Nyårsafton

Gott nytt år allesammans!
Einen guten Rutsch!


Tajming

Jag har en tendens att vakna upp när klockan slår prick...
9.00  10.00  11.00  12.00


I-landsproblem

Jag HATAR dessa kommentarer som folk skriver i kommentarrutan:
- Allt bra med dig?
Alla såna kommentarer ser ju för f*n likadana ut! Varför kan inte folk variera sig lite om de nu så gärna vill göra reklam för sin blogg, och inte bara skriva "allt bra idag?", "allt bra med dig?". Eller varför inte lämna en kommentar angående inlägget?
GAAAAAAAAAAAAH!! Jag går och lägger mig istället...

IKEA

Det roligaste på IKEA är väl ändå barnhörnan? Jag var nyss iväg en sväng till IKEA med alla tjejer i värdfamiljen plus morsan, och höjdpunkten idag var den lilla touch-tv-grejen där man kan spela memory, hitta-felen och måla bilder. Jag och minsta lillsyrran satt och lekte där en stund, skitkul :D
Jag vill aldrig någonsin bli en tråkig vuxen, jag vill alltid vara barnslig och förmodligen kommer jag alltid att vara det också!


Jag och min huvudvärk

Fy satan så dåligt jag har sovit i natt. Låg först vaken väldigt länge pga. en väldans massa huvudvärk, sen vaknade jag upp flera gånger under natten med blixt och dunder i skallen. När jag vaknade vid 11.30 hade jag precis lika mycket värk som när jag somnade - lyckat!.... NOT
Nu ska jag ta mig ut på promenix i det tråkiga vädret. Hoppas att man slipper regn, men risken finns att man blir besviken... Jag måste fan ta och rycka upp mig nu, bli på bättre humör!


Nyheter

Bild från igår, nytt läppstift och klänning 


Massor med shopping!

Wooohoo! Idag var jag verkligen på shoppinghumör, det kändes riktigt bra att handla och det slutade med att jag fick hem en massa grejor. Enligt mig var det storhandel eftersom jag sällan shoppar så värst mycket på en och samma gång.
Favoriterna av allt som jag köpte idag var de söta cupcake örhängena och de två supersnygga H&M-klänningarna.
Här kommer ett par bilder!

  



 


Måla naglarna

Igår lackade jag naglarna lite sådär snyggt :)


Bloggtorka

Jag blir ju bara sämre och sämre på att blogga. Jag tänker ofta "neee, palla" fast jag egentligen vill skriva ner något. Men nu ska jag fanimej ta och skriva något! Tänkte visa lite bilder ifrån min stresstid innan jul, vad jag gjort och så.


Dessa söta små figurerna gjorde jag i julklapp till min värdfamilj


Köpte liten söt julklapp till mig själv dagen före dopparedagen,
enligt mig så får man göra sånt ;)



Jag målade julkort åt en kompis i skolan
som skulle ge det till sin flickvän
Som tack fick jag choklad och en penna :)


  


Julafton tar aldrig slut!

Julen är fortfarande inte slutfirad för min del. Vi firade igår, idag och ska fira imorgon med. Fast imorgon blir det nog inga julklappar, jag behöver inga fler! Jag har lite skuldkänslor (om det är rätta ordet). Jag har fått massor av fina presenter, jag behövde ju inte så många!

Saker jag fått:
- Pengar från päronen, mormor & morfar, farmor & farfar, gammelmormor
- 90 euro
- Puma-mjukisbrallor
- Halsband äkta silver
- Bok "1000 places to see before you die"
- Nagellack
- Ring
- Skrivbok
- Nyckelring
- En liten "I love Köln"-bag
- Målarset med akvarellfärger, skisspapper, skisspennor och tillbehör
- Set med nagelsax och grejor
- Choklad
- Badrock (suupermjuk!)
- 2 väskor
- Halsband
- "I love Köln"-pärm
- Fotoalbum

Ja, som du kan se så har jag fått alldeles för mycket grejor, jag känner mig så himla bortskämd! Nästa år behöver jag inga presenter alls! Alla årets julklappar räknas som från två års julaftonar. Usch, jag gillar inte riktigt känslan att få en massa saker.... Men självklart är jag otroligt tacksam! Tack alla!
Förutom alla fina julklappar så har jag haft en riktigt härlig julafton! Trots att jag började min julafton med att ramla i trappan och få ont överallt, haha xD
Det var en väldigt härlig stämning både idag och igår i familjen, myspys och glädje. Den sötaste presenten som jag fick var nog teckningen jag fick av min värdbrorsa Matthias. När han frågade mig för ca. 2 veckor sedan vad jag önskade mig i julklapp så svarade jag kärlek, så imorse gav han mig en teckning som han själv hade ritat, det var han och jag och ett grönt hjärta i mitten. Anledningen till varför hjärtat var grönt var för att min pojkvän inte skulle få onda tankar, haha.




Finaste presenten kom ifrån älskling <3
Danke schatz!



Julafton

Idag är det julafton och jag har ruskigt mycket hemlängtan. Jag saknar alla julaftonar hemma hos mormor & morfar och hos farmor & farfar, all snö och myspys med familjen. Här nere i Tyskland blir det annorlunda firande för mig. Ikväll går vi till kyrkan och imorgon och övermorgon firas själva julen. Idag får vi paket från föräldrarna och imorgon ger vi syskon varandra. Jag har snart fixat klart alla presenter, skönt. Usch va jag hatar all julstress....
Imorse öppnade jag sista luckan på julklappskalendern, och jag blev besviken, det låg en riktigt tråkig sak i sista luckan, inte ens värt att nämna vad... Haha :P
Tyvärr så var nästan varje lucka tråkig, känns inge bra att klaga, men det är sanningen. Saker som fanns inuti var t.ex. engångsrakhyvel, liten tandkräm, 2x anti-rynk kräm (men HALLÅ? Vad tänkte de som gjorde kalendern egentligen?), en liten servetthållare m.m. Alltså det där med anti-rynk kräm.... Jag fattar inte riktigt grejen! Hur många 30+ köper adventskalender?
Aja nu ska jag sluta klaga, det är jul för fan! Och jag har gjort supersnygga julklappar!
God jul på er allesammans!

Lussebullar i Deutschland

Nu har jag precis bakat klart lussebullarna som jag ska ha med mig till julfirandet ikväll! Handbollslaget firar hemma hos Sara, det kommer att bli så kul! Alla tyskarna i min engelskaklass i skolan gillade lussebullarna så jag hoppas att de blir lika poppis ikväll, för mig är de en av mina favoritbakelser!
Faktiskt så har jag inte gjort något annat sen jag kom hem, bara bakat bullarna.... Haha ;)


Lilla julafton

Idag hade jag bara 1,5 tim skola sen drog jag till stan och traskade omkring i 4 timmar. Hittade en del till slut, det blev underkläder, örhängen, vantar, vykort och present till Max. Jag hade min stegräknare igång på mobilen och snacka om att jag har varit duktig idag! Jag har gått 15 000 steg idag, high five! Helth goal per dag ligger på 10 000 steg.
Ikväll blev det lilla julafton med älskling. Han fick älgpasta från IKEA (bara för kul skull, tyskar gillar ju IKEA), inramad bild på mig och ett hjärtformat hänglås (det ska vi sätta på bron över Rhien vid Dom som tecken på evig kärlek, för de som vet så finns det en gammal tradition att man gör så).
Själv så fick jag julklapp av både Max och hans familj. Av Max fick jag ett superfint halsband i silver "Zirkonia-stene mit Diamonfire-schliff", har ingen aning om vad det sista ordet ska betyda. Halshandet var i alla fall perfekt för mig, blev lite sur på mig själv som inte hittat ngt bättre till Max, fast jag tycker att hänglåset passade rätt så bra, det har ju en romantisk mening ;)
Av Max familj fick jag en väska och en supermysig badrock, kommer gå omkring i den 24/7!
Men aja, nu ska jag inte babbla mer, ska sova! Hej då!


Fjärde advent -09

Åh det är så mysigt! Utanför fönstret faller miljontals snöflingor ner och jag är så lycklig! Nu får man verkligen julkänslor. Om bara några dagar är det julafton, så sjukt hur fort tiden går! Jag har nu varit här i Tyskland i 4 månader och 6 dagar, min tyska rullar på väldigt fint och det gör mig glad :)
Det är tydligen ovanligt att det kommer snö före jul här i tyskarnas land, tur att det kommit nu när jag är här då! :)


Varje adventshelg har vi haft adventsfrukost
och så en sån här söt liten chokladfigur!


Världen

Igår umgicks jag med hela världen. Så skulle i alla fall jag uttrycka mig om det! Jag umgicks med en stor grupp utbytesstudenter, och det var folk från Thailand, Taiwan, Sverige, USA, Colombia, Indien, Brasilien, Mexico m.m. Jag och Edvin var de två enda svenskarna, det var skönt att ha någon att prata svenska med! Alla var trevliga och roliga och det var kul att höra hur bra/dåligt alla pratade tyska. Dock var det någon tysk grabb (ej utb. student) där som var väldigt mysko... Såna typer får man ta och ignorera!
Vi var först på en restaurang och babblade en massa sen gick vi ut och ingen hade någon riktig idé om vart vi skulle. Till slut, efter en lång stund, hamnade vi hemma hos en av utbytesstudenterna. Vi var ungefär 20 pers i deras källare och ljudvolymen var hög. Efter ett tag så kom pappan i huset ner och var sur. Jag antar att utbytesstudenten fick mycket skit för det... Stackar'n! Alla var tvungna att gå och jag gick iväg till tåget. Jag träffade amerikanaren och indiern och snackade med dem, det var kul. Amerikanarens tyska lät så himla rolig! En massa brytning och hejfaderullan! Hahaha :D
Jag fick sällskap av thailändaren när jag väntade på mitt andra tåg. Vi pratade väldigt mycket, han var väldigt trevlig! Jag hoppas att jag får träffa alla góa igen, det var superkul!
Ska kolla vem som har bilder från igår, jag fastnade på några enstaka.


Tyckte om min sminkning igår
Satte lite vågor i håret med, det blev superfint!
Men det syns inte på bilden


Dagen

Idag blev det lite slapp, städa rummet och sen gå på promenix med hunden. Utomhus var det -12 grader och jag frös arslet av mig....bokstavligen! Shit alltså så kallt det är! Min värdmamma sa att det är väldigt ovanligt att det kommer snö innan jul här i Köln, tur då att det kommer när jag är här! Jag gillar snö, men inte kylan, det räcker med -1 (så att snön ligger kvar).
Ikväll blir det partaj. En utbytesstudent fyller år (känner inte henne), ska dit med Edvin. Hoppas att det blir kul! :)

Rädd för smuts?

Är du rädd för smuts och snuskigheter?
Då bör du nog tvätta väskan oftare...



Såhär fint var vattnet i handfatet efter första avsköljningen....
Man tänker inte på hur skitig ens väska är,
men tänk så många gånger man ställer
den på sätet i bussen eller på golvet.
SATAN SÅ ÄCKLIGT!


Snöööö!

Idag kom det ännu mer snö här i Köln! Jag är så lycklig!
Det är ju inga stora mängder vi snackar om, men en liten skvätt ;)


lerigt

Gjorde små figurer i modellera idag.
Denna blev en ringhållare, ska måla den sen.
Fin, eller hur? :)


Ny älskling


2 lektioner och varm choklad

Min tyska- och filosofilärare är väl ändå för gó! Hon kan prata så att man somnar, är långsam och kommer alltid för sent. Idag bjöd hon dessutom hela filosofiklassen på kaffe och oboy på ett närliggande café, eftersom hon tyckde att en uppgift vi skulle göra var för svår... Haha hon är rolig, den tanten!
Nu har jag varit hemma i någon timme och har inte direkt någon plan för dagen. Ska fixa lite juklappar och slappa.
Och vet ni vad!? Imorse kom vinterns först snö här i Köln! Wooohoo!! När jag steg utanför dörren så sken jag upp som en sol när jag såg snön falla från skyn. Jag såg nog ut som ett litet barn på julafton! Tyvärr var det pyttelite, men det ligger kvar (-2 grader).
Lite mer julstämning nu :)


Paket från Svea land

Idag när jag kom hem från skolan så såg jag det gyllende paketet från landet bortom horisonten. Paketet innehöll lite smått och gott, bl.a. julklappar och knäskydd (äääntligen!). Jag fick också ahlgrens bilar och FRIDA-tidningarna som fortsätter komma fastän jag bor utomlands (7 st).
Nu har jag snart tryckt i mig ett helt paket med Ahlgrens racingbilar, mums! Det är rätt sjukt hur onyttig jag är här i Tyskland. Hemma i Sverige åt jag godis endast på helgerna, och då åt jag inte mycket alls, men nu är det helt tvärtom. Jag äter mer i veckodagarna än helgdagarna. Äter något sött varje dag, shit.... Hoppas att detta sockersug vänder när jag kommer tillbaka till Sverige, haha. Som tur är så har jag inte gått upp ett enda kilo sen jag kom hit, trots allt socker. Jag har tur!
God natt allesammans, vi hörs mer imorgon!


Julkaos...

Nu har jag lagt ner över 70 euro på julklappar.... Nästa år skulle jag vilja skippa ALLA julklappar, skulle vilja låta bli att få presenter och ge bort presenter, tänk så skönt det hade varit, ingen ångest eller stress...

Småshopping

Efter kören blev det en sväng in till city för småshopping. Jag fick med mig två snygga nagellack och modellera hem. Hoppas det kan bli något roligt av leran plus min fantasi! Ska göra lite julklappar. Jag tycker att det är roligare att ge bort handgjorda grejor än köpta, det blir liksom mer personligt.


Morgonpigg vovve

Den där lilla stalker-hunden imorse var faktiskt riktigt söt... Dock bidrog den till min och syrrornas försening till bussen!

blogga....neeee

Neee nu pallar jag inte blogga :/
Ska kanske på stan senare, då kan jag visa något kul om jag hittar ngt.
Ha det gött där hemma i Sverige!

Sköning

Julen är snart här och jag skickar imorgon iväg alla paket med posten, så skönt att allt är färdigt! Jag skickar det tillsammans med min värdmammas grejor, frakten blir dyr hem till Svea land.... Men sånt får man ta!
Har målat lite mer på tavlan idag, den blev riktigt bra! Det är en julklapp till en av värdsystrarna.
Sitter just nu och skriver med Sara och min lillebror på msn. Sarris har tjatat som fan efter en massa bilder och nu har hon fått miljoner, hoppas hon är nöjd!
Jag måste duscha nu, kan inte sitta här och häcka längre...
God natt!

Lucia

För mig blev det ingen lucia i år, eftersom det inte firas i Tyskland.
Kan i alla fall glädjas åt att jag käkat lussebullar.
Jag bakade förra torsdagen, det blev supersmarrigt!
Och tyskarna i skolan gillade dem med :)


Tyskt kalajs

Nu sitter jag hos en kompis och har kalajs med massa tyskar, vi har väldigt kul! :) Men jag ska snart hem eftersom jag är sa trött.
Hälsa Sverige fran mig!<3

Kladd



 

Lämna gärna din åsikt!


Idolfinalen

Och så vann en personlig favorit i år igen!
Han ägde allt redan från början, vad mer kan man säga?


Nya bilder

Här kommer ett par nya bilder som jag ritat i skolan, de flesta av dem är bara småkladd ifrån håltimmarna eller långtråkiga lektioner. Titta och njut!


Ritade av en bild på mig själv, men den blev inte så lik...
Eller vad anser ni?





Jag lovar, jag visar alla de andra snart ;)
Ska bort nu och blir borta hela kvällen.
Ha en trevlig fredag allesammans!


Blogglust?

Har man blogglust ikväll? Svar NEJ, men slänger in litegrann i alla fall. Imorgon ska jag försöka slänga upp bilder på vad jag ritat de senaste dagarna, är inte riktigt klar, men nöjd än så länge!
Idag var jag riktigt glad i skolan, allt kändes bra. Och efter skolan tog jag mig tiden att fixa håret, wooho! (orkar aldrig göra det i vanliga fall). Efteråt åkte jag in till Köln och handlade lite småsaker med älskling, är alltid lika glad när jag träffar honom!
God natt allesammans!

Nya Zeeland?

En sak jag har tänkt rätt mycket på är att jag inte vet var Nya Zeeland ligger. Jag har heller aldrig haft energin att kolla upp var det ligger, men nu ska jag fan ta mig i kragen....
När jag började tänka på att jag inte visste var det ligger (det var länge sen) så hade jag 0 % aning, men nu har jag en liten idé om att det ligger under Asien, vid Australien....
Jag skäms fan.... x)

Ett ögonblick senare:
Nu vet jag var det ligger! Wooohooo! Under Australien ;)


julklappar

Jag vet inte riktigt hur mycket pengar jag har lagt ner på julklappar nu, men det kommer nog sluta på ca 1000 kr... Jippi!
Idag har jag målat tre fotoramar som jag ska ge folket i sverige, med foto i såklart. Jag tog en 50 min lång promenad med lillhunden och sen på kvällen kollade jag på handbollsträningen. Jag har fortfarande trasigt knä, så jag tar paus...
Ååååh va jag är kissnödig nu!
Hej då!

Jag mördade tomten...

Okej, jag erkänner!
Det var jag som mördade tomten....


Hårtoning

Har man inte allt man önskar så får man väl köpa't!
Jag köpte mig en "ny" hårfärg som sitter ett par veckor, wohoo!
För de som känner mig: färgvalet var väl ingen nyhet!


Mascara

Jag är inte alls duktig på att köpa smink, eftersom min mamma alltid sponsrat med smink från Mary Kay som hon förut sålde. Jag har ett lager här på rummet fortfarande och det räcker nog tills jag åker hem till Sverige igen. Jag tycker väldigt mycket om Mary Kays smink, men det kan ju ibland vara bra med lite variation. Har t.ex. knappt användt andra mascaror två olika från MK.
Idag fick jag en dubbelmascara från L'oreal som jag precis har testat, jag tycker att den var riktigt bra! Jag lät bli att böja med ögonfransböjare och det blev snyggt!

L'oreal Volume Shocking
Brosse exacte


 


Nikolaus + slapp

Idag var det Nikolaus här, så det firades med gemensam frukost med lite presenter och choklad. Jag fick ett par söta tofflor, kinderägg, liten chokladsnögubbe och chokladtomte! Dessutom låg det en mascara från Lóreal i adventskalendern. Jag har nog aldrig varit med om så mycked godsaker före jul! Hemma i min riktiga familj blir det tv-kalendern till barnprogrammen på morgonen, inga värstingkalendrar med choklad och grejer, men här har jag en stor och fin med små presenter varje dag, mumsigt värre! :)


tyskland

Igår hjälpte jag en gammal tant att ta ner sin rullväska från bussen när hon klev av.
Martha: Där märker man direkt att du inte är tysk!
Jag: Va? Varför det?
Martha: För tyskar gör inte sånt där, de hjälper inte främlingar.

Varför hjälper inte vissa personer till när de ser att någon behöver hjälp? Det skulle ju kännas väldigt pinsamt att bara stå där och titta på när tanten kämpar sig ut ifrån bussen!


Drömma kan man ju!


Shopping

Det blev inte tillräckligt med sömn inatt, jag vet inte varför. Jag vaknade varannan timme, brukar göra det när jag sover brevid någon. Vid 9 steg vi upp, efter 6 timmars sömn... Huvudvärk!
Vi åt frulle och spelade tv spel, sen drog jag till stan och Max tog tåget hem till hans familj. Jag drog en shoppingrunda på stan som slutade 500 kr fattigare. Det blev några julklappar till folket hemma i Sverige och strumpebrallor och lösögonfransar till mig.
Till alla mina nära och kära i Sverige som läser detta: förvänta er inget ifrån mig i julklapp, då finns risken att ni blir besvikna! :/
Har inte mycket pengar att röra mig med nu. Köper små julklappar till några av de närmaste, men ändå blir det i slutändan dyrt, suck.... Jag HATAR julklappar! Samtidigt som jag älskar dem... Jag älskar att se folk bli glada när de öppnar en present som man gett dem. Såklart är det också kul att själv få presenter, men inte om man själv inte gett något tillbaka, då får man dåligt samvete!


Gårdagens partaj...

Igår efter skolan kom Martha med mig hem för att låna en klänning och bälte till partyt som vi skulle gå på senare på kvällen. Jag började tidigt göra mig i ordning inför kvällen men kom ändå rätt sent in till stan. Jag stack först iväg till Max rum och lämnade en väska och några pussar innan jag åkte till city. På vägen in till city träffade jag Max kompis (superlång basketspelare) och snackade hela resan med honom, riktigt trevlig!
Jag kom in på Deja Vu vid ungefär 21.10 efter att ha stått 40 min ute i kylan och fryst arslet av mig, de andra var redan inne och hade inte behövt betala inträde.
Var partyt värt? Nja, det kan man inte riktigt säga. Först fick man betala 110 jävla kronor för att komma in och sedan 70 kronor när man skulle ut.... Väl där inne var det så satans varmt och dålig luft, trångt och tråkigt folk, skit överallt på golvet och folk rökte mitt inne på dansgolvet - farligt! Det slutade med att en grabb stal Janas mobil, då ville vi inte stanna längre. Jag köpte pommes och drog sen till Max och sov där. Det hade varit mycket mer värt att spendera hela kvällen där, än att gå till Deja Vu...
20 euro bortkastat...

Simma simma....

Simma simma
i en simbasäng
när det är varmt
när det är kallt
i en simbasäng!

Vem minns den sången sen man var liten? Jag gör!
Nu ska jag snart dra iväg med lite folk och simma.
Mitt knä är ju lite trasigt så jag har träningspaus ifrån handbollen,
men simma, cykla och promenera går bra
Så nu ska vi iväg, ha det gött!


Tjohopp!

Idag har jag egentligen inte så stor lust att blogga... Klockan är ju sent och så...
Idag hade jag i alla fall bara en lektion vid 11.50 sen var den skoldagen över! Jag drog hem och sen till stan för att köpa lite julklappar. Jag hittade tre men köpte bara två, ska tillbaka och köpa den sista senare! Efteråt drog jag till Hansaring och började på något nytt! Träffade nämligen en grupp med ungdomar (de flesta två eller tre år yngre än mig) som har någon slags dans/teater/kör-grupp. Det var kul, men det var tyvärr lite kaos. Berättar mer någon annan gång...
Ikväll har jag pratat i telefon med min familj hemma i Sverige. Det var riktigt kul att prata med dem, eftersom jag gör det endast någon gång i månaden, inte ofta alls! De ska åka ner till alperna i februari, jag vill också! Fast egentligen vill jag klara mig ifrån dem i ett helt år.... Det vore rätt coolt!
Min syster har snart sin tjugonde födelsedag, woow! Hon är ju gammal nu! Jag vill hitta något riktigt bra till henne i present, det är ju trots allt 20 år hon fyller!
Aja, nu ska jag sluta babbla och slita mig ifrån datorn!
God natt allesammans!


Tuff grabb!

Kolla in denna grabb, sjukt duktig!
En liten sjuåring som numera kallas något i stilen "picasso junior",
det är ju inte så svårt att förstå varför!


Taget härifrån


Who are you guys?

Nu vill jag veta vilka ni som läser är, varför ni läser min blogg, vad ni tycker om min den och hur ni hamnade här! Lämna en kommentar med lite kludder :)

Und für die Deutsche leute:
Wer bist du? Warum liest du mein "tagesbuch" und wie findest du das?
Du kannst "kommentarer" drücken und etwas schreiben!

Det går undan!

Jag filmade älsklingens träning i fredags, satan så snabbt det gick!
Kolla in detta klipp, jag hade aldrig kunnat hålla uppe i det tempot!! (68 km/h)
Det är Max i röda kläder som håller tätt efter motorcykeln under hela klippet.
Hans cykeldäck ligger jämt ca. 5 cm ifrån motorcykelns....
läskigt!


Lucka 1

Imorse öppnade jag ivrigt den första luckan på min fina adventskalender! Jag hoppades på något ruskigt kul, men i luckan låg en miniduschkräm... Bättre lycka nästa gång! Fast det var väl kanske bra med en mjukstart, så att det inte började med värstinggrejen, då hade jag nog blivit missnöjd med resten av sakerna om inte de vore lika bra. Tyvärr har jag faktiskt råkat öppna nr 6 litegrann, jag råkade nämligen trycka in tummen i den när jag skulle lyfta upp kalendern.
Skulle du låta bli att kika in om du råkade öppna en lucka i förväg? Jag kunde i alla fall inte hålla mig, så jag kikade in! Och vad låg det där inne då? Jo en ******* :) Hihi, ni får veta på söndag!


Du bör inte jävlas med emmy pemmy....

Om min grabb någonsin skulle vara otrogen,
då jävlar gör jag magplask på honom med denna outfit!




bild härifrån


För mycket fest?

Sitter i skolan och har håltimme. Vi skulle egentligen ha lektion nu men min lärare var så hes att hon inte kunde prata. Jag fick hålla mig för skratt i klassrummet när hon satt och viskade åt oss vad vi skulle arbeta med på egen hand. Det är kanske inte så snällt att skratta, men det såg så himla kul ut när vi satt helt knäpptysta så vi kunde höra när hon viskade! Undrar hur hon lyckades tappa rösten... Hon festade kanske lite för hårt igår?
Haha

RSS 2.0