir fet! haha :P
Ikväll blir det myskväll hemma. Ska nog ner och se lite på tv senare. Har inga planer alls för morgondagen, min sista lovdag, så vi får se vad söndagen har att bjuda på!
Hej och hå!


Partaj

Shit, galet party! Fötterna värker som satan, men kvällen blev rätt bra ändå. Tyvärr så tog det längre tid än väntat att komma ut ifrån partyt, eftersom alla under 18 skulle ut samtidigt, så jag hann inte med det tåget som jag hade tänkt ta. Alla trängdes i ca. 40 min för att komma ut. Vissa försökte trängas, medan andra insåg att det inte lönade sig, så det var lika bra att vänta.
Jag och Jana kom på ett sätt att roa oss (ett litet tag i alla fall), det var att filma en tjej som var sjukt dragen! Hon satt lutad mot ett räcke och såg ut att spy när som helst, det tyckte vi var väldigt kul! Tyckte lite synd om de som satt nedanför som skulle fått spyan på sig, om hon nu skulle råka spy. Men tråkigt nog så hann hon inte spy, en säkerhetsvakt kom och hämtade henne och bar ut henne innan någon olycka skedde. Sen hade vi inget mer kul att kolla på, utan fick tjata på folk att sluta trängas i kön och förklara att alla andra också ville ut därifrån.....
Aja, nu är jag i alla fall hemma och är glad för det! Tog två ostmackor innan jag gick upp till mitt rum, supergott! Ska snart hoppa i säng och sova, sköööönt! Mina fötter behöver verkligen vila....
God natt

Utgång!

Ikväll ska vi ut och fira lite, såhär ser man ungefär ut.
Blir high heels men jag tar nog med ett par låga skor med,
fick så satans ont i fötterna av allt dansande sist!



Brownies!

Jag hade inga planer för dagen, så jag fick idén att baka något (bakar väldigt sällan). Så jag satte igång att kolla igenom böcker efter recept och bestämde mig för att baka brownies. Det tog en liten stund (jag är seg) men resultatet blev gudomliga brownies! Jag bjöd de som var hemma och de tyckte om dem! :)

 


Hahaha

Fyfan va skön hemsida! :D
http://www.argalappen.se/


Kopfschmerzen..

Jag borde kanske börja skriva lite på tyska till mina tyska vänner som läser (eller kollar bilderna) på bloggen?
Aja, i alla fall så vaknade man upp med världens huvudvärk i morse, varför det då? Jo eftersom det är lågtryck idag... Sånt tycker min hjärna är jättekul att reagera på. Lågtryck är som en allergi för mig, slipper aldrig undan värken när regn och rusk smyger fram... Är huvudvärken borta ikväll så är jag nöjd. Inge kul att partaja med huvudvärk!
Just nu sitter jag med ansiktet insmort i en ansiktsmask, ska gå och skölja bort det snart och samtidigt ta en dusch. Mina finnar börjar försvinna mer och mer nu vilket gör mig överlycklig! Jag vet inte vad jag har gjort som är bra för huden, men färre blir finnarna! :D

Hahaha

Kunde inte låta bli att lägga upp denna videon i bloggen. Jag hittade den i Fokis blogg och kunde inte hålla mig för skratt! Älskar pratande katter! Hahaha det är så jäkla kul!



Älska dansfilmer!

Myste ner mig i soffan och glodde på "Save the last dance 2". Den är så sjukt bra! Jag älskar dansfilmer, man blir så himla glad av att se dem!



Promenad i solen

Jag och min käre vän Jenny var ute på promenix idag i den stora parken en bit härifrån. Vi snackade om allt möjligt när vi klev på alla prasslande löv som låg på stigen. Solen sken och vädret var perfekt, lagom kallt och lite vind. Jag var så inne i allt snackande så att jag nästan glömde fota omgivningen (jag tog ju med kameran av en anledning, inte bara för att ha den dinglandes runt kroppen). Det är så kul att fota hösten med alla röda, gula och bruna löv! Jag fick endast ett fåtal bilder, bl.a. en bild på en söt och lurvig larv! Haha :)


Gammal

Jag tror jag börjar bli gammal,
för jag får ibland huggande smärta i höften när jag suttit ner en stund.
Jag ska väl ändå inte behöva pensionera mig vid 17 års ålder?
Haha


Lovdagar

Nej, jag njuter inte riktigt av dessa lovdagar. Har INGENTING att göra. Visst kan det vara skönt att kunna sova till 11 utan att höra väckarklockspip vid 06.15, men det här börjar fan bli tråkigt. För de som inte fattat det än så bor jag och pluggar i Tyskland nu och tyskarna har två veckor höstlov, istället för en vecka som vi svenskar. Skönt att skolan börjar nästa vecka igen.
Jag tror jag ska gå ut på en promenad idag. Det är sol och härligt väder! Man måste ju i alla fall göra någonting...

Stadsrunda

Idag tog jag en liten sväng på gågatan inne i Köln. Köpte puderfoundation, ögonskuggor och strumpfhosen. Gjorde också en liten spontan-dejt med min söta lilla Max. Vi tog en varsin kopp varm choklad på dunkin dounuts och gick sen och satte oss en timme inne i Kölner Dom. Vi satt och snackade om allt möjligt, väldigt härligt att sitta där inne.
Vi avslutade med en jordgubbsfrappuchino och caramelfrappuchino på Starbucks. Morsan där hemma var lite smått tjurig för att jag glömt säga att jag åkt till stan, så jag var tvungen att vara hemma vid niotiden för att ha deep-talk. Lite lättande av hjärtat sen var allting bra igen.
Jag hade tänkt gå och lägga mig en timme tidigare idag, vi får se hur det går!
Hej svejs!



Puderfoundation från BeYu
Rätt bra, men kanske lite för mörk för min sönderpeelade hy
(försöker desperat få bort fula ytliga ärr efter finnar)

 


30 minuter


Årets önskelista

Jag som trodde att jag inte skulle ha någon önskelista denna jul, men jo nu blir det en ändå! Hittade nyss en sjukt cool hemsida med grymma kläder. Kan inte låta bli att skriva upp denna godbit på önskelistan! Får riktigt stor lust att starta igång något eget sånt här projekt som denna tjej som äger hemsidan har gjort. Skulle va sjukt coolt att ha sin egen konst på t.ex. ett linne!


http://kandeeshop.se/


Simma simma....

Tjillevippen :)
Idag har jag slappat största delen av dagen. På eftermiddagen stack jag iväg till något badhus och badade med Gabi och massa småttingar. Egentligen kanske det inte var så bra för min kropp eftersom jag fortfarande är lite förkyld, men men...
Imorgon ska jag äntligen få träffa Max! Saknar honom riktigt mycket. Han skriver teoriprovet ikväll för körkortet, jag håller tummarna att han klarar det!



Köpte en liten skylt på vägen till Berlin


Berlinbilder

  
 

1 - Vi åkte hiss inne i ett akvarium
2 - tunnelbana som kostat miljoner och som tydligen var helt onödigt
3 - Vi var på något coolt ställe med experiment och sånt där skoj
4 - Brandenburger Tor
5 - Något man nästan alltid såg


Kan inte sluta garva!!


Tråksjuk

Jag hatar att vara sjuk! Jag har inte kunnat göra något idag eftersom jag är så satans förkyld. Går omkring och hostar, nyser och snyter mig stup i kvarten. Ibland rinner det tårar från ögonen när jag ska nysa.
Det enda "positiva" med att vara sjuk är att man har en anledning (bortförklaring) till att glo på tv hela dagen eller att sitta vid datorn och läsa bloggar, se youtube-videos m.m.
Det enda vettiga jag gjort idag är väl att epilera benen (aj!) och städat litegrann.


Nya bilder



  


Schnupfen...

Hatar schnupfen (förkylning)... Har gått omkring i ett par dagar nu och snorat. Igår var det nog ändå som värst, då rann tårarna non-stop från ögonen en stund, inte kul alls!
Tänkte visa en bild som jag ritade idag i bilen på väg hem ifrån Berlin!


Berlin ett par dagar

Nu har jag äntligen fått sett det som jag så länge gått omkring och velat se. BERLINMUREN! Eller.. det som finns kvar utav den i alla fall! Vi anlände till Martinas farbrors lägenhet mitt i Berlin i söndags och kom hem ikväll. Under de dagarna vi var där hann vi se Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, bitar av berlinmuren, Berliner Dom m.m. Vi shoppade en del och jag fick med mig en vit stickad kofta, en stor röd ändlös halsduk, fina skrivböcker, Berlin-kaffekoppar m.m.
Vädret under våra Berlin-dagar var inte direkt det bästa. Det var kallt och regnade lite varje dag. Jag blev förkyld på onsdagen och sen dess har det inte blivit bättre. Tvärtom.
Jag hoppas att jag snart blir frisk, eftersom jag snart ska hälsa på hemma hos Max och hans familj (för första gången) och man vill ju inte snora ner dem! Han håller just nu på med en körkortskurs och jag hoppas att han klarar körkortet!

  



Detta är då Berlins s.k. currywurst,
det smakade faktiskt bra!


Köpte världens sötaste väckarklocka!


Födelsedagsfest!

Igår efter skolan så stack jag och Martina iväg till Düsseldorf för att fira Lorelis som fyllde 18. Det blev kinesisk middag och mumsig efterrätt till det. Jag satt brevid en pratglad och trevlig utbytesstudent från Chile som är här med Rotary. Vi snackade mest om att resa och hur det är för oss "utlänningar" att leva här i Tyskland. Tyskan är lite lättare för mig eftersom många ord är ganska lika svenskan och plus att jag pluggat tyska tidigare. För henne är det lite svårare eftersom de inte pluggar annat språk än engelska och spanska i skolan i Chile.
Vet ni vad!? Jag ska få följa med henne på nästa rotary-träff och träffa andra utbytesstudenter! Jippi!! Jag är så himla glad! Jag ser fram emot det så himla mycket! Fatta va kul att få träffa folk från hela världen!
På festen som vi gick till efter Lorelis födelsedagsfest hittade jag ytterligare en utbytesstudent! Det var en tjej från Mexico, glad och trevlig tjej!
På vägen hem spöregnade det, så vi kom hem helt dyngsura strax efter 2.00. Jag somnade gott och drömde mycket under natten.
Imorse åkte vi hem ifrån Lorelis. När vi kom till vår slutstation så spöregnade det som satan! Helt sjukt. Som tur var så kom Gabi och hämtade oss på stationen med bil.
Imorgon sticker vi iväg med familjen till Berlin - jippi!

   


3x100

Hej hopp! Dagens onödiga fakta: detta är mitt trehundrade inlägg här i bloggen!
Idag efter sponsorenlauf (berättade tidigare om det) så träffade jag Max i stan. Vi drog iväg till Schokoladen museum där vi traskade omkring i över en timme bland underbar choklad. Det var tufft att se chokladmaskinerna och hur det fungerar när choklad tillverkas. Vi köpte såklart med oss lite mums innan vi gick ut, som vi smaskade på utanför, uppe på museumets tak-uteplats. Vi följde planerna och tog en varsin skål pasta carbonara på ett snabbmatskök (älskar carbonara!) och avslutade kvällen med att se "superstars" på tv i hans studentrum.
Kommer inte få se grabben på över en vecka - tråååååk! Men jag ska ju göra massa annat kul så tiden kommer nog gå fort! Imorgon sticker jag och Martina iväg till Düsseldorf på födelsedagsfest och sen på söndagen drar jag med familjen till Berlin, så kul!
Nu är jag trött, god natt!


Ich mag dich sehr


Sponsorenlauf

Idag hade vi något som kallas "sponsorenlauf". Det innebär att man ska springa/gå en runda på 3 km så många gånger man orkar. För varje runda man gör så betalar ens sponsor/sponsorer en liten (eller stor) summa pengar som sedan går till någon skola i afrika. Jag tog mig igenom de tre kilometerna två gånger, varav den ena gick jag halva. Jag var lite lat plus att knät knasade, som vanligt..
Här nedanför är min fina nummerlapp (egentligen någon annans, men jag hade ingen egen och den tjejen var ändå sjuk idag).


Det går inte alltid som planerat!

Innan jag åkte ner hit till Tyskland så var jag stensäker på att jag inte skulle gå och skaffa en tysk grabb...Men vad tror ni man gör då? Jo precis tvärtom! Träffade en megamysig grabb för några veckor sen på ett party, som jag nu har träffat ett par gånger. Jag som faktiskt gillar singellivet... Men det får jag släppa nu, för om jag inte tar chansen nu så kanske jag missar något riktigt fint. Jag har ju gått och blivit förälskad i denna tyska grabb. Han behöver liksom inte göra något för att jag ska smälta!
Dumma tysk.... :)

Latmask

Varför gör jag sällan som jag har planerat? Jag hade ju tänkt skicka hem ett paket med grejer till familjen hemma i Sverige, men jag glömde bort det och nu är klockan lite för mycket... Det där paketet kommer ju aldrig att komma hem! Patetiska emmy...
Jag borde ta tag i saker och ting lite bättre! Jag tänker alltid: "Nä, det där fixar jag om en stund... Eller imorgon". Jävla latmask jag är!

bloggar

Sitter och läser igenom olika bloggar nu. En del är tråkiga och en del är roliga eller intressanta. Det är en jävla hysteri om att höja sitt eget besökarantal hela tiden... Sånt pallar man liksom inte med! Vissa lägger in kommentarer på andras bloggar med reklam om sin egen blogg. Själv blir jag rätt irriterad när folk gör så i min blogg, speciellt om det visar sig att bloggen är skittråkig. Jag själv bloggar i princip bara för att det kan va kul att "spara" det som händer om dagarna, som i en dagbok (tycker om att dokumentera i bild, text och film). Sen om andra tycker det är kul att läsa så är det ju ett plus i kanten!
Min favoritblogg är Kenzas blogg, eftersom hon skriver på ett sätt som är roligt, normalt, jordnära, smart osv. Jag förstår inte riktigt hur hon lyckas med sitt skrivande. Varje inlägg hon gör blir helt lagom!
Bloggare/bloggerskor jag inte gillar är de som tror att de är bäst på allt, snyggast på jorden eller att de är superkändisar. Vad är det för kul med att läsa sånt? Det är det där egoistiska, falska och ytliga som jag inte gillar. Sönderpumpat och översminkat - nej tack!


Überraschungsparty

Hej allesammans! Igår kväll hade vi överraskningsfest för Esther, en klasskompis. Det var kul, men det kunde ha varit lite roligare om alla var lite mer "tillsammans", alla var utspridda i hela huset för att Esther och henner flirt skulle få en ensam stund. Alla ville nämligen att de ska ta "första steget" och pussas, eftersom de gått omkring ett bra tag nu och gillat varandra men inte vågat göra något!
Vi lämnade dem i soffan i vardagsrummet och där stannade de resten av kvällen, grabben med Esther i famnen, och pratade. Vi andra smög fram och kikade runt något hörn ibland, men ingen såg någon puss. Jag drog hem strax efter 23.00 och om det hände något mellan dem efter det har jag inte hört något om, men jag hoppas! :)
Imorse blev det gemensam frukost med familjen eftersom min värdpappa Ulrich fyller 53 idag! Utöver den vanliga frukosten så serverades det en mumsig tårta! Smaskens!
Vi åt sedan lunch med familjen plus Ulrichs mamma och Gabis väninna. Kinamat var det som gällde och efteråt gick jag, Gabi, Martina och Kristina ut på lång promenad med hunden Luna. Jag plockade upp fyra söta kottar på vägen hem. Jag ska leka kreativ och göra en kott-dekoration och hänga i mitt rum! :D

Shopping och romantisk middag!

Idag har jag gått omkring och längtat hela dagen för att kvällen skulle komma. Jag skulle ju träffa min favvotysk Max och ta en liten shoppingrunda på stan!
Vi kollade runt lite, tog en fika bestående av muffins och läsk innan vi gick vidare. Jag köpte lite småsaker till folket hemma i Sverige och ett par Skullcandy hörlurar. Det visade sig att hörlurarna var sjukt bra!
Vi avslutade kvällen med en romantisk middag på restaurang, supermysigt!


RSS 2.0