Museen Nacht i Köln!

Ikväll drog jag till stan och gick på Museen Nacht med Jana. Det var superkul! Såg målningar från Picasso, Van Gogh, min personliga favorit Salvador Dalí m.fl. Jag fann så mycket inspiration, nu vill jag också måla! Vi gick omkring och babblade på som vanligt, det är sjukt hur mycket vi har att snacka om! Vi kan snacka i flera timmar men ändå fortfarande ha mer att snacka om när vi ska lämna varandra, vilket egentligen bra, för det tyder på att vi kommer ses igen!
Jag fick se en originalmålning från Salvador Dalí, jag blev så glad! Den var inte en av de mest populära, men den var underbar. Nästa gång jag kommer till Museum Ludwig, där vi var, så ska jag sätta mig framför tavlan igen och bara glo i flera timmar.
När vi gick omkring i museena så tänkte jag efter så mycket på mina egna konstnärliga talanger, eller om man nu kan kalla det så... Jag har ingen aning om vad jag tycker om mitt ritande. Jag börjar bli så less på det, för det känns som om resultaten inte gör någon nytta någonstans. Ingen som vill ha teckningarna jag ritar, så jag stoppar undan dem i en låda och där får de ligga och skräpa. Ska jag sluta rita? Ska jag slänga teckningarna i papperskorgen? Vad fan ska jag göra!?!?


Kommentarer
Postat av: Anna

sv: det tycker jag inte alls att han gör!

2009-11-08 @ 18:26:18
URL: http://aannapannas.blogg.se/
Postat av: MAISON CHAPLIN

<b>Hi, thanks for the comment, hope you had a great weekend!

@ <a href="http://maisonchaplin.blogspot.com">MaisonChaplin.blogspot.com</b></a>

2009-11-08 @ 20:17:30
URL: http://maisonchaplin.blogspot.com
Postat av: RUMPCHOCK!!!

SV: Haha, jaa, det är det! Tack! ;) Gillar du att fota? ;)

KRAMAR!

2009-11-09 @ 08:11:48
URL: http://rumpchock.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0