Release Fall 2010

Lång skoldag, sen halvdregla sovandes på bussen hem, fit for fight? Absolut! Nooot...

Jo, så har min dag hittills sett ut, har kämpat mig halvdöd uppför skolans trappor med smått träningsvärk kvar från tisdagens joggingtur... inte nice!
Ikväll blir det drag på BJ! Release Fall 2010 ska firas, alla taggar till!! Jag ska fota någon timme sen partaja lite (om jag inte tvingas gå till något annat ställe).

Ses på dansgolvet ;)



Hoppas på en rolig kväll :)


Milen

Yeeeah! Klarade av milen idag på idrotten! Kom in på 60 minuter, fem minuter senare än det mål jag sattit upp men jag är nöjd ändå. Finns dock en del faktorer som bidrog till ökat motstånd, men skit samma. I vår ska jag springa snabbare och klara 55 minuter!

Sitter i skolan nu och ska försöka jobba med en redovisning som vi ska ha på torsdag, än så länge har jag inte börjat eftersom Facebook och bloggar lockar, hehe. Har fått fina inbjudningar till Studentskivor, jag bara lääängtar till våren! Tråkigt nog tar jag själv inte studenten i år eftersom jag går om pga. utlandsåret, men jag får helt enkelt glädja mig för mina vänners skull som tar studenten! :)

Vimmel

Segdag blev det idag. Vaknade upp vid lunchtid hemma hos farmor efter en hel natts jobb, gårdagens jobb blev riktigt roligt, trots att jag var trött. Lärde känna nytt folk och fick en del bra bilder.
Åt kinesisk bufé igår med klassen med, det var trevligt! Tog en halvtimmes joggingrunda efteråt för att jobba bort några kalorier och dessutom träna inför det kommande konditionstestet i skolan på tisdag, usch... Har ont i ena vadmuskeln, hur ska det gå? Vi ska klara 10 km på under 55 min, jippi!....NOT

Ikväll blir det ännu mer jobb, men inte lika länge som igår. Vill hellre ligga och smälta i soffan till en bra film och dricka te... fast det är ju trots allt kul att jobba!

Misslyckad gangstabild från igår, ser mer kissnödig ut än tuff ;)


Underbar dag!

BESVIKELSE! Kenzas kollektion imponerade inte alls på mig, synd... hade hoppats på grymma grejor eftersom hon har så tuff smak. Aja, skit samma, dagen blev underbar ändå! Mötte upp en av mina bästa killkompisar på stan och gick till blodcentralen för att ge blod för första gången, det var kul! Fick ta med mig en bok och CD-skiva som tack för att ha gett blod, sitter och diggar musiken nu ;) hehe

Läängtar till helgen! Ska jobba och träffa kompisar, skönt att lägga tankarna på annat än plugget ett tag.


Äntliiigen!

Äntligen släpper snygge Kenza sin smyckeskollektion på Guldfynd! Ska in en sväng till stan imorgon för några ärenden, ska passa på att svänga förbi Guldfynd då och se om de fått in något. Jag har stora förväntningar, hoppas att hon gjort något snyggt!

Om denna dag finns det i alla fall inte mycket att berätta, gick i skolan... vad mer? hm... jo, jag gjorde ett litet kvälls-spa för mig själv, så nu är jag ren och fräsch från kropp till tå med peelad hud, filade fötter och en skvätt brun utan sol. MUUUMS!
Nu kan jag sova gott, hejsvejs!

Tyskt besök

Tjopp!
Förra veckan var jag jävligt upptagen så det blev inget bloggande. Min kära tysk kom över till Sverige i onsdags förra veckan och stannade hos mig fram till söndagen, helt underbara dagar! Jag visade honom bl.a. Stockholm och Uppsala.
Fan att han ska bo så långt bort, jag är ju dökär i den grabben!


Älskar dig




Idag fick jag reda på att jag får åka med till Thailand den 26 oktober i två veckor på utbyte med skolan, gööött!! Jag pratade med den ansvarige igår och fick idag beskedet att jag kan åka med, fy så glad jag blev! Dock kom det lite som en chock att resan är nu i oktober, jag trodde den var någon gång på vårterminen eller till och med nästa hösttermin! Jag hoppar alltså in istället för en annan tjej som avbokat, tur jag hade!
Glädjechocken nr. 2 kom när jag fick höra att min bästa killkompis ska åka med (vilket jag egentligen visste men hade glömt bort).
Nu gäller det bara att spara pengar! Pepp pepp


Jag & brorsan i Thailand 2007


 

Fan va härlig denna dag blev...

 


Kulturnatten & Saluhallen

Någon uppsalabo som firade kulturnatten på kulturellt vis igår? Jag gick själv till botaniska trädgården och såg en eldshow, as tufft! Gick sen och träffade folk och gick till framfickan och chillade innan det var dags att dra ut och fota. Det blev endast en timmes jobb på Saluhallen, men fina bilder blev det! Det var väldans bra drag på där så det var riktigt kul att fota. Synd att de flesta av mina kära vänner är under 20, för när jag fotar på t.ex. BJ eller Saluhallen så är det inte så många där som jag känner, lite tråk... Men det är bättre drag där än på Kalas, så det är ju klart man vill dit! Bättre fest = bättre bilder

Idag har jag sovit bort halva dagen, städat bort bombnedslaget i mitt rum och cyklat en runda med hunden. Alltså blev det en slappardag. Nu på kvällsingen måste jag göra läxa plus presentationer i två olika ämnen, boring...



Igår på Saluhallen, Niklas tog kameran som vanligt...


Glassplitter överallt..

Haaj..
Igår var jag ute och jobbade. Fick utbilda en tjej till vimmelfotograf, så min uppgift var att coacha henne och sedan se till att hon tog bra bilder. Lät henne fota nästan hela tiden, så jag bara chillade den största tiden. Som tur var så kunde hon ta hyfsat bra bilder, så jag behövde inte gnälla och lära henne :)

Idag har jag inte varit på så bra humör eftersom det inte gick att skicka gårdagens bilder till chefen, plus att vår hund hade sönder glasrutan på vår bil, jippi! Fick plocka glas ett bra tag.. :/

Ikväll är det kulturnatten och såklart ska det firas! Men HUR vet jag däremot inte. Ska kanske fota en timme på BJ och sedan kanske festa resten av kvällen där. Får se vad som händer. Ska göra mig i ordning nu och dra till stan och se en eldshow med mamma och bror.

Ha en härlig kulturnatt!



Niklas envisades om att fota mig...


Dagens kommentar

Det var en jävel på att vara dålig ;)
Tur att han textade, annars hade jag aldrig kunnat lista ut vad det var han ville..



Blondiiie!


Jobb & shopping

Hääjj :)
Min dag har varit helskön. Det har varit varmt och soligt, har äntligen kunnat hämta ut min skoldator, fick jobba 2,5 tim med att fota det nya utestället/restaurangen Fame och avslutade dagen med en timmes shopping. Av shopping blir man alltid glad, det är något magiskt med det! Älskar att extrajobba, för då har man råd med sånt, hehe. Fick med mig armband, ett linne och nödvändigheter hem, gööött :)

Tre nya asgrymma armband, älskar ormen!


brunett, nein danke!

BLOOONDIIE!
Jag som alltid har varit brunett (förutom när jag var liten) har nu lessnat på det. Det sägs ju att blondiner har roligare, så... det var dags att testa! Gick till frisören idag vid lunchtid och fick håret slingat, fan va ont det gjorde när hon drog håret igenom gummihatten, men vill man vara fin får man lida pin! Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet. Nå? Hiss eller diss?

Efter frisörbesöket drog jag till stan och hjälpte min käre mor med hennes jobbmöte. Skulle bl.a. fota hennes arbetare för deras hemsida.



Hiss/diss?


Hey ho ;)

Wow, vilket underbart slut på dagen! Hittade nyss kameraladdaren som jag letat efter sen jag kom hem ifrån Tyskland. Inte konstigt att jag inte hittade den eftersom den var den enda sak som låg kvar i min megastora resväska i källaren som jag endast använt till utbytesåret! Haha
Men nu är jag lycklig. Precis lagom tajming att hitta den nu, eftersom jag har fotojobb i de två kommande dagarna då kameran behövs. Imorgon efter skolan ska jag dra och hjälpa mamma på hennes jobb och fota de som jobbar på hennes mottagning, och på onsdag ska jag fota nya Fame's lokal.

Idag var en härlig dag, fick MVG på presentationen som jag och två klasskompisar gjorde, as härligt. Sen dess har jag varit på toppenhumör. Allt är bra just nu. Lever livet!
Nu ska jag sussa, sov gott ni där ute! :)

Vimmel

God dagens!
Igår efter skolan drog jag hem och städade hela huset, snyggt som fan blev det men trött blev jag. Sova hann jag inte göra innan jag skulle ut på kvällsrundan, var ute och fotade hela kvällen och det blev en del fina bilder, dock för få.
Det blir bara roligare och roligare för varje gång jag drar ut och fotar :)

Nu ska jag iväg till syrran i stockholm på middag, päronen tjatar på mig! Ciao

Kvällens snyggaste bild ;)


What a beauty



www.fashiontoast.com


Foto


Vimmel

En av de bilder jag tog i fredags


Årets första halsduk

Hey yo!
Senaste veckan har det hänt en hel del, det är anledningen till den dåliga uppdateringen. Jag jobbade för andra gången i fredags, det var lite kämpigt men jag fick ihop en hel del bra bilder ändå, dock för få. Det var sjukt jobbigt att fota på en av klubbarna pga. en full grabb som klängde på mig halva kvällen... Fy fan!
På lördagen hade jag kräftskiva hemma och några av mina närmaste vänner kom hit, det var riktigt mysigt och roligt men det var sjukt jobbigt att fixa i ordning innan och sen städningen efteråt bör man inte ens tala om, fyfan så jobbigt! Haha. Men det var ju helt klart värt det!
Idag efter skolan så stannade jag en stund i biblioteket (jo, jag har blivit pluggis) och jobbade med en samhällsgrej innan jag stack till stan och shoppade och träffade chefen. Jag hoppas att han köper nytt objektiv till kameran, för jag vill inte behöva säga "tyvärr, kameran är trasig igen" när partyfolket står och posar snyggt, så hände det ofta i fredags, piiiinsamt! hehe

Nu måste jag duscha, plugga och sova... ciao :)
 

Införskaffade mig stans härligaste halsduk idag





Var in en sväng på indiska med och hittade dessa ljuvliga




RSS 2.0