Inlines-olycka

Igår ramlade jag med mina nya inlines, så nu lider jag av värsta skrubbsåren och blåmärken under höften och under knät, med andra ord är det synd om mig och jag behöver nu extra mycket kärlek! Grabben min retas med att trycka på blåmärkena, jobbigt värre...


Idag fick jag två veckor försenade 18-årspresenter när jag var hos grabben, värsta julafton ju! Jag fick en supersöt bok med bilder och texter som min pojkvän hade lagt ihop, bästa presenten! Och så fick jag present av hans familj och hans mormor och morfar, så sött!


Efter present-uppackningen drog vi iväg till en sjö med två av hans kompisar och slappade och kompisarna badade lite. Efteråt satte vi oss på en liten public-viewing vid strandserveringen och käkade pommes och såg första 40 min av matchen mellan Brasilien och Chile, spännande!
Nu ska jag sova, måste samla lite energi inför morgondagen, ska gå på museum Ludwig hela dagen och kolla på konst, hehe.
God natt!

Catfight mellan Max & Jonas på stranden


Födelsedagsmiddagen

Här kommer ett par sena bilder ifrån förra helgens kravaller, hehe. Jag hade en riktigt härlig och chillig födelsedagsmiddag hemma. Jag glömde dock att fota den fina dukningen, synd! Glömde förra året med!
Tråkigt nog tog jag inga foton på självaste födelsedagen (på tisdagen), bara på de fina blommorna som jag fick av min familj hemma i Sverige. Jag var så upptagen med andra saker, så jag glömde helt enkelt bort kameran. Min värdfamilj tog som tur var ett par bilder, men de måste man framkalla (ingen digitalkamera).


Lägg märke till mina supersnygga Strawberry Surprise-drinkar!



Några av mina allra bästa tyska vänner<3




Fick såpbubblor i present (intern-grej, hehe)



Jag blev/är så jäkla nöjd med mina Strawberry Surprise!


Romantisk middag på IKEA

Igår gjorde jag ett misstag och sprutade kallvatten med vattenpistol på min värdbrorsa när han solade. Jag fick smaka på mina egna bullar när han slängde mig i dammen full av alger, haha. Mina gula strumpor var inte så värst snygga efter det... Haha! Synd att han är två meter lång och megastark, för har han väl fått grepp om en så kommer man inte loss! :/
På kvällen efter löpträningen med handbollslaget så träffade jag Maxi. Vi stack iväg till IKEA och käkade middag, väldigt gott! Schnitzel med pommes och cola - nyttigt!

Idag efter skolan så drog jag på mig inlinesen och körde en timme, så underbart! Ikväll har jag degat hemma, skööönt! Såg för första gången Shrek 3 med Kristina, sjukt rolig film!
Nu ska jag rita lite :)


Födelsedagsfirande

Tjopp!
Förra veckan blev det inte mycket tid över till bloggen. Jag var tvungen att planera och greja inför min födelsedagsmiddag.
Firandet hade jag på lördagen, det blev helt lyckat! Alla gillade min svenska mat (älgpasta med köttbullar och sås, hehe) och snackset som var Pågens gifflar, Ahlgrens bilar, ostbågar, smulpaj med bär som jag själv hade bakat m.m. Min välkomsdrink blev också hyllad, det var en Strawberry Surprise (alkoholfri), superenkel att göra och ruskigt god!
Under kvällen gjorde vi egentligen inget speciellt, vi bara satt och snackade, blåste såpbubblor (fick en flaska i present) och åt mat & snacks. Det var bra att vi inte gjorde något annat, för jag skulle ändå inte ha orkat eftersom jag var helt slut efter en hel dags arbete för att fixa inför festen! Det var värt allt slit och släp! :)
Jag fick en del presenter, fina och det fanns en fin tanke bakom nästan alla. Jag fick en svart t-shirt som två kompisar målat själva, de hade målat den svenska och tyska flaggan med ett hjärta i mitten, och så stod det "love is in the air" på ryggen. Det är inte konstigt att de valde att skriva det, eftersom jag alltid sjunger den sången, hehe. Så sött av dem!
Jag fick sen en tysk flagga och en markeringspenna så att alla góa kan skriva sina namn på den innan jag åker hem till Sverige igen, superbra!
Jag fick två fina halsband och ett litet ånglok i porslin som skulle symbolisera min resa hem till Sverige, och sist men inte minst fick jag en underbar handboll! Det är min första absolut egna handboll, så nice! Får se om jag fortsätter att spela handboll i Sverige, jag vill gärna men måste först fixa mitt knä så jag slipper smärtan. Skulle va skönt med en operation, för det blir ju aldrig bättre om jag inte gör något åt det, det blir bara värre med tiden märker jag...

Denna vecka har varit slapp. Har inte gjort så mycket mer än att ha varit i skolan, träffat Max, spelat handboll, sovit för lite varje natt, fått rejäl förkylning m.m. Idag var jag på teater med halva klassen, dock var pjäsen tråkig och jag höll på att somna flera gånger - lyckat! haha

Nu ska jag sova en kort stund, sen ladda inför kvällen, då blir det fotbolls VM! Tyskland spelar, ska gå och se hos en kompis med några ifrån handbollslaget.

Hej då ;)


Härlig låt, sjukt fin röst!


Inlines

Häjj häjj allesammans! Hur mår ni där hemma i Svea rike? Jag längtar verkligen hem, och nu är det endast 5 veckor kvar - sjuuukt! :)
Skolan nu är bara booring, men annars går allting annat finfint! Helt onödigt att vi går i skolan EN MÅNAD till! Tycker synd om alla tyskar som varje sommar har det så! Jag får tycka lite synd om mig själv som får uppleva det detta skolår, men ska va glad att jag inte har så varje år! De får endast 6 veckor sommarlov...

Gårdagens höjdpunkt var att prova mina nya inlines som jag fick i födelsedagspresent, de var grymma! Jag hade inte alls räknat med att få någon stor present i år. Det var första gången som jag åkte med sprillans nya inlines, och dessutom helt EGNA. Jag åkte hela vägen till handbollsträningen, mina lagkamrater skrattade lite eftersom jag såg så nördig ut med hjälmen, men vafan... det är ju värt att använda den, hellre ful i ett par minuter än handikappad för resten av livet efter en olycka! hehe
Idag åkte jag åter igen med inlinesen till träningen, jag kommer ha ruskig träningsvärk imorgon!! Vi hade löpträning, så gött! Nu kommer jag bli super fit för beach 2010! hehe

Nu ska jag nog fortsätta att planera inför min födelsedagsmiddag på lördag, det kommer att bli så kul! Måste dock finna lite inspiration till lekar, mat, dekoration, drinkar, efterrätt, musik osv.
Snart ska jag sussa med, jag är så sjukt trött!
Ciao :)


18 år idag!!

Ääääntligen har man fyllt 18!! Min födelsedag har varit väldigt härlig med perfekt väder, fina (och användbara & önskade) presenter, massor av gratulationer, pussar ifrån grabben min, god mat m.m.
Jag bjöd på mumsiga muffins både i skolan och till mitt handbollslag (tränade inte, men kom när de tränat klart).


Det känns så bra att äntligen ha passerat "gränsen", det känns alltid så jobbigt att inte kunna göra (nästan) allt som man vill, men nu kan jag! Det märktes att mina kära föräldrar blev lite sådär "hmm...nja..." när jag pratade med päronen och syrran över skype och syrran nämnde att jag får dricka alkohol nu. Men om nu någon av käre mor eller far läser detta så behöver de inte oroa sig SÅÅÅÅ mycket, det är ju inte så att jag tänker gå och hälla i mig en flaska sprit nu bara för att jag FÅR göra det, nej nej, så är det inte. Går faktiskt sällan på fest längre tycker jag, sist var i lördags men innan det så var det nog någon gång före påsklovet tror jag, hehe. Sitter hellre och käkar godis och chips (tjockis) hemma hos någon kompis på helgen, det märks att man börjar bli gammal, hehe!


Bra med att ha blivit 18:
- Jag kan leva lite mer spontant när päronen inte kan sätta tidsgränser, hehe
- Större utbud när man söker jobb (ja, jag tycker att jobb är kul)
- Ta körkort
- Gå på krogen och dansa, finns ju knappt några discon för t.ex. 16-åringar
- Sköta konton helt själv
- Kunna anmäla sig till saker utan målsmans underskrift
- Bli mer självständig i livet, inte vara lika beroende av päronen

Osv...


Förra veckan hade jag ingen tid för bloggning, men den veckan var ändå tråk och stressig så det är ju inte intressant att skriva om. Helgen blev däremot riktigt rolig, jag var på turnering (beachhandboll) i Datteln med handbollslaget och vi hade sjukt kul! Turnering på lördagen (vi vann en hel del), fest på kvällen 21.00-03.30 i en lokal på området där vi tältade och där spelplanerna låg, och sen spelade vi den sista matchen på söndagen innan vi åkte hem. Jag har ingen aning om på vilken placering vi kom, men det är skit samma eftersom vi inte vann, men vi hade skitkul! Den turneringen måste jag göra om nästa år! hehe
På söndagen gjorde jag klart de flesta inbjudningarna till födelsedagsmiddagen nu i helgen, korten som jag skrev blev superbra! Väldigt söta personliga och roliga, jag blev riktigt nöjd!

1:a plats i handbollsturneringen!

Halloj!
Imorse försov jag mig så det blev stress till skolan, hann knappt göra något, men hann i god tid till bussen som tur var! Jag hatar att komma för sent, det är så pinsamt.
Rätt chill skoldag, förutom att jag inte kunde äta mitt lunchbröd eftersom jag har ont i halsen, visste inte tidigare varför men upptäckte nu för någon timme sen att jag har blåsor bak i svalget, mysigt... NOT!

Tog en sväng bort till Chorweiler efter skolan och framkallade foton, köpte t-shirt till helgens kommande handbollsturnering, gult nagellack och ansiktsfärg i de tyska färgerna, hehe ;)
Kvällen tillbringades i träningshallen, men tränade inget pga. ont i halsen och huvudvärk. Knät verkar dock lite bättre, jag antar att linimentet som jag tog på igår och stretchingen gjorde susen!

Bilderna som jag framkallade ska jag använda till inbjudningarna som jag ska göra inför födelsedagsmiddagen som jag ska ha nästa helg. Inbjudningskorten ska vara personliga, så på varje inbjudan så är jag och den inbjudna tillsammans på en bild, fiffigt va? hehe. De kommer nog att bli glada! ;)



Glömde blogga resten av helgen, men turneringen på lördagen vann vi, så vi gick hem med en fin pokal och firade med grillning hos vår tränare, riktigt härligt! På söndagen åkte jag med pojken min till Roermond i Holland för lite shopping. Vi var på något ställe där det bara fanns outlets, jag hittade ett par fina grejor men köpte inget, behöver ju spara mina pengar nu eftersom jag ska betala för födelsedagsfirandet och handbollsturnering i helgen! Hehe

God natt allesammans!

Cykeldemonstration

Hej allesammans igen! Nu är jag back on track igen. Jag har inte haft någon lust att blogga denna vecka. Men det har ändå inte hänt så värst mycket fram till igår.
Igår var jag nämligen på cykeldemonstration för klimatet. Jag cyklade med Anna (i mitt handbollslag) och en massa främmande men roliga människor. Vi var säkert över 25 pers som gjorde stopp på vägen genom att cykla utbrett så att knappt några bilar kom förbi och plinga som tusan med cykelklockan, riktigt härligt och kul! Hehe
Vi cyklade ifrån Köln till Bonn, och sträckan gick på 40 km, låååångt men roligt och så himla skönt när vi kom i mål, så skön känsla att ha klarat av det. Jag skulle lätt kunna göra om det igen, men då med bättre sadel - mitt arsle gjorde/gör ont som f*n! Hehe
Efteråt så åkte jag och Anna tåget tillbaka eftersom våra kära små bakdelar gjorde ont, och dessutom så skulle vi aldrig kunna hitta vägen tillbaka om vi hade cyklat eftersom de andra åkt vidare till en camping. Vi åkte hem till Anna och gick till en park i närheten. Där spelade vi lite badminton, tog massa foton, blåste såpbubblor m.m. Myspys!

Idag ska jag spela handbollsturnering, ska snart åka iväg. Det kommer att bli kul men ruskigt varmt tror jag eftersom vi ska få runt 28 grader, mums! Nu ska jag gå och packa det sista sen sticka iväg, hej med er! :)


RSS 2.0