Lördag

Imorse jobbade jag i ca 4 timmar, sen drog jag på bio med Sara, Sofie och Eve. Vi såg "i taket lyser stjärnorna", den var ganska bra, men boken va nog bättre, den var väldigt sorglig. Efter det så kunde vi inte bestämma vad vi skulle göra. Vi kunde dra till Sara och ha kul, men Sofie skulle hem och möblera om ett rum (på en lördag...hallå mormor?) och Eve skulle sova... Man blir ju taggad! ;)
Så nu sitter man här hemma och gör ingenting. Vi får väl se vad det blir av kvällen, får väl ta och rensa pappas dator som jag ska byta med honom mot min systemkamera :)
Sug svälj, trevlig helg!!!

söött!


Har nog spelat sönder denna idag, så satans fin!


Ännu en fredag har gått

Usch så deppig jag har varit halva dagen. Det kändes som om alla andra var små-tjuriga så jag orkade inte heller vara glad. Sen när skolan hade slutat och vi satte oss i biblan på skolan så blev jag på bättre humör. Jag, Sofie, Sara, Eve och Ellmina satt och jobbade med samhällsuppgiften som ska redovisas på måndag, den blev bra till slut och vi kunde lämna skolan.
Vi drog till stan och köpte lite småsaker, jag köpte lösögonfransar (igen) och en stor marabou choklad (jag är så satans godissugen!).
Det var kul att folk märkte idag att jag färgat håret (och klippt lite)! Det är inte alltid folk ser det :P
Ikväll blir det fotbollsträning 20-21.30, inte så kul me träning på en fredagskväll men det ska vara skottövningar och sånt där kul så det är svårt att motstå!
Nu ska jag försöka hitta på något tills klockan blir mer och det blir träning!
Pussiluss :)

 

Klipp klipp!

Nu har jag klippt håret på mig själv för första gången, och det blev bra! Nu sitter jag med hårfärg i också, ska gå och tvätta ur den nu! Här får ni se bilder före och efter klippningen, den första på mig är innan klippningen. Det blev inte så stor skillnad men lite fräshare blev det eftersom hårtopparna va så slitna!


   

Torsdag

Sikken träningsvärk man vaknade upp med i morse då! Jag har till och med ont i halsmusklerna! Nu sitter jag i skolan på samhällslektion och skriver ett grupparbete, fy så tråkigt! Sitter och dagdrömmer om en person..
Men nu måste jag fortsätta jobba!
Hej!

Onsdag

Nu har jag äntligen kommit hem och hunnit varva ner lite. Efter skolan drog jag till volleybollen och tränade i två timmar, det var lika kul som vanligt med allt gott folk där! Jag pratade en liten med Zaid på vägen till bussen, han är trevlig, men han kallade mig bonde för att jag bor i Björklinge, han är bara avis ;) haha! Men hellre bonde än stadsbo! ;)
Jag tog sedan bussen hem, åt lite mat och drog sen till min gamla skola där det var öppet hus. Där träffade man en massa gamla lärare och vänner, det var trevligt! Sen drog jag till gårn den sista timmen som var kvar, där satt jag och pratade lite med Jocke, Robin och fler.
Jag fick sällskap på promenaden hem av Robin, trevligt! När jag kom hem gjorde jag en liten fruktsallad, den blev otroligt god! Nu sitter jag här vid datan och gör ingenting, ska väl gå och sova snart!
Puss

    
 

Onsdag - Favoritdagen!

Igår körde vi värsta mjölksyrepasset på fotbollen och idag har jag rätt mycket träningsvärk. Imorse började vi skoldagen med två timmar simning på Fyrishov på idrotten. Det var jobbigt! Och det slutade med att jag skulle dyka från 3:an men landade på vänster lår och fick väldigt ont, det blev ett blåmärke :(
Nu har vi matte, hejdå!

Sötaste videon! :D


Tisdag

Saatan så trött jag är! Ögonen är som två små Saharaöknar och huvudet kommer snart drabbas av värk. Jag gick och la mig för sent plus att jag pratade med Hampe 17 min i telefonen sen sms:ade med Robin. Jag snoozade fem minuter för länge imorse så att jag höll på att missa bussen. Nu ska vi börja första lektionen, vi slutar 14.25 idag, skönt!
Puss hej :)

Måndag

Skola idag, trött som vanligt! Efter det så drog jag till Robin och lekte med honom och Jocke. Vi spelade NFS, lyssnade på lite musik, brottades och såg lite på galna youtube-klipp ;)
Sen drog jag till KU-träff där vi fick tårta och muppade oss som vanligt! Det var kul som alltid!
Nu sitter jag här vid datan, pratar med lite folk och ska snart äta min middag och duscha.
Puss!


   


Måndag

Varför är man så dum och inte går och lägger sig i tid? Man blir ju bara så satans trött dagen efter! Igår satt jag vid datan hela kvällen och gjorde inget vettigt. Jag packade inte upp mina saker eller någonting sånt där som behövdes.
Nu sitter jag i skolan och har ingen engelska, synd att man inte visste det igår så att man kunde tagit sovmorgon idag! Tröööttt är vad jag är..
Jag pratade igår med Hampus Linde två timmar i telefonen, det var trevlans! :D Jag pratade i torsdags med honom i 2 tim 2 min och 52 sek ;) Alltid lika kul :D
Jag vill fetsa på lördag, är så festsugen! Mina närmaste klasskompisar var ju på fest i fredags då jag inte kunde komma med eftersom jag åkte på utbildning. Nu pratar de knappt om annat än festen! Jag hade väldigt kul på utbildningen, men det är bara det att jag inte kan dela den glädjen med någon annan här i skolan, men det kan alla andra göra om festen i fredags! Trååk!
Samhällskunskapen börjar 9.55 så det blir till
 och sitta här tills dess och göra ingenting.




Hemma från ledarutbildningen "Sofia 3"

Nu har jag kommit hem från ännu ett "Sofia" läger. Det var väldigt roligt men själva utbildningen var inte lika rolig som förra året. Vi har lekt lekar, spelat rollspel (inte teater, som jag trodde att det skulle vara), lärt känna nytt folk, såg "The Dark Knight" i fredags i vårat hus som vår församling sov i, och gjort massa annat kul! Vi bastade igår, det var väldigt kul och skönt! Jag fick komplimanger från Gustav och Jakob för min mage, den var tydligen väldigt fin och lagom smal :P
Det är otroligt vilken stämning det kan bli på t.ex. mässor! Vi sjöng ut allt vi kunde både igår i den s.k biskopssalen och idag i kyrkan!
Nu måste jag gå ifrån datan, jag återkommer om mer om helgen!

Torsdag

Fan va tråkiga alla är som bara går hem efter skolan, vi har inga prov eller läxor nu så tid har man ju! Nu sitter jag hemma, funderar på att dra till fritidsgården där man inte varit på år och dar..
Skolan var väl som vanligt, förutom att Ellmina drog hem typ direkt. Vi hade bild-lektion idag för första gången som sista lektion.
Imorgon blir det tandläkaren sen en enda lektion. Efter det bär det av till Solpalatset för att få sig en liten brunbränna innan man drar på ledarutb. läger! :)
Puss hej!

Innebandy & volleyboll

Ååh så slut man är nu! Har gått i skolan en hel dag sen spelat innebandy och volleyboll, kul var det men trött blir man!
På volleybollen så var Martina med en stund och tränade, hon blev lite strippad av en kille som skulle ta bollen, men man kan undra om han inte ville ta i något annat.... Haha :P
Imorgon blir det gymmet på Friskis & Svettis, skönt! Sen ska man väl ta och börja packa inför Sofia-utbildningen som är i helgen, kul!
Puss hej!

Jag vill fika på fredag igen med Sara :)


Onsdag

Äntligen har min favoritdag kommit! Onsdag är den bästa dagen i veckan eftersom vi har träning inför skolkampen, jag tränar innebandy och volleyboll, det är så kul! Vi skulle egentligen haft simmning på idrotten nu i två timmar, men vi har det nästa vecka istället och två timmar engelska nu, drygt!
Nu ska jag fortsätta skriva.
Puss hej :)

Stan och träning

Efter skolan drog jag ner på stan med genomblöta skor. Snön föll ner idag, men inte var det någon rolig snö inte! Det låg bara som tråkigt grått slask på marken. Fy för vintern när den är såhär!
På stan hittade jag inte vad jag letade efter, utan köpte istället 3 snygga armband och hårnålar (alltid bra att ha). Jag behöver ett par tofflor egentligen men jag hittade inga söta.
Efter det drog jag hem, åt lite, bytte om och drog sen till fotbollsträning i stan. Vi gjorde lite lekar och spelade basket, lite annorlunda fotbollsträning!
Jag och Julia satte oss på stationen där vi träffade Amanda. Vi satt och pratade bort tiden tills det bara var en minut innan bussen skulle gå, dumt! Vi fick springa till bussen och den hann åka, men vi sprang till en annan busshållplats och vinkade in bussen, tur att vi hann med!
Nu sitter jag helt utmattad här, ska väl dra mig ner till sängen och sova lite.
God natt!

  

Tisdag

Nu sitter jag på Naturvetenskapslektion och bloggar lite diskret. Om 50 min slutar vi, då drar jag och lill-Sara ner på stan. Jag ska köpa ett par tofflor som jag ska ha till helgen då det är Sofia-utbildning i Undersvik, det kommer bli så kul! Och så ska jag kolla lite efter ett armbandsur, får se om jag hittar något snyggt!
Brandlarmet gick i skolan idag igen, så vi fick stå och vänta ute i kylan med dator och böcker i händerna, det var ju tur att det inte var snöstorm eller regnade!
Puss hej!

Måndag

Aj aj aaj! Jag vaknade upp imorse med huvudvärk, så tråkigt! Nu sitter jag på rast och väntar på att mina små vänner ska bli klara med sina språklektioner, min tyska var inställd som tur var!
Jag sitter och läser bloggar, sms:ar med Erik och PG och snackar lite med Sofie som sitter brevid mig. Nu kommer Ellmina också, kul ;)
Nu skulle man behöva en liten fika på Wayne´s..
Puss hej!



Robert Pattinson

Han är så sjukt het!!



Söndag

Inatt sov jag och familjen i vår sommarstuga, det var mysigt! Sen åkte vi hem allihop på morgonen för jag skulle ha fotbollsträning och pappa skulle sälja vår Volvo.
Det var väldigt kul att träna idag, skönt också eftersom vi satt och tjockade oss framför tv:n igår! Imorgon blir det skola igen och sen KU-grupp, kul!! Vi har som tur är inga läxor/prov denna vecka!
Jag ska snart försöka slita mig från datan för att gå och städa rummet som ser förtäskigt ut!
Puss :)


Jobb

Imorse vaknade jag till en timme innan väckarklockan skulle ringa, som tur var så somnade jag om men vaknade igen 10 min innan klockan skulle ringa, min kropp tyckte väl att det räckte med sömn! Sen åkte jag iväg och jobbade 3 tim.
Nu sitter jag hemma och ser lite på "300", ska dra ut till vår stuga om en stund och sova där inatt.
Nu ska jag visa den otroligt snygga klänningen som jag köpte igår på H&M för 250 kr!
Puss hej!


Fotboll igen!

Nu har jag dragit igång min fotbollskarriär igen och hoppas att den inte slutar på ett bra tag! Jag tränade för första gången nu ikväll med damerna, det var jättekul! Jag har verkligen saknat fotbollen och har inte spelat på ett helt år!
Det var väldigt kallt men när man kom igång så var det ingen fara. Nu ska jag gå och sova, lägger upp bilder imorgon/söndag på den snygga klänningen jag köpte idag på H&M!
Godnatt!

Fredag

Denna skoldag började med ett prov som gick rätt bra, och avslutar den nu med svenskan som börjar snart, vi slutar 11.25, skönt! Jag har ingen träningsvärk från träningen igår som tur är och ikväll blir det fotbollsträning för första gången på två år! Det kommer bli så kul! :D


Lögn

Först säger du att du älskar mig och massa andra söta ord, sen skaffar du ny tjej...Jag fattar inte...

En helt vanlig torsdag

Idag var Sara gladare som tur var!
Jag såg den där söta killen i skolan idag igen, typiskt att han var med på volleybollen igår, när jag gått och spanat in honom enda sen i måndags, då jag lade märke till honom för första gången! Jag nämner inget namn, men söt är han! :)
Det blev ingen tandläkartid idag som tur var eftersom jag ville byta tandhygienist och fick göra det, så det blir tandläkaren nästa fredag, läskit!
Efter skolan promenerade jag till stan med Patrik och Nicko, trevligt :) sen hakade Amanda på efter halva vägen. Jag gick och köpte en fralla och energidryck och drog till gymmet där jag tränade en timme, skönt!
På bussen på väg hem träffade jag Pontus (PG) som satte sig brevid mig, det va kul att träffa honom! :)
Nu ska jag försöka plugga lite, eller kanske om en stund ;) Puss hej!


Neej Erik!!

Neej Eriiik! Varför?? Man rakar inte av sig vinterpälsen under högsäsong! :/ Egghead!


Aj aj aj!

Det blev ju ingen kort stund som vi tränade volleyboll inför skolkampen, vi tränade i 2,5 tim! Mina handleder är mos efter det, det gör så ont! Men det var väldigt kul endå, alla va trevliga och roliga! Det var ingen innebandy idag så vi började träna volleybollen tidigare, innebandyn börjar nästa vecka! :)
Imorgon ska jag skicka tillbaka mina hårförlängningar och hoppas på att jag får de rätta tillbaka. Nu ska jag försöka plugga lite, det kommer inte gå bra, som vanligt..

kärlek

Idag är det exakt en månad kvar till alla hjärtans dag! Jag hoppas att den dagen blir lyckad i år med  och att jag får dela min kärlek med nära och kära, och kanske till och med med någon speciell :)




Onsdag

Pingis som start på dagen idag, alltid lika kul med idrott! Nu sitter jag på tyskalektion brevid tysken Martina :)

Feeel! :(

Hårförlängningarna var ju helt fel! Jag blev lite ledsen när jag insåg det. Det var ju fel hårfärg och så var den ju inte ens indelad i delar med fastsydda clips. Hårfärgen var ljusare och dessutom var det blonda slingor i! Jag blev lite irriterad att de kan göra fel så lätt. Håret var skit snyggt men inte min färg ju, och dessutom inga clips och det leder till: Ingen användning!
Då blir det ju bara till att skicka tillbaka håret och vänta på nytt.




Tisdag

Vi har så drygt schema nu, långa dagar. Jag orkade inte vara i skolan idag så jag drog hem efter lunchen.
Och nu sitter jag här, överlycklig att mina hårhörlängningar har kommit! Så snart mamma kommer hem så ska jag dra med henne till posten och hämta ut paketet (är beställt i hennes namn)! Jag har också fått hem mitt SJ Prio-kort, så snart ska man dra ner till skåne igen, det blir nog när Hampus fyller 18 och ska fira det!
Just nu kollar jag runt lite på Youtube och hittade bland annat sånt här kul. Ibland kan man få känna lite skadeglädje!







Måndag

En ny vecka har startat igen och såklart är man trött och har ont i huvudet. Idag var det en lång dag och vi började vår kurs i Naturvetenskap i slutet av dagen, läraren verkar väl vara rätt okej endå.
När vi hade slutat skolan och fått på oss alla ytterkläder så gick skolans brandlarm! Vi sprang i panik ut ur skolan och var livrädda! Nej, såklart inte.. Vi svenskar tar sällan brandlarm seriöst, så vi betedde oss som vanligt, som om inget hänt. Jag  vet inte vad som hade hänt, men det var ingen idé att stanna, så jag drog med Sara och folket till stan. Vi drog in på Lustgården och spanade in lite porriga prylar bara för kul skull, Patrik vågar aldrig gå med in så han gick istället till sitt tåg.
Inne på lustgården hittade vi allt från läderpiskor till minikondomer. Sara hittade ett par extremt porriga stringtrosor som hon ville ha, själv föredrar jag "normala" trosor.
Nu ska jag visa er dagens konstverk som jag ritade på matten, den fick Eve sen ;)



 


Helgen

I helgen blev det Uppsala alpine ski week både lördag och söndag plus jobb idag! Jag fick vara fotograf åt Simon och hans kompis Filip när de körde lite rails, det var kul att se på!
Nu sitter jag här och dricker te och bara längtar efter att mina beställda hårförlängningar ska komma som jag beställde igår! Hoppas att det inte blir något krångel, för om allt går som det ska så ska de va här innan fredag!! :D Så glad!
Nu ska jag nog gå och sätta mig i soffan och kolla på "This is England".
Hej!

Bilder från nyår

       

Me like

Den bruna väskan (Vero Moda) går jag omkring och dagdrömmer mycket om, snart kanske den blir min, men är inte helt säker än. Den randiga tröjan (H&M) provade jag idag, men vi får se om jag orkar gå och köpa den. Fin är den men kanske tröttnar på den snabbt sen.
 

(klicka för större bild)

Hissa eller dissa?

Jag hittade denna (enligt mig) ljuvliga tröja på Vero Moda för ca 300kr, är den värd att satsa på?


Torsdag

Skolstart idag och shopping efter det! Jag köpte lite fina saker idag, men imorgon ska jag in till stan igen och kanske köpa ännu en fin liten tröja som jag la undan idag!


   

"Dust it" är det bästa för att få volym!

Torsdag

Då har skolan börjat igen då! Allt är som vanligt igen.


Onsdag

Det är så skönt att bara gå hemma och slappa, det är precis vad jag har gjort idag.
Igår åkte jag med simon och familjen ut på sjön och åkte skridskor, sen drog vi till IKEA och köpte garderob till mig och bror och lite annat. Simon hjälpte mig att montera upp min garderob (som han kallade byrå) och den kom upp tillslut efter 2 tim!
Igår kväll skulle jag och Simon egentligen åkt hem till honom och sovit där inatt, men det blev inte så, så han sov här inatt med! Imorse åkte han hem för att han börjar skolan idag. Jag har bara suttit hemma och kollat på tv och gjort andra slappa saker.
Imorgon börjar skolan igen 8.30, då blir allting som vanligt igen.
Efter skolan ska jag dra till stan och byta min innebandyklubba som jag fick i julklapp, den var lite för kort.


Jullov

Nu är jag tillbaka igen efter 10 dagar i Dalarna! Jag har åkt skidor och bräda, kört och åkt skoter i fjällen till norges gräns, firat julafton med familjen och sen kom vännerna upp till nyår! Vi hade väldigt kul!
Igår morse och imorse så jobbade jag, skönt med lite extra pengar!
Ikväll ska jag på bio och se Twiligt med syrran och hennes kille, Martina och Simon. Hoppas att den är bra!

RSS 2.0