Haha så jäkla söt x)


Vita converse blev det!

Jag gick och införskaffade mig ett par converse igår, så snygga! Lyckades idag smutsa ner dem litegrann, så klantigt...
Igår var jag inne i stan med en tjejkompis ifrån skolan, det var kul! Jag köpte endast conversen och lät bli att gå och förälska mig i andra småsaker. En matchande vit jacka köper jag senare, när våren kommer på riktigt, man kan kalla det för vår nu men det är fortfarande lite för kallt (+10 nu). På kvällen hade jag handbollsmatch och jag fick spela mer än vanligt. Jag lyckades spela rätt bra men i helheten så spelade båda lagen jäkligt dåligt. Vi förlorade, tråkigt!
På kvällen åkte jag till älskling och idag var vi ute i stormvädret och promenerade i två olika parker. Det blåste tydligen 125 m/s, träd har fallit och grenar och kvistar ligger överallt i och runt staden. Vi käkade tjockismat på Mc Donald's, mumsigt! Sen latade vi oss framför tv:n till en skitdålig film, Drag me to hell.
Jag kom för sent hem och värdmamman var sur. Synd att jag alltid ska glömma att meddela när jag kommer hem senare än planerat. Eller synd att jag ens ska planera en tid när jag ska komma hem, eftersom jag alltid kommer hem lite senare än planerat...

Converse

Får man vara kär på två olika håll samtidigt? Jag är nog det... Max är inte den enda jag är kär i, jag har gått och förälskat mig i dessa skor! Ska ner på stan nu och leta efter ett par. Jag har ingen aning om jag passar i dem eller inte, tycker bara att de är sjukt snygga. Jag har har aldrig varit förtjust i vita skor, eftersom de lätt blir smutsiga, men nu jävlar ska jag ha dessa! :)


Tyska skolan = läxplåga

Usch så många läxor tyskarna har... Efter precis VARJE lektion så får dem nya uppgifter som man ska ha klart till nästa lektion. Mitt senaste år i Sverige (första året på gymnasiet) så hade vi väldigt få läxor. Det var 20 tyskaglosor varje vecka, men inte mycket mer än så. Vi hade kanske lite fler prov än här, men inte överdrivet mycket.
Jag tycker inte om det tyska skolsystemet, jag längtar hem! Nej då, inte så värst men delvis. Skolan i sig är inte så rolig här, men eleverna/vännerna och vissa lärare gör dagarna roliga :)
Nu ska jag göra min engelskaläxa... Jippi!  N O T

Män som hatar kvinnor, eller tvärtom?

Kollade klart på Män som hatar kvinnor för en stund sen. Riktigt bra film måste jag säga, dock var den rejält vidrig i vissa scener...

Den får en fyra av fem gummibjörnar


Världen kretsar inte kring dig, du kretsar kring världen

Vi människor sägs vara världens smartaste varelse,
jag har fortfarande inte funnit bevis för det


Griseknoen

Igår när jag gick hemifrån så mötte jag en dam som var ute och gick med sin....gris!
Nya husdjurstrenden eller?


Need new shoes?









 


Glader

Idag har jag varit på riktigt bra humör trots att jag är så jäkla trött!
Det är inte bra att gå och lägga sig för sent...
Jag har flummat och töntat mig :)

Tyskarna lär ju inte stå ut med mig...


Jävla kärring

Nej usch fy bövelen så sur jag blev idag!
Jag skulle posta ett paket till min familj hemma i Sverige. Ett paket på två kilon kostar 85 kr, inte så värst farligt eller hur? I fredags hade jag 2.400 gram och det skulle då gå på dubbla priset, så jag valde att banta paketet på innehåll och betala 85 spänn.
Jag skuttar glatt in på posten och väntar på min tur. Jag går sedan fram till kassörskan och ger henne paketet.
- Skriv fraktsedel, säger hon med uttryckslöst ansiktse.
Jag går åt sidan (inte lika glad längre) och skriver på en blankett. När jag är klar så ger jag henne paketet och hon ställer den på vågen.
- Den är för tung för att postas som kuvert (för 85 kr), påpekar hon.
Jag gapar av förvåning, hur kan någon vara så jävla fräck? Jag tar en titt på vågen vad som står där, 2.022 gram... 22 JÄVLA GRAM FÖR MYCKET!!!! Fy satan så sur jag blev på kärringjäveln. Jag frågade vad priset då skulle ligga på, och jag fick samma svar som förra gången jag var där (då hade jag 400 gram "för mycket"), 170 spänn. ALDRIG I LIVET att jag betalar den summan för 22 gram mer!
Jag bara stod där och gapade.... jävla ragata tänkte jag.... Jag sa att jag inte har så mycket pengar och tog mitt paket och gick. Hon gav ifrån sig en suck.
Nu i efterhand (som vanligt) har jag tänkt hur jag egentligen borde reagerat. Jag skulle ha sagt: "170 spänn, oh my goooood så dyrt! Jag tänker fan inte betala dubbla priset för 22 gram extra! Skicka mitt paket, kärring, eller så slår jag ut tänderna på dig!".... eller något i den stilen.
Haha okej nu ska vi inte vara så våldsamma... Sådär borde jag inte alls ha reagerat, men man kan ju i alla fall låtsas. Jag var sjukt sur på den där tanten, hon är aldrig trevlig och hon tror att hon är bäst (hon beter sig i alla fall så) :P
Vad tycker ni? Bör man betala dubbla priset för 22 gram extra? tänk... hur lite är inte 22 gram?
Tur att jag blev på bättre humör när jag träffade älskling :)

Tummen upp för blondiner!

Min bästa tjejkompis i sverige är blond
Min bästa killkompis i sverige är blond
Min bästa kompis i tyskland är blond


Det ligger något lurt bakom det här...



En karnevals-puss på Jana :)


Intresse för tyska?

Jag vet att några av er läsare är intresserade av tyska eller Tyskland. Och ni som följer bloggen vet ju att jag gör mitt utbytesår här nere i Köln just nu. Vill ni att jag ska skriva något om tyskland/Köln, vill ni lära er tyska ord/fraser eller något liknande? Jag kan ju en hel del nu så ni får gärna fråga om ni undrar något! :)

Vårkänslor!

Idag kan jag skryta med att vi här i Köln har 11 plusgrader, slå det ni, svenskar! :D
Jag är lycklig idag. Jag hade skola 10.00-14.15, det är skönt väder och jag ska snart åka in till stan och träffa min schatz! :D Woohoo!
Vi ska nog ta en promenad till en park i stan och sen kanske käka på restaurang, myspys. Man måste njuta av tiden eftersom vi sällan ses!
Ha det gött allesammans :)


Schatz = älskling
(jag vet att några av er läsare är intresserade av tyska/Tyskland, här får ni lära er lite) :)


Sanningen om nazister

Satt och kollade lite på Youtube och hittade detta sköna klipp. Helt ärligt så tror jag inte att det finns en enda människa som är nazist rakt igenom. Jag tror att alla de som kallar sig för nazister förstår innerst inne att nazism är fel. Man kan inte dra alla över en kam, så är det bara. Tänk så tråkigt Sverige hade varit utan kinarestauranger, italienska pasta- och pizzarätter, kebab, människor från andra kulturer (väldigt intressant enligt mig), människor med andra religioner (också intressant) m.m.
Tummen upp för globalisering!




Bögigt or not?

Haha så jäkla skönt klipp! x)


Gårdagens fest

Det blev trots allt en rolig fest igår! Jag hade inte hoppats på så värst mycket eftersom jag var trött och var inte sådär värst taggad eftersom jag knappt kände någon av de 150 människorna där, men det blev kul ändå. Jag fick ta hand om en grabb som hade druckit way too much, det var lite smått roligt. Hans kompisar sa flera gånger att han aldrig spyr när han druckit för mycket, men man såg på honom att han verkligen behövde göra det och vad tror ni hände? Jo han spydde ner golvet i lokalen, mysigt! Haha
Jag stod och pratade en stund med en annan grabb ifrån skolan i slutet av kvällen, och innan jag gick gav han mig sitt nummer på en lapp där det stod "ring mig!". Gulligt, men jag ringer inte upp. Jag har redan pojkvän, behöver alltså inte ragga på andra, och varför ska jag ringa någon jag knappt känner? Det var nog första gången jag fick en lapp med en grabbs nummer på... Det är kanske så man raggar i andra länder? Haha ^^
Snön öste ner hela vägen hem, och det var ju ingen sån där kall och mysig snö utan det var istället stora "blöta" snöflingor, inte mysigt.

Hårvård

Jag hittade en riktigt bra text hos likeyourhair om hårvård. Själv lärde jag mig riktigt mycket utav den, läs och lär!


Så får du ditt hår att växa fortare
Håret växet i genomsnitt 1-2cm i månaden. Det finns inga mirakeltabletter som gör att håret växer 1dm i månaden men det finns en del knep man kan ta till.

Kosttillskott: Silica (friggs), hårkontroll och panto-3 är några av de tillskott i tablettform som finns att köpa.

Friggs har tillverkat en produkt som de har döpt till Silica, efter ett mineral som kroppen behöver för att stärka upp hår, hud och naglar. Tabletterna är framställda av naturligt extrakt från åkerfräken, en av naturens silica-rikaste örter, de innehåller även öljäst och b-vitaminer som brukar bidra till att håret växer fortare och blir starkt. Innehåller 165st tabletter per burk, doseringen är 2st tabletter/2ggr per dag. Finns att köpa på ica och coop, möjligtvis Willys, har ej sett dem där men ska hålla utkik nästa gång. Kostar runt femtiolappen.

Hårkontroll är ett kosttillskott som liknar Friggs Silica till viss del. Den innehåller öljäst som första ingrediens och en mängd andra ingredienser i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen som ska hjälpa till att bygga upp hår, hur och naglar. Innehåller 120 tabletter och doseringen är 1 tablett morgon och kväll. Finns att köpa i hälsobutiker och kostar runt 150kr. (Denna skulle jag rekommendera eftersom jag märkte stor skillnad då jag använde dessa!)

Panto-3 är ett välkomponerat kosttillskott i form av tabletter som helst ska intas innan frukost. Det ska ge ökad blodcirkulation i hårbotten vilket resulterar att håret växer fortare. En biverkning är att man får en lätt rodnad i ansiktet men det är själva rodnaden som visar att tabletten fungerar. Finns att köpa i hälsobutiker och kostar ca 150kr för 120st tabletter och lite mer än 200kr för 192st tabletter, doseringen är 2st tabletter dagligen. Själv har jag bara hört positivt om dessa men har tyvärr inte provat dem själv än.


Massage: Att massera hårbotten några minuter om dagen har visat sig sätta fart på hårväxten för många. Massagen ger ökad blodcirkulation vilket resulterar snabbare hårväxt. Själv brukar jag massera håret med en aloe vera gel, det ger ökad blodcirkulation samtidigt som aloe vera gelen är bra för en irriterad hårbotten.

Proteiner: Att äta mycket proteiner har i alla tider varit grundreceptet till ett starkare och friskare hår. Det är också viktigt att äta "rätt", ät mycket vitaminer, vitaminera prioriterar kroppen före håret så om du bara äter vitaminer så det räcker precis till kroppen så blir det inte mycket över till håret.

Solens vitaminer: Håret växer fortare på sommaren än på vintern, detta beror på att solens strålar innehåller vitaminer. Att vara ute mycket i solen, speciellt på sommaren då solen är närmare jorden, har visats sig ge resultat för många men tänk på att andänva solskyddskrämer för håret eftersom solen även torkar ut.

Var rädd om håret: All värmestyling (platttänger, hårfönar m.m.) sliter på håret rejält, om du nödvändigtvis ska använda dem så rekommenderar jag att köpa ett riktigt bra värmeskydd.
Vanliga shampon innehåller sulfater, det är dessa som göra att shampot löddrar och att håret blir rent, men dessa är väldigt uttorkade för håret och sliter mycket. Det finns sulfatfria shampon, på t.ex. Bellbox och hos de flesta frisörer, som innehåller tensider som fungerar nästa lika bra som sulfat-tensiderna skillnaden är att de inte löddrar lika bra och tvättar inte bort mineraloljor och en del silikoner som många produkter som vi har i håret innehåller men de är mycket mildare vilket gör att håret inte blir lika torrt och slitet.
Många stylingprodukter, speciellt hårsprayer, innehåller alkoholer och dessa är extremt uttorkade, exempel på dessa är: Alcohol denat., Denaturated alcohol, Isopropyl alcohol, SD alcohol och Etanol. (Observera att alkoholer som cetyl alcohol och stearyl alcohol är fettalkoholer och är mycket bra för håret).
Ett hår som är utsläppt slits mot stolsryggar, tröjor och allt det kommer när, detta resulterar att håret blir fortare slitet än om de skulle vara uppsatt. En del tofsar kan också slita på håret, använd gärna tofsar utan såndär stålsak på, finns att köpa på både kicks och ica m.m.
När håret är blött är det som ett vått papper, mycket känsligt och skadas lätt. Gnugga aldrig håret med handduken utan krama ur det försiktigt.

Tips för att slippa gå till frisören lika ofta:

  • Sluta upp med all värmestyling
  • Tvätta aldrig håret mer än varannan till var tredje dag
  • Var noga med vad du kletar in i håret, se upp för uttorkade alkoholer
  • Använda alltid balsam vid tvätt och inpackning minst en gång i veckan
  • Ha håret uppsatt
  • Var extra försiktigt när ditt hår är blött

Partaj

Om en timme ska jag iväg med Martina (äldsta värdsyrran) på party. Fyra personer (varav en är Martinas kompis) ska fira sina 18-årsdagar i en lokal, jag hoppas att det blir kul. Jag känner bara 4-5 pers som ska dit (känner dem inte så bra), hoppas det blir kul ändå!
Ha en trevlig kväll!


Karneval kortfattat (förhoppningsvis)

Jag pallar inte blogga så ofta pga. att blogg.se är så satans segt hela tiden. Jag tänkte nu skriva om allt som jag gjorde under Karneval här i Köln och försöka få det kortfattat.

Torsdag: Det började med en lång show i skolan där alla var utklädda till helt random figurer. Kvällen tillbringades på dansgolvet i Die Halle (en stor festplats). Riktigt kul! Men jag hade lite tinitus efteråt som höll i sig något dygn.

Fredag: Var med Max på dagen, och på kvällen var jag med kompisar i stan och kollade på fyllesvin

Lördag: Var på kvällen med tre tjejkompisar i stan och dansade med folket (det var som party ute på gatorna)

Söndag: Jag gick med i en parad i den lilla "förorten" som jag bor i, det var riktigt kul i början men i slutet så började man tappa lusten att kasta godis till de oförskämda skrikande ungarna.

Måndag: Riktigt kul att se den stora paraden i stan! Den började vid 10.30 och slutade någon gång vid 18.00. Gick sen ut och festade på kvällen. Gratis inträde, dansade (nästan) non-stop i fem timmar. Bästa partykvällen i Tyskland hittills! Mer kan man väl inte säga :)

Tisdag: Helt slut i kroppen efter alla dessa intensiva dagar! Jag hade ingen lust att göra någonting, så det blev en riktig slappardag.


Karneval var rikgit kul. Hela stans befolkning var utklädda och det tyckte jag var riktigt roligt! Ingen skäms för att klä ut sig till t.ex. ett djur (helkroppsdräkt). Jag tänker komma ner hit fler gånger och fira karneval!

Google har allt

Jag har ju alltid velat ha en brunbjörn på huvudet!
Detta kanske är något man ska satsa på? ;)

 



Sura miner här

Nej nu blir jag riktigt less på blogg.se....

Karneval är äntligen slut!

Min värdsyrra hade en hel del godis att ta itu med,
godiset är det som karnevalsparaderna kastar
Det på bilden är inte allt, finns mer!





Die Halle
i torsdags




Det var full fart i stan!
Vi hittade ett coolt cowboy-gäng som vi dansade
med ute på gatan där det spelades musik





Bästa vän

Min bästa vän har fyllt 17
<3





Jag är för långt bort ifrån dig
för att kunna säga det öga mot öga
Så jag skriver denna text till dig,
och hoppas att du läser och tar åt dig.
Du är den vän som står mig allra närmast
och som jag har känt längst,
igenom hela mitt liv minus 4 år
Du finns alltid där när jag behöver dig
och jag vet alltid vart jag har dig.
Jag hoppas att du förstår att jag alltid
finns där för dig när du behöver mig!
Vi måste inte ses varje dag för att
veta hur mycket vi betyder för varandra,
för mig är du alltid min bästis,
hur sällan/ofta vi än ses.
Jag saknar alla våra mysiga filmkvällar,
då du och jag sitter i vardagsrummet
och dricker läsk och käkar popcorn.
Jag saknar att sno halva din säng
trots att du lagt ut madrass på golvet.
Jag saknar (inte) när du laddar ur på mig.... (internskämt)
När jag är med dig så behöver jag aldrig
oroa mig för något,
hos dig kan jag alltid vara 100 %
mig själv och ingenting vi gör
blir för oss pinsamt.
Trots att vi två är ganska så olika varandra
så går det lixom ändå ihop.
Du är strösslet på glassen, pricken över i:t!
Så ännu en gång, grattis på sjuttonårsdagen älskade vän!<3
Massor av pussar och kramar
ifrån Deutschland!


Karneval är i full gång!

Jag hinner knappt med bloggen och annat nu under Karneval här i Köln, men bilder och mer bloggande kommer när karneval är slut, alltså på onsdag. Det blir ett litet inlägg här ikväll.
Igår var jag i stan med Betti och Jana och en kompis till dem. Vi var först en stund i en bar och gick sen ut och dansade på Kölns gator där det var fullt drag! Riktigt kul! Alla var utklädda till allt möjligt.
Mot slutet av kvällen kom ett gäng (enligt mig) riktigt dryga grabbar i 20-25:års åldern. De andra tjejerna ville inte riktigt dra sig ifrån dem, och de insåg att vi borde gå när grabbarna började bli allt för närgångna och tjatiga. Som tur var så slapp jag själv grabbarna, men de hängde som stalkers på kompisarna.
Jag var hemma halv tre och var helt slut, skulle sedan upp tidigt idag så det var ju bara att hoppa ner i sängen direkt.
Idag gick jag karnevalsparad i tre timmar och kastade godis, väldigt kul! Dock var det riktigt jobbigt på slutet när alla skrek "Kamelle!!!!". Vissa var (enligt mig) riktigt oförskämda som skrek "kamelle" och räckte fram påsen utan att säga "tack" eller något... Jag tyckte det var mycket roligare att ge godis till de som diggade musiken, tackade för godiset och gav ett litet leende. Nu vet jag det till nästa gång, om jag går parad någon mer gång!
Sammanlagt förbrukade jag hela elva fulla kassar med godis, fatta så mycket!! Pga. folkets dåliga bollsinne så låg det sjukt mycket godis kvar på marken som blev blött och oätbart, synd ju! Min familj lyckades idag samla ihop hela fem kassar med godis, sjukligt mycket!
Kvällen tillbringades i ett party med Betti och Jana, det var kul men jag var så himla trött i kroppen efter paraden. Musiken var bra, inte den gamla vanliga discomusiken som David Guetta m.m. Jag drog mig hemåt vid 22.00 och underhölls av en nyfiken gammal dam, i väntan på tåget. Hon tyckte om min karnevalssminkning och beundrade mitt utseende m.m. Gulligt! Haha :P
Imorgon blir det karnevalsparad i stan, det är då Rosenmontag. Senare på kvällen blir det party i Deja Vu, det ska bli kul! Ska festa loss min sista karnevalsdag rejält!
Sov gott allesammans och ha det kul i skolan medan vi här partajar! :)


Första karnevalsparaden

Idag var jag ute med familjen och kollade på den första karnevalsparaden (första någonsin för mig). Paraden var inte så värst stor, men vi fick hela tre fulla kassar med godis, rosor, chips och annat med oss hem! Sjukt mycket godis kastade folket i paraden. Jag fick en ros av en grabb och en puss på kinden, gulligt! Så ska man tydligen göra när man går i paraden och ger någon en ros. Imorgon ska jag gå i en stor parad här i vår lilla "förort" och jag har 16 rosor att dela ut, tänk så många personer jag kommer att få pussa! haha :P
Det kommer bli riktigt kul att gå parad i morgon, det är ju roligare att ge än att ta!
Gårdagen finns det inte så mycket att skriva om, jag var i stan med några kompisar och checkade läget. Några orkestrar spelade musik men det var inte så mycket folk i stan som jag hade hoppats på, alla var nog helt slut efter torsdagen (den första karnevalsdagen).
Ikväll blir det nog slapp eller så åker jag till stan och träffar ett par utbytesstudenter, vi får se vad jag orkar med. Jag ska nog ta och ladda krafterna inför imorgon, jag ska orka gå och kasta godis i TRE TIMMAR! haha
Önska mig lycka till ;)



Jag & Jana igår kväll


Jag & Jenny innan paraden kom


Die Halle

Karneval är igång och skoldagen idag blev en tre timmar lång show med en massa musik och dans. Alla var utklädda och det var så roligt att se! Den bästa utklädda var nog en liten grabb som var Marge Simpson, så tuff!
På kvällen var jag ute med ett gäng på party. Det var ruskigt mycket folk och många var fulla, det var jobbigt... Men jag hade i alla fall kul med mina vänner och dansade loss rejält! Stegräknaren i mobilen fick jobba rejält ute på dansgolvet, det slutade med 17.500 steg! Det var riktigt kul att se alla ungdomar som var utklädda till allt möjligt. Det fanns: getingar, lil wayne, fångar, féer, Lady Gaga, sexiga halvnakna gladiatorer med snygg bränna och magrutor (Ohlala!), poliser (både kvinnliga och manliga), säkerhetsvakter, jultomtar, tigrar, lejon, kaniner, hippies, mexikanare, pirater, nördar, doktorer, clowner, sjuksköterskor, sjömän.... Ja, du fattar grejen, alltså allt möjligt! Ingen här är feg att dra på sig en pinsam kostym! Jag tror inte att det fanns någon som inte var utklädd.
Jag och Rike började dra oss hemåt runt 22.45 pga. tröttheten, sjukt mycket folk ville hem samtidigt så kön till garderoben var lång och det hjälpte inte att personalen arbetade långsamt - DÅLIG SERVICE
Jag var hemma vid 23.40 och öronen pep som tinitus, imorse var det fortfarande kvar och nu har det mesta försvunnit men det piper fortfarande lite, jag är orolig... Jag ska in till stan idag och köpa öronproppar så det inte förvärras, man kan ju bara hoppas på att jag inte får tinitus på riktigt.

Här kommer kvällens bästa!



What's up, fathermuckers!


Karneval!!!!

Äntligen börjar efterlängtade KARNEVAl imorgon här i Köln! Jag har ikväll gjort klart min outfit, det kommer nog se rätt bra ut! Inte så värst spexat, men det duger. Jag kommer kanske inte blogga så mycket fram tills karneval är slut, alltså på tisdag nästa vecka. Det kommer troligtvis att bli en jäkla massa firande så jag får se om det blir någon tid över till bloggen. Jag antar att detta kommer bli ett par sjukt roliga och intensiva dagar!
Önska mig lycka till med karneval, så att det inte händer mig en olycka mitt i kaoset! Man kan ju aldrig veta med allt det där skräpet som gatorna fylls med under festdagarna, sjukligt mycket krossat glas m.m!
Ha det gött :)

eyes


Palla dem...

Desperata jävlar som kommenterar:
"Hej, fin blogg! Allt bra med dig?"
(Hej mormor, sådär sa man för 100 år sedan...)

Det luktar brist på uppmärksamhet (besökarantal) hos dessa människor, de kanske har en så tråkig blogg att ingen vill titta in. Stackars små... Det är de där människorna som gör mig ointresserad av att kolla in i deras blogg. Delete direkt!


Ich liebe dich


eyelashes


Foto

Idag var jag med värdmorsan och två av systrarna i två karneval-affärer, det är sjukt hur mycket olika grejor det finns för karneval! Jag ska nog inte klä ut mig till något speciellt, bara dra på mig lite rödvita kläder (Kölns färger). Jag har just nu inte så mycket pengar på mitt kortkonto så jag kan inte köpa så värst mycket men till dessa supercoola lösögonfransarna lyckades jag skrapa ihop mina småmynt! Jag tog ett par bilder och shit så nöjd jag blev med denna bild! Såklart ser den inte lika snygg ut med en text rakt igenom, men jag vill inte att folk snor mina bilder. Så vad tycks? 


Darling

Imorgon fyller pojken min 19 år, grattis älskling!
Vi kommer inte att ses imorgon så han fick sina två presenter idag istället,
det blev denna teckning som jag själv ritat och ett läderarmband ifrån Sverige.
Jag blev inte 100% nöjd med bilden men den duger, och jag tror att han gillar den!
Jag ritade av en av de få pussbilder som finns på oss.




Jag älskar dig!
<3


Krank....

Idag är jag lite sjuk, vaknade idag upp med ont i halsen. Jag hade då ingen lust alls att gå till skolan så jag gick ner och sa att jag var sjuk och gick upp på rummet och sov ett par timmar till. Jag sov 12 timmar, det lär väl räcka? Min värdmamma gjorde färskpressad juice och kom upp med det plus medicin och grejor till mitt rum, så snällt! :D
Nu är det bättre som tur är. Det känns bra att vara sjuk bara någon enstaka gång om året och under kort tid :)


Tummen upp för google translate!

Haha riktigt skoj det där med google translate! Jag kollade nyss hur mitt senaste inlägg såg ut på engelska, en mening blev helt fel! Jag skrev "nu måste jag fan ta och sova" och det blev på engelska "Now I have to fuck to sleep".
Låter som om jag måste knulla för att kunna somna :P

Dagens eko

Skönt med en kort liten sovmorgon imorse, det behövdes! Jag har haft ont i hela kroppen idag, träningsvärk... Och så fick man ont i halsen med, har inte haft det på säkert flera år! Är sällan sjuk som tur är.
Kvällen blev chill, jag bakade supergoda muffins och pratade med min familj hemma i Sverige på telefon i en timme, det var riktigt kul! Jag vet inte riktigt när jag snackade med dem sist, men jag tror att det var på julafton. Mammas kommentar var passande när jag berättade att min telefon ekade allt som jag sa: "Dagens eko" :) Man får väl googla om man inte fattar den lilla ironin.... (ni utländska som använder google translate förstår nog inte)
Nu måste jag fan sova, men måste först läsa ut en bok som ska vara klar imorgon....oops! Hoppas att halsen är bättre tills imorgon...
Kramar till alla góa där ute :)

Idrott i schemat igen!

Idag blir det en kortis, har ingen lust för annat än att sova just nu. Trots mardrömmen som jag hade i natt... Usch så hemsk den var! Jag drömde att jag och en man (ca. 25+, alltså ingen pojke) var kära i varandra. Jobbigt nog så var han av någon anledning tvungen att döda mig för att kunna använda min hud (från HELA kroppen) till något. Det var ruskigt obehagligt att ha den känslan, att någon vill döda en! Speciellt någon som man är kär i. Han ville verkligen flå skinnet av mig men samtidigt inte.... Min hud var tydligen värdefull.
Uuuuusch! Skönt att det bara var en dröm! Vi får se vad denna natt har att bjuda på i drömvärlden.
Idag blev det ett litet annorlunda schema för mig. Jag hade skola 8.00-16.00 istället för 11.30-13.25 som jag har haft de senaste 2 månaderna. Det har gått bort så många lektioner så att jag haft en massa håltimmar de andra veckorna, riktigt skönt! Men nu har de satt in nya lärare i de lektioner som det fattas. Kul att ha idrott igen efter tre månaders uppehåll pga. håltimmarna. Idrott är nog mitt favoritämne om inte konst.
Aja slutbabblat för ikväll! God natt!

Hade tydligen denna i datorn, glömt helt!


RSS 2.0